Şimdi Ara

Duygusuz, kendini beğenmiş ve ruhsuz biri istiyordular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi aldılar.İnsan denilen pislik (çoğu zaman family memberlarda dahil, kendim için baba dışında) vericeğim değeri asla ve asla hak etmiyor.Bir yere kadar gelmiştim.19 yıldır aynı özürlülüktü.Bundan sonra hiçbir Allah'ın kuluna iyi davranmam.Nasılsa herşeye dikkat ettiğin kişilere değil de tam tersini yaptıklarına yaranıyorsun.Seni daha çok seviyorlar.Çünkü insan gerizekalı.Az önce annem çıldırttı ve tamamen farkına vardım artık.Bundan sonra onunlada konuşcağımı sanmıyorum.Artık her işimi kendim görücem.Konuşmaya değicek tek kişide babam.4 saattir konuşuyorduk zaten.Kendimi tamamen döktüm en sonunda onada.Çok rahatlamış hissediyorum.Ohhh

• Al bi sınikırs ye
  • katılmamak elde değil. değer veriyorsun, önemseyorsun, onun veya onlar için her şeyi yapıyorsun ama yaptıklarınla kalıyorsun. saygı dahi göstermiyorlar.

kendim için uğraşıcam bundan sonra, kafaya hiç bir şey takmadan. ne yapıyorlarsa yapsınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crescent Moon

katılmamak elde değil. değer veriyorsun, önemseyorsun, onun veya onlar için her şeyi yapıyorsun ama yaptıklarınla kalıyorsun. saygı dahi göstermiyorlar.

kendim için uğraşıcam bundan sonra, kafaya hiç bir şey takmadan. ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Herşeyi kenara koyup düşünürsem, karşıma gerçekten değer vericek veya ben hiç uğraşmadan sevicek, eskilere göre daha iyi bir ton insan var dışarıda ve denkte gelicek hayat boyunca ama şuan için bunlara takılmak kadar aptalca birşey yok.Dediğim gibi bundan sonra insana değer meğer diye birşey yok.İnsan deyince aklıma farklı kelimeler geliyor artık
  • Hayatında ailen hariç kimse seni karşılıksız sevmez bunu unutma topram öyle güzel resimlerle ingilizce sözleri imzana yazmak kadar ponynin dünyası değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Hayatında ailen hariç kimse seni karşılıksız sevmez bunu unutma topram öyle güzel resimlerle ingilizce sözleri imzana yazmak kadar ponynin dünyası değil.

Babam dışında gerçekten seven ve arkamda duran birilerini tam anlamda hissetmedim.Ara sıra hissettirenler oluyor ama babam kendimi bildim bileli vardı.Allah korusun onu.İmza ve resim olayıda hep takıntıdan.Nickide tekrar değiştiresim var ama olmuyor.Şimdi pek takmıyorum ama nicki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Hayatında ailen hariç kimse seni karşılıksız sevmez bunu unutma topram öyle güzel resimlerle ingilizce sözleri imzana yazmak kadar ponynin dünyası değil.

+ baban da ergenlik triplerin olduğunu bildiği için üstüne gelmemeye çalışıyordur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne oldu yav? Ben seni hep yaşam enerjinle tanıyordum " " gülücüklerini özledik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin ol şampiyon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.