Şimdi Ara

Düzeltme : Resmi kupa sayıları ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
19.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hoobastank

Boşuna kasma kendini.

Hoobastank

Arkadaşım bak. Bir insana böyle çıkışılmaz bunun sonucunda kavga çıkar.

Zaten çoğu arkadaş bana demişti bu kişiyle dialoğa girme diye ama onları dinlemeyende kabahat.

Her zaman senin söylediklerin doğru kardeş bravo. Senin yüzünden bizim bjk topicteki 100 adamdan 95 i ceza aldı zaten birde ben ceza alamam . sadece sana bir video gönderecem ondan sonrada muhatap kabul etmeyecem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: comennias
    CEMO91 HOCAM,

Ben Hoobastank'ın hiç bir işine karışmak istemem. Zaten hakkımda yok böyle bir şeye. Bu yazıyı kimseyi kötülemek için yazmıyorum.

Hoobastank'ın ne yazacağına falan karışamam. Ne isterse yazar saygımız var.

Ama bir şey dikkatimi çekti. Hoobastank fenerlemi uğraştı demişsin. Beni ilgilendirmez ben BJK'liyim ama çok fena uğraşıyor , hatta bundan ötürü ben artık rahatsız oluyorum yinede ssimi çıkaramam bu konuya çünkü adam istediğini yazar kendi tercihi.

Ayrıca Hoobastank'ın imzasında yazılarımı okumak için tıkla yazıyor. Oraya lütfen tıklayın. Bir tane bile Gs hakkında birşey yok. Hepsi başka kulüpleri kötleyen yazılar.

Bunada karışmak istemiyorum kendi alanında da istediğini yazar ama gerçek bir şey söylediklerim.

Yinede yazdıklarına saygımız var. Ama çok antipatik oldu bu forumda .

İnsan olarak tanımıyorum. İyi veya kötü bir insan diyemem polemiğede giresim yok açıkçası. Ama yazdıklarıyla gerçekten antipatik biri olarak tanıtıyor kendini bu foruma.

Benim haddime düşmez ama kendisine önerim bir süreliğine sadece galatasaray ile ilgili yazılar yazsın. Çünkü yazdığı tüm yazılar başka kulüplerle ilgili.

Hocam haklısın ama o diğer konular için geçerli.Ben 'bu konuda fenerle mi uğraşıyor' dedim zaten.Bari Fenerle uğraştığını düşündükleri konularda yazsınlar bu dediklerini.Hoobastank hakkında kötü şeyler düşünüyor olabilirler ancak,bu düşünce yüzünden açtığı her konunun (afedersiniz) içine etmek zorunda mı bu arkadaşlar.Herkes senin gibi itiraz etse (birbirini kırmadan) ne güzel olur değilmi?Benim demek istediğim bu.

Birazdan maç başlıyor cevabını göremeyebilirim o yüzden iyi akşamlar sanada.

• quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

O kupaları almış takımdan neden utanıyorsun.? kötü gündede sahip çıkmak gerekmiyormu?

sen bize su öneriyorsun. bende sana kötü günlerde takımının yanında olmadığın zaman absolut vodka öneririm

Düzeltme : Resmi kupa sayıları ...

offf tamm üstüneee geldii iyimi offf bırde yanında enerji içeceği dur yerinde durabiliyorsan hadi bakalım

• quote:

Orjinalden alıntı: gsakin

quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

O kupaları almış takımdan neden utanıyorsun.? kötü gündede sahip çıkmak gerekmiyormu?

sen bize su öneriyorsun. bende sana kötü günlerde takımının yanında olmadığın zaman absolut vodka öneririm

Düzeltme : Resmi kupa sayıları ...

offf tamm üstüneee geldii iyimi offf bırde yanında enerji içeceği dur yerinde durabiliyorsan hadi bakalım

• quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc
    Bu yazının yazılma nedeni şu olabilir: Yazıyı yazan araştırmacı ortalığı karıştırmacı köşe yazarı arkadaşımız bir yerde en yukardaki tabloyu görmüştür.Bir de bakmıştır ki Fenerbahçe'nin toplam kupa sayısı Galatasaray'ın kinden falza.Kendi kendine ulan bir şeyler yapıp Galatasaray'ı öne geçirmeliyim diye düşünür ve bu yazıyı yazar.

