Şimdi Ara

Düz liseyemi endstri meslek lisesine mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan 10. sınıfım bir kerede lise birde sınıfta kaldım şimdi endüstri meslek lisesinde arabalar üzerinde okuyorum sizce endüstridemi devam etmeliyim yoksa düz liseye geçmelimiyim ben çok kararsız kaldım.Bu arada sayısalım yoktur matematikten filan anlamam.

• imamhatip
  • quote:

Orijinalden alıntı: jerk jerk

imamhatip

ya endüstri meslek yada düz lise diyorum hangisi ?
  • düze git
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadLeader

quote:

Orijinalden alıntı: jerk jerk

imamhatip

ya endüstri meslek yada düz lise diyorum hangisi ?

eğer derslere kafa basmıyorsa üni okumayacaksan barajı 3 puanla geçip 30 bin liralık özel üni okuyacaksan düz liseye gitme. herkes üni okuyacak çalışkan olacak değil. ama endüstri mesleğe gidipte serseri olacaksan ki yüksek ihtimal bu oraya da gitme. meslek lisesi bence mantıklı ama kendine hakim olmalısın kötü arkadaş kötü çevre kötü ortam yapma. o yüzden imamhatip diyorum yada eml
  • Bildigim kadariyla(%79.9) meslek lisesinden duz liseye ya da duz liseden meslek lisesine gecemiyorsun.
    Cunku ders sayilari ve saatler denk degil.Sen meslek lisesinde bolum dersleri gorurken duz lisedeki ogrenci alan dersleri goruyor.
    Zaten bir sene sinifta kalmişsin.
    Şahsi fikrim duz liseye gecsen calismayacagin yonunde o yuzden bolumune devam et belki diploman sayesinde bir yerlere girebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sınav sistemiyle düz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 10.sınıftayken senin gibi bir ikilime düşmüştüm.Oradan mesleğe devam ettim ve büyük bir hata yaptım.Amacın iyi bir üniversite okumaksa düz liseye geç ve 12.sınıfa kadar temelini hallet zaten rahat olacaksın meslek lisesi gibi günde 8-10 saat ders olmayacak.Ama çalışmam yada az çalışırım diyorsan kesinlikle meslekten devam et çünkü lise bittiğinde sadece düz lise diplomasıyla açıkta kalmak istemezsin.

Birde şu sınav sistemi meslek liselilere iyi bir üniversite kazandırmıyor.Kazananlar çok nadir.
  • Dondur okulu yeniden hazırlan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tataraşanu

ben 10.sınıftayken senin gibi bir ikilime düşmüştüm.Oradan mesleğe devam ettim ve büyük bir hata yaptım.Amacın iyi bir üniversite okumaksa düz liseye geç ve 12.sınıfa kadar temelini hallet zaten rahat olacaksın meslek lisesi gibi günde 8-10 saat ders olmayacak.Ama çalışmam yada az çalışırım diyorsan kesinlikle meslekten devam et çünkü lise bittiğinde sadece düz lise diplomasıyla açıkta kalmak istemezsin.

Birde şu sınav sistemi meslek liselilere iyi bir üniversite kazandırmıyor.Kazananlar çok nadir.

Ya vallaha hocalara soruyorum diyorlar ki eğer orada sayısalı biraz yapıp sözeli de adam gibi becerebileceksen geç diyorlar. Tamam desinlerde sayısalı hiç anlamıyorum ki nasıl yapacağım. Nerden başlayacağım bir sene içerisinde ygs'nin sayısalında 10 soruyu doğru yapabilecek hale gelebilecekmiyim. Endüstrininde iki senelik üniversitesi var işte birde dükkan açma belgesi, ustalık belgesi filan veriyorlarmış. Ama seneye bir kaç tane ders gidecekmiş kültür derslerinden tabi bu meslek lisesi için geçerli ne yapacağımı hiç bilmiyorum iyice şaşmış kalmış durumdayım.

