Şimdi Ara

Duygusal boşluk ve oluşturduğu depresyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 8-9 aydır kendi isteğimle içime kapanmamda küçüklükten beri ciddiye alınmamam ve kimsenin beni samimi olarak sevmediğini düşünmem etkili oldu.

"Kimseyle konuşmayayım kimseyle fazla iletişim kurmayayım, ne de olsa insanların %99'u kendi ufak çıkarları için birbirlerini kullanıyor ben de bu işin parçası olmak istemiyorum." diye düşünüyordum ama 8-9 aylık bir süreçten sonra yanıldığımı düşünmeye başladım. Hayatımın en zor yılıydı. Bu kadar fazla yalnız olmak beni aşırı depresif ve çaresiz hale getirdi. Sanırım gerçekten de duygusal bir yakınlık gerekiyormuş. Forumda kız arkadaş meselelerinden depresyonda olan insanları anlıyorum artık.

İşin diğer tarafında da genetik, sosyakültürel farklar sebebiyle muhtemelen seçen değil seçilen taraf bile olamayacağım. Yalnızlık gerçekten çok zormuş Allah herkesi kafa dengi insanlarla karşılaştırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4233D93C7 -- 24 Haziran 2020; 1:30:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kardeşim bu durumda olan baya insan vardır herhalde ama kendini bir şekilde aşman gerekiyor.Ara ara bir şeyleri düşünüp üstünde durabilirsin, duştayken düşün nefes al, ara ara çık yürüşünü yap kendinle yine konuş ama bunları nefes almaya ihtiyaç duyduğun vakit yap.Sürekli toplumdan kaçma yoksa bu ileride daha fazla olur, insanların yanında olmaktan zevk almazsın kaçar durursun bulunduğun ortamdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu şekilde düşünürsen ilerleyemesin ki, daha sağlıklı düşün insanlara kendini kullandırtma onlar sana ne yapıyorsa mesela ona göre davran , bu hayatta hep bencil insanlarla karşılacaksın hatta seni kullanmak isteyecekler onları Allah a havale et yoluna bak canını sıkma böyle şeyler için bundan kaçış yok çünkü, ileride her şey güzel olur sende seçen de seçilen taraf ta olursun önce sağlıklı düşün hayatını yoluna koy.

• Hiçbir şey iyi olmayacak yalnızlığın verdiği depresif durumun konsalte ettiği spesifik durumlar iyice yiyip bitirecek seni içten içe kendini boşlukta hissedeceksin varlığını sorgulayacaksın yaşama amacının verdiği buhran ile neden gibi sorularla zihnini meşgul edeceksin çıkar ve menfaat sahibi varlıklarla polemiğe girmek iyice hissizleştirecek seni ve o gün geldiğinde de hiçbir şeyi umursamamayı amiyane bir tabirle iplememeyi öğreneceksin unutma henüz başlangıç gelmedi sona da hiç olmadığı kadar uzaksın.

• 3 aydır lol oynamıyorum ben napim aga

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.