Şu en son yazılan Silahlı Kuvvetler Kupası, Hasan Polatkan Kupaları gibi kupalar verilmiş. Bunlar Tff'nin bilgisinde degil. Şayet öyle olsaydı Fenerbahçe Yayla Kupası'nın düzenler,ve her sene kazanırdı.

Galatasaray her yerde üstün degil.Kabul edilmesi lazım.Başkasının başarısına çamur atmamak erdemini göstermek lazım öncelikle.
    Ben her ne kadar kassam da Galatasaray'ın fazla kupası olmadığı takdirde neyi yazabilirim buraya. Var ki yazıyorum öyle değil mi? Kupa adından tut da kiminle oynadığına, skoruna, tarihine kadar yazdım. Varsa kabiliyetin kaynağın bilgin sen de yaz. Eminim Fenerbahçe'nin kupası sayısı sadece 84 ile sınırlı değildir.

Bahsettiğin kupalar turkfutbolu.net'in bahsettiği resmi kupalar kadar resmidir. Neden böyle diyorum? Burada sorun kimin çok kupası olduğu değildir. Fenerbahçe'nin özel ve resmi toplam 200 kupası olsun mühim değil. O tabloda yanlış olan şeyin "resmi kupalar" adı altında aslında resmi olmayan kupaların sayılmış olmasıdır. Resmi kupaların tablosu ilk mesajımda 2. ve 3. resimlerde verdim.

Bilmiyorum anlatabiliyor muyum? Sonra ortaya değişik rakamlar atıyor ve efsaneleştiriliyor. Benim sıkıntım bu konuda. Birşeyin istatistiğini "resmi" adı altında yapsrsan ona göre dikkat edeceksin.

Mesela birçok Fenerbahçeli'nin övündüğü General Harrington Kupası yukarıda resmi kupalara dahil edilmemiş. Al sana 85 oldu daha bir çok kupa bulabilirim böyle Fener adına ve istersem 106 rakamımı geçirebilirim. Hatta elimde kaynak dahi var. Saymadım ama kupaları toplarsam belki büyük bir rakam çıkabilir. Ama bu şu gerçeği değiştirmez :

Gerçek resmi kupa tablosu
    Galatasaray 59
    Fenerbahçe 48
    Beşiktaş 42
    Trabzonspor 25

Tüm bunlar aslında ne zaman Galatasaray büyük başarılar elde etti üst üste şampiyonluklar kazandı avrupada kupalar kazandı o zamanlar ortaya çıktı. 2000 UEFA ve Super kupaları kazanıldığında Fenerbahçe durup dururken Atatürk Fenerbahçe'liydi iddiasını ortaya attı. Ya da şöyle diyelim belki çok eski bir konuyu gündemin en tepe noktasına tekrardan taşıdı.

Federasyon yıldız sistemine geçmeye karar verdiğinde Beşiktaş 40 yıldır aramadığı 2 şampiyonluğu peşine düştü. Öyle ya rakipleri 2 yıldız takarken Beşiktaş 1 yıldız takabilir miydi?

Galatasaray şampiyonluk sayısını 15-14 getirip 3. yıldızı ilk takan kulüp olunca Kadıköy'ün gençleri sokaklara 25 yazıyordu. Yani bizim aslında 25 şampiyonluğumuz var demeye getiriyordu.

Şimdi böyle bir ortam tartışmalar bitmez. Çünkü işin standardı yok. Umarım anlatabildim.

Mutlu olacaksanız Fenerbahçe adına 126 kupa adı da yazabilirim.

Hoobastank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 13 Haziran 2006; 19:31:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

quote:

Orjinalden alıntı: comennias
    CEMO91 HOCAM,

Ben Hoobastank'ın hiç bir işine karışmak istemem. Zaten hakkımda yok böyle bir şeye. Bu yazıyı kimseyi kötülemek için yazmıyorum.

Hoobastank'ın ne yazacağına falan karışamam. Ne isterse yazar saygımız var.

