Şimdi Ara

Duygun Yarsavut:Bu komployu yapan kim? Cemaatci polisler...sadece Aziz Yıldırım'a değil...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "BU KOMPLOYU YAPAN KİM? CEMAATCİ POLİSLER"
    Açın bakın medayada, Aziz Yıldırım hep söyledi bunu; 'bunu bana yapanlar cemaattir' diyor. Demek ki Aziz Yıldırım'ı bu hale cemaat getirdi.

Bu komployu yapan kim? Cemaatci polisler. Cemaatci polisler sadece Aziz Yıldırım'a da yapmadı bu komployu.
    Balyoz Davası gibi bir dava yarattılar. 265 kişi bu davada yargılandı ve çoğu üst rütbeli subaylardı.

"AMAÇLARI ORDUYU ORTADAN KALDIRMAKTI"
    Bence amaçları orduyu ortadan kaldırmaktı. Bence başardı da... Ordunun haline bakın...

Fetullah Gülen ABD'ye gitti. Gittiği tarihe bakın?

Gülen'in amacının dini esaslara göre kurulmuş bir devlet yapısı olduğunu düşünüyorum. Yanılabilirim. 1971 senesinde yaptığı bir açıklamada 'altın nesil yetiştireceğiz' demiştir. Yurt içindeki okullar, evler yurtlar... Kendisine güvenen bir gençlik yaratmıştır. Bu gençlik bugün idari mekanizmada belli mevkilere yerleştrilmiştir. Mülkiye, askeriye ve yargıya adam yetiştirmek istemişlerdir. Askeriye konusunda fazla başarılı olamamışlardır ama yine de vardır.

HÜKÜMETİN ATTIĞI ADIMLAR
    Hükümetin bu konuda adımlar haklı mı haksız mı beni alakadar etmez. Ben bir durum tespiti yapıyorum.

"GÜLEN'İ ABD ÇAĞIRDI"
    Gülen'in iade edilmesi konusu... Siyasi amaçlı bir davada iade edilmez. Dava siyasiyse iade edilmez. Cumhurbaşkanı'nın deport edilsin demesi de zaten bu yüzden. Ama Gülen'i zaten ABD çağırdı oraya.

• Kapıyı -galiba - tam açtıramamış olsan şahısın yeni beyanatıdır. İlk beyanatından (Saray'a gittik kapılar açıldı) sonra kapıyı bence açtıramamış sadece kapıyı çalmıştır. Bence bu açıklamasından sonra muhtemelen saray sahibi kapıyı açacaktır.
  • Rok borçlar silindi diyordu.silinmemiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Komplo? Benim bildiğim komplo, sahte deliller ile yapılır.
    İşte şunlar hep kompfsdsddd..

Duygun Yarsavut:Bu komployu yapan kim? Cemaatci polisler...sadece Aziz Yıldırım'a değil...

• Başkanın açıklamalarına İHO cevap versin biz karışmayalım çekirdeğimizi alıp seyredelim köşemizde
  • duygun hoca'ya gerçekten helal olsun bunu bir fb'li olarak değil adam tüm camiasını karşısına alma pahasına bunu söylebiliyor hem cesaretli hem de gayet açık yürekli bir insanmış...olayın siyasi boyutuna girmeye gerek yok zaten aklayacaklar bizi ama ben duygun başkan gibi insanların bu ülkede çoğalmasıı böyle görevlerde görmeyi çok isterim
  • bu adam ne yaptığını sanıyor gerçekten yeter artık
    6 ay başkan kalacaksın ondan sonra ne konuşursan konuş şimdi neden sürekli demeç veriyorsun
    mayıstan sonra ne halt söylersen söyle şimdi sus artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aziz başkan 3 5 lira borç verir, davayıda düşürür, geçinir giderler.
  • Bu adam Fenerbahçe'nin başkanı olmak istiyor.
  • O kadar konuşuyorsun çok yüreklisin spiker arada sıkıştırıyor önemli yerlere getirdikleri varmıdır falan diye desene en başta onların yetiştirdiği kişi var bu hükümet varsa o cemaat sayesinde var, yıllarca kolkola iken çıkarları ters düşünce birbirlerine girdiler diye?!! Kukla başkan sırf bu lafları söyletmek için kimlerin getirdiği açıkca belli! şu soytarı Albayrak ve bu adamı bir daha kulübün kapısından sokmayacak bir yönetim gelmeli mayıs ayında
  • Cemaat ten nefret ederim orası ayrı ama şu durum daha kötü ülkede ne kadar pislik varsa cemaate yüklendi hükümet aklandı ( gibi bir algı var yazık ) bu ülkeden hiç bir şey olmaz Allah H.B.V...
  • Taabii canım, o yüzden tapelerde Aziz Yıldırım bu adamın tarladan haberi yok mu niye iyi oynuyor diyordu. Suç bunda değil, bunu başkan yapanlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: megi21

bu adam ne yaptığını sanıyor gerçekten yeter artık
    6 ay başkan kalacaksın ondan sonra ne konuşursan konuş şimdi neden sürekli demeç veriyorsun

f.bahçe'nin suçsuzluğu ortaya çıktıkça kuduruyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

quote:

öyle bir dünya yok. hayal aleminde yaşamaya devam edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

quote:

"Suçsuzluğu ortaya çıktıkça" ?
    Fenerbahçe yöneticileri;Etik kurulu, PFDK,tahkim kurulu, 16.ACM, yargıtay, UEFA disiplin kurulu, UEFA temyiz kurulu,Cas,İsviçre federal mahkemesi, AYM,13.ACM gibi kurumların herhangi birinde aklandıda mı Fenerbahçe'nin suçsuzluğu ortaya çıktıkça kuduralım?

• Bilmek istemediğini şey şu,
    bahsettiğiniz tüm kurum ve kuruluşlar,
    cemaatin oluşturduğu polis, savcıların fezleke ve sahte tapelerine bakarak görüş oluşturdu.

yani,
    ben senin eline değiştirilmiş bir "kırmızı şapkalı kız" hikaye kitabı versem ve bunu okusan,
    sonucuna da "Kurt , avcıyı yese ve kırmızı şapkalı kız ile evlense",
    bu hikaye hakkındaki görüşün ne olur?
    aslını bilmiyorsan bu hikayeyi kabul edeceksin,
    aslını biliyorsan, bizim gibi, haksıLığa isyan edeceksin.

şimdi yazmaya devam edebilirsin....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında ampul logosuyla sahaya çıkaracak Duygun Yarsuvat Galatasaray'ı. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.