Şimdi Ara

DÜZ SAÇI KIVIRCIK YAPMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Ortalama 4,5 - 5 ay önce saçlarımı kestirmiştim. Ardından birkaç sorun denilebilir mi bilmiyorum ama birşeyler geçirdim ve şuan saçlarımı kestirmek istemiyorum psikolojik olarak. Herkes kestir diyor hatta Lise sona gidiyorum öğretmenler felan mağara adamı demeye başladılar. Ne kadar esprisine olsada insana garip geliyor. Yakışmadıgını bende biliyorum ama banyo yaptıktan sonra çok hoş , güzel bir yumuşaklıkta oluyor ve çok parlak gözüküyor. Ama ertesi gün kart kazık bir saç haline dönüyor. Faullerimden dolayı kurt adam diyorlardı (hala diyorlar) faullerim garip de biraz. Asıl konu şu ki (kafanızı şişirdiğim için özür dilerim.) saçlarımı kıvırcık yapmak istiyorum bknz =
    DÜZ SAÇI KIVIRCIK YAPMA

bu şekilde bir saça sahip olmak istiyorum ama saçlarımın şekli şuanlık bu fotoğrafı ortalama 2 2.5 hafta önce çekmiştim biraz daha uzadı (göz hizasına dikkat ederek faullerin kıvırcıklıgını görebilirsiniz üst taraflar yanlara göre daha az kıvırcık ) bknz =
    DÜZ SAÇI KIVIRCIK YAPMA

Abiler , ablalar , kardeşler hepinize okuduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum. :) :)

• up ? ++ öneri de mi yok ya üşenmeyin lütfen ihtiyacım var. Bugün yine öğretmenlerle tartıştım bi çözüm yolu bulamıyorum yani bu kadar uzattım bi hedefim var ama nasıl yapacağımı bilmiyorum internette hep kadınlar için var yok röfle yok bigudi ? ++ help?
  • Kıvırcık ve bukle yapan cihazlar var onlardan al, saç düzleştiriciyle de bazen değişiklik yaparsın 😉

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cihazlar derken acaba isim ya da marka gibi bir bilginiz varmı ayrıca kalıcı mı geçici mi yapıyor saçları ben kalıcı olmasını umarım ama :) ?
  • Duzlestirici veya masayla yapabilirsin youtube da nasıl kullanacağını bulabilirisn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözümü saçı sıfıra vurdurmak olan bir hal içerisindeyim...
  • Saçı sıfıra vurdum dazlak bir şekilde etrafta maymun poposu edası ile dolaşıyorum. Kafam üşüyor ki bunun adına 5 6 sayfa yazı yazabilirim. Normal bir soğuk değil bu bu soğuğun tam adı "istemeyerek saçlarını sıfıra vuran ergenin bunalımda olmasından dolayı kaynaklanan soğukluk" tur. Siyah bir şapka ile dazlak kafa süslenir ve utanç ruh hali içinde hiç bir yere gidilmek istenilmez. Ama gel gelelim ki hayat şartları. Şaka maka cidden rezilim ya abi biri diyor ki Jason Statham'a benzemişsin yavrum benim. Biri diyor ki maymun poposu. Neyse ya olanlar oldu. Traştan sonra (eski) saçlarımı elime aldığımda zılgıt sesleri ve büyük bir ızdırap duydum (hissettim). Acısı tüm porsuk kafa yapmak isteyip , yapamayıp , streste olup , soluğu ucuza gelir maksadı ile Suriyeli berberlerden birinde alır. 3 Lira vermek niyetinde iken 11 liram gitti ona da ayrı yanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.