Ama bir şey dikkatimi çekti. Hoobastank fenerlemi uğraştı demişsin. Beni ilgilendirmez ben BJK'liyim ama çok fena uğraşıyor , hatta bundan ötürü ben artık rahatsız oluyorum yinede ssimi çıkaramam bu konuya çünkü adam istediğini yazar kendi tercihi.

Ayrıca Hoobastank'ın imzasında yazılarımı okumak için tıkla yazıyor. Oraya lütfen tıklayın. Bir tane bile Gs hakkında birşey yok. Hepsi başka kulüpleri kötleyen yazılar.

Bunada karışmak istemiyorum kendi alanında da istediğini yazar ama gerçek bir şey söylediklerim.

Yinede yazdıklarına saygımız var. Ama çok antipatik oldu bu forumda .

İnsan olarak tanımıyorum. İyi veya kötü bir insan diyemem polemiğede giresim yok açıkçası. Ama yazdıklarıyla gerçekten antipatik biri olarak tanıtıyor kendini bu foruma.

Benim haddime düşmez ama kendisine önerim bir süreliğine sadece galatasaray ile ilgili yazılar yazsın. Çünkü yazdığı tüm yazılar başka kulüplerle ilgili.

Hocam haklısın ama o diğer konular için geçerli.Ben 'bu konuda fenerle mi uğraşıyor' dedim zaten.Bari Fenerle uğraştığını düşündükleri konularda yazsınlar bu dediklerini.Hoobastank hakkında kötü şeyler düşünüyor olabilirler ancak,bu düşünce yüzünden açtığı her konunun (afedersiniz) içine etmek zorunda mı bu arkadaşlar.Herkes senin gibi itiraz etse (birbirini kırmadan) ne güzel olur değilmi?Benim demek istediğim bu.

Birazdan maç başlıyor cevabını göremeyebilirim o yüzden iyi akşamlar sanada.

Valla devre arası oldu yeni gördüm cevabı , denilecek bir şey bırakmamışsın.

• hocam hepsini anladıkta son saat kupası ne ayrıca fenerliler niye mesele yapıyoki sizin büyüklüğünüz kupa büyüklüğü değil başka bişeydiiiiiiii???? ama ne!!!!!! hatırlayan varmı?

• ya hoobastank kardeşim sen ne boş bi insansın
  • taployu mabloyu bilmemde yukarıda inceledim fenere 1 de 2 de 3 de 4 de 5 de atnışsız 7de atmışız ama 6 atamamış tesadüfe bakın....
  • neymiş efendim bizim fazla kupamız varmışmış konuyu açanda sensin ortamı gerende..belki forumda senin kadar eski değilim ama senin yüzünden ceza almış birçok insan tanıyorum bunların içinde yarbayıda var binbaşı rütbeli olanıda bjklısıda fenerliside hatta ve hatta senin yazılarının tahrik olduğunu belirten bir gsli arkadaşta var diğer topicte açıkça yazmış kendisinide tebrik ediyorum gerçeği dile getirebildiği için..şimdi yukardan aşşağıya doğru bakbakalım neyi amaçlıyosun kimi kışkırtmak istiyosun kime ceza aldırmak istiyosun?sen ne istiyosun harbidenya çıkaramadım ben seni necisin sen?git kendi takımın hakkında atıp tut sora fbliler bana küfür ediyo diye ağlayıp sızlama...bu forumda senin gibi bir gsli daha tanımadım okadar gsli arkadaş var hiç biri senin yaptıklarını yapmıyo en azından ortaya birşey atıp sonra kıvıra kıvıra ortadan kaybolmuyo!!işine gelenlere cevap verip gelmeyenlere cevap vermeyen tek gsli sensin forumda..mimlendin artık..ben psikoloji öğretmeniyim istersen sana yardımcı olabilirim

• arkadaş ne yapıyoki bu kadar celalleniyosunuz kimse kimsenin yüzünden ceza almaz bazı şeyleri hazmedin artık kendinizi olduğunuzdan büyük görüp her fırsatta ortamı geriyorsunuz her kızan kafasına göre küfür ederse işimiz war walla
    biliyorsanız konuşun ilham alsınlar bilmiyorsanız susun adam sansınlar
  • hoobastank her şeyi araştırıyorsun bir zahmet de FB-GS galibiyet sayılarını koysana herkesi bilgilendirmiş olursun bu konuda
  • quote:

