Şimdi Ara

Düzgün bir şekilde kilo almak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler sorum basit düzgün bi şekilde nasıl kilo alabilirim. Yağ olarak almak istemiyorum. Liseden mezun oldum sınava tekrar hazırlanıyorum kendime ayırabileceğim 3-4 saatim var. Düzenli yemek programıdır felan güzel şeyler ama günü gününe uyabileceğimden emin değilim elime fazla para geçmiyor dershanemde evime yakın yani ayda taş çatlasa 100 liraya yakın para alabiliyorsam alabiliyorum.Bunu belirttim çünkü belirli bir diyet için aileme mali yönden ekstra yük olmak istemiyorum şuan spor salonuna gidebilme gibi bir şansımda yok evde kendimce çalışıyorum belki aranızda bana yardımı dokunabilecek olan birisi vardır ne yapabileceğim konusunda bu arada boyum 175 cm kilom 50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SideBlastisafeeder -- 7 Ekim 2015; 0:27:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Up

• Saolun hocam

• Takip ben de kilo alamıyorum bir türlü
  • Konu yanlış yerde bu bir. İkincisi kilo almak veya fitness/bodybulilding işi para işidir. Para olmadan zor. Ama yinede söyleyeyim. Kilonun 1.5-2 katı protein (gr) almaya çalış. Örneğin 50 kiloysan. 75-100 gr protein almaya bak. Ve tabii enerji için karbonhidrat. Makarna, esmer pirinç vb şeylerden alabilirsin. Yağ olarak trans yağlardan uzak dur. Kaliteli yağlar kullan zeytin yağı vb gibi. Bunun dışında evde sporla ilgili bir sürü makale, personal trainer free ve videolar mevcut
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 şekilde kilo alabilirsin.Yağ olarak ve kas olarak.Yağ almak istemiyorsan vücut çalışman lazım.Her gün ağırlığının yaklaşık 2 katı protein,en az 3 katı kadar da karbonhidrat alman lazım.Ve bunları her gün çok düzenli bir şekilde yapman lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.