• Ya vallaha hocalara soruyorum diyorlar ki eğer orada sayısalı biraz yapıp sözeli de adam gibi becerebileceksen geç diyorlar. Tamam desinlerde sayısalı hiç anlamıyorum ki nasıl yapacağım. Nerden başlayacağım bir sene içerisinde ygs'nin sayısalında 10 soruyu doğru yapabilecek hale gelebilecekmiyim. Endüstrininde iki senelik üniversitesi var işte birde dükkan açma belgesi, ustalık belgesi filan veriyorlarmış. Ama seneye bir kaç tane ders gidecekmiş kültür derslerinden tabi bu meslek lisesi için geçerli ne yapacağımı hiç bilmiyorum iyice şaşmış kalmış durumdayım..
  • Ya vallaha hocalara soruyorum diyorlar ki eğer orada sayısalı biraz yapıp sözeli de adam gibi becerebileceksen geç diyorlar. Tamam desinlerde sayısalı hiç anlamıyorum ki nasıl yapacağım. Nerden başlayacağım bir sene içerisinde ygs'nin sayısalında 10 soruyu doğru yapabilecek hale gelebilecekmiyim. Endüstrininde iki senelik üniversitesi var işte birde dükkan açma belgesi, ustalık belgesi filan veriyorlarmış.. Ama seneye bir kaç tane ders gidecekmiş kültür derslerinden tabi bu meslek lisesi için geçerli ne yapacağımı hiç bilmiyorum iyice şaşmış kalmış durumdayım.. @Okanius @-Apex- @Kısakürek @flatron58
  • BadLeader B kullanıcısına yanıt
    Bizimkler beni zaten okumaz gitsim bi meslek sahibi olsun diye gönderdiler meslek.l ortamı hiç iyi değildir ben şahsen bidaha dünyaya gelsem meslek lisesine gidiceğime cahil kalmayı tercih ederim Sen zaten okuyormuşsun sana tavsiye mat düzeltmedikten sonra hiç bişey olmaz matı düZeltmeye bak sözel bölümlerde üni bişey yok eşit ağırlılğa git düz liseye en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flatron58 -- 27 Mayıs 2015; 23:12:56 >
  • Eğer üniversite hayallerin varsa yada bir gün hayallerine girerse meslek lisesi pişman eder.Daha vaktin çok var kendini derslerine ver bilmediklerini öğrenmeye çalış inan ki yaptığını göreceksin.Bu konuda tavsiyem düz lise olur.Okul derslerine ağırlık verirsin bilmediklerini de tenefüslerde hocalara sorarak öğrenirsin.ZOR DEĞİL. YAPARSIN. :)
  • @SınavSıkıntı : Bilmiyorum İnşAllah yapabilirim.
  • Sen kararlı ol çalış Allah emeğini karşılıksız bırakmaz . Ama şimdiden çalışmaya başla. Üşenme erteleme vazgeçme :)
  • mat yapamıyorsan sakin düz liseye geçme çünkü mat yapamıyorsan üniversite kazanman çok zor anca sözel bölüm okursun onlardada iş yok. sana tavsiyem meslekden devam et elinde bir meslek olur yaparsın
  • seekandestroy kullanıcısına yanıt
    Kardeş tamamda 11. sınıfta birkaç tane kültür dersi gidecekmiş ben şimdi ygs sınavına nasıl bir hazırlık yapayım. şimdi dışardan kitap al çalış desek bu sefer iyice zorlanacağız. meslek lisesinde de iki yıllık üniversite okusam yine elime birşey geçmiyor.
  • Duz lisemi kaldi ya benim okul bile anadolu olmus

• Sarge17 kullanıcısına yanıt
    Gideceğim lise düz lise kardeş. dediğin gibi okullar çevrildi başka okullara fakat gideceğim yer okulun düz lise kısmı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.