Şimdi Ara

düzce tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • düzce tıp hakkında fikirleriniz nelerdir ayrıca şehir hakkında? Teşekkürler

• up
  • up
  • Bir hocam vardı tıp hukuk guccuvazda bile olsa okunur derdi
  • Puanınız yetiyorsa gidin derim. İstanbul Ankara arasında olduğu için hocaları oldukça iyi. Üniversite şehir merkezine 20 dk uzaklıkta, otobüs ile rahat gitme şansınız var. Ayrıca yurdu da yakın.

Tıp okuyacaksınız neresi olursan olsun gidin. Ki TUS başarısında da üniversitenin sıralaması oldukça iyi.
  • okulun eğitim sistemi ve zorluğu hakkında yardımcı bilginiz varmı?
  • Şehir kötü ama gelişmekte olan bi il. Universitesi yeni ve gelişiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    9 yıl önce açıldı
    Niğde Tıp fakültesi?
    4 yıl önce açıldı
    Çapa tıp - Ege tıp
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2 sene önce bu bölüme yerleşmiş arkadaşim kutlamadan dönerken tinerci tarafindan biçaklandi konuyu görünce aklima geldi kötü oldum ruhu şad olsun

konuyla alakasi yok ama kusura bakma
  • Bir düzceli olarak derimki gezmek tozmak için gelme :). Üni genel görünüş olarak güzel gözüküyor. Binaların hepsi hazır konuştuğum tıp hocalarıda gayet sevecen tiplerdi ilgili ve alakalıydılar. Ben de tıp istiyorum Sakaryayı yazacağım.
  • bakalım gidip görcez
  • quote:

Orijinalden alıntı: KLOREX

Bir düzceli olarak derimki gezmek tozmak için gelme :). Üni genel görünüş olarak güzel gözüküyor. Binaların hepsi hazır konuştuğum tıp hocalarıda gayet sevecen tiplerdi ilgili ve alakalıydılar. Ben de tıp istiyorum Sakaryayı yazacağım.

Spor sokak var sadece dimi
  • Bence Düzce tıp dünyadaki en iyi tıp fakültesi.

Evet. Düzce tıp hakkındaki fikrim bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D kesinlikle 100-150 metre felan onun bitiminde gaziantep caddesi var oda bi 150-200 metre okadar :D
  • Düzcedeyim 10 yıldır şehir değil bildiğin ilçe. Üniversiteyi tanıtırken orman manzaralı diye tanıtmışlardı bize :d Berbat bir yer
  • benim kuzen işletme okuyordu düzcede. kaçtı çocuk bu sene sakaryayı kazandı. hem de dersaneye falan gitmeden. artık düzce ne kadar güzelse bilemeyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.