Orjinalden alıntı: mazosist

arkadaş ne yapıyoki bu kadar celalleniyosunuz kimse kimsenin yüzünden ceza almaz bazı şeyleri hazmedin artık kendinizi olduğunuzdan büyük görüp her fırsatta ortamı geriyorsunuz her kızan kafasına göre küfür ederse işimiz war walla
    biliyorsanız konuşun ilham alsınlar bilmiyorsanız susun adam sansınlar

ne güzel demişin ya bravo

Hem hani sizin büyüklüğünüz kupa büyüklüğü değildi,boşverin gitsin, takmayın bu kadar, hoob a cevap ta yazmazsınız olur biter

• 1932 de Kuşdili tesislerindeki yangında kupalar yandı. İlk yardım 1000 tl ile Mustafa Kemalden geldi (bak yeni bir kuyu bulundu Atatürk fenerli mi değil mi) ama bu olay 1959dan önce oldu önemli değil yani...
  • adam biseyler bulmus getirmis ve kendii fikrince 1959 yilindan önceki kupalar resmi degildi. belkide dogru. adam demiyoki fenerbahcenin gsden daha az kuopasi var. dedigi daha az resmi kupa var. 1959 yilindan önce alinmis kupalarda belki bazilarimiza göre resmi<<ydi. eger bu konu hakkinda fikri olan varsa yazsin, hicrbiriniz konu hakkinda fikrini belirtmediniz. hepiniz ,ha bumu topic acti ozaman lafimizi atalim, anlayisi icerisindesiniz. bu konuda fenerli baska konuda bjkli digerinde gsli de aynisini yapiyor belkide hoobastankin kendiside aynisini yapyior. heppinizin gayesi dalga gexcmek. konuyla ilgili adam akilli bi cevap yok.

önyargisiz olalim biraz. bu herkes icin gecerli. ayrica sahsen besiktasliyim ve bjkeyle ilgili yazdiklarida dogru.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

1932 de Kuşdili tesislerindeki yangında kupalar yandı. İlk yardım 1000 tl ile Mustafa Kemalden geldi (bak yeni bir kuyu bulundu Atatürk fenerli mi değil mi) ama bu olay 1959dan önce oldu önemli değil yani...

Futbola Siyaset bulaştırmayı çok seviyorsun.....Tıpkı Chp'nin Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün üzerinden politika yapması gibi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackbaba

quote:

1932 de Kuşdili tesislerindeki yangında kupalar yandı. İlk yardım 1000 tl ile Mustafa Kemalden geldi (bak yeni bir kuyu bulundu Atatürk fenerli mi değil mi) ama bu olay 1959dan önce oldu önemli değil yani...

Futbola Siyaset bulaştırmayı çok seviyorsun.....Tıpkı Chp'nin Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün üzerinden politika yapması gibi....

abicim siyaseti katmayalım şimdi tayyipe sövecem şimdi

• quote:

quote:

Bu cevabı sevdim artık serserinin biri de kuyuya taş etmış oldu amacımda buydu yoksa siyaset falan değil

• dalga gecmek karsisina belge koyamamaktan ileri geliyo....

bjk ile yazdıklari bencede doğru ... bi bjk li olarak bunu kabul etmen takdire değer...

bizim buyuklugumuz kupa buyuklugu degildir diyen fb li arkadaşlara da bu ne hassasiyet
    diye sormadan edemiyecegim....
  • quote:

quote:

quote:

Bu cevabı sevdim artık serserinin biri de kuyuya taş etmış oldu amacımda buydu yoksa siyaset falan değil

Yawwww abicim siyaset falan değil diyorsun ...Gülmek Sırıtasım geliyo...Fener bir yandan Atamız Fenerbahçe'li Beşiktaş bir yandan Türkiyede ilk ilgilendiği kulüp yawww bırakın Atamızıda rahat uyusun mezarındaa ölü bir insanı bu tür konularda ağza almak çok günah bir şey yaw.....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.