Şimdi Ara

Duygularımla oynadı [ ağız kız konusu ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta bir kızla tanıştım arkadaş ortamında, bu kız bana ilk başta çok yakın davranmaya başladı sürekli konuşmaya çalışıyor sorular soruyor hoşumada gitmiyor değild. Fb dan ekleştik cart curt ordan konuşmaya başladık sonra tel aldık verdik. 1 Hafta boyunca konuştuk ama tam kafa yapıma uygun birisiydi, pes oynamasını bile biliyordu , müzik tarzımız, film tarzımız filan herşey uyuşuyor, ben patenle kaymayı severim oda seviyormuş yani o kadar uç noktalarda ortak noktamız olduki anlatamam. Herneyse bugün msnde konuştuk, sohbet epey ilerledi. bir müzik attım ve dertli olduğunu anladım.

Neyin var dedim , dert işte boşver dedi, anlamıştım biri vardı yani, fazla zorlamadım anlatmak istedi, biri varmış terk etmiş cartcurt. Sen anlat dedi, ben baya palavra attım :D, herneyse en son şeydedim bu kadar anlattım potansiyel sevgili adayındım artık oda değilim dedim :D, öylemiydin deyince apışıp kaldım tabi.

Sana söylemem gereken şeyler var ; bak o gün o kafede sana çok ısındım bunun sebebide şu, şimdi fb dan profil resmini buraya koy, bide şu hıyara bakalım. Gösterdiği çocuk aynı ben. Resmen duygularımla oynadı ,oysaki ben çok alışmıştım tam kafa yapım biriydi. Bu kızlara güven olmaz beyler. yine yalnızlık forever sanırım. bi kere olsun düzenli manita işini beceremedim olmuyor olmuyor...

• bu kısmı anlamadım "bak o gün o kafede sana çok ısındım bunun sebebide şu, şimdi fb dan profil resmini buraya koy, bide şu hıyara bakalım. Gösterdiği çocuk aynı ben"

belki alkollüyüm ama anlamadım sorry
  • başlığı kızın ağzı kokuyor gibi bişey okudum
  • G den sonrasını okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichigo Kurosaki

başlığı kızın ağzı kokuyor gibi bişey okudum

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: carl johnson

bu kısmı anlamadım "bak o gün o kafede sana çok ısındım bunun sebebide şu, şimdi fb dan profil resmini buraya koy, bide şu hıyara bakalım. Gösterdiği çocuk aynı ben"

belki alkollüyüm ama anlamadım sorry

Kızı terk eden lavuğa çok benziyormuşum :\ kısacası bu
  • bu bir engel olmamalı biraz hayalleride yaşamak lazım , o anda mutlu olmaya bak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kız ağzına almadı sandım başlıktan
  • Kötü hissettiğimi söyledim, eğer seni üzdüysem özürdilerim, konuşmayabiliriz dedi. Cevap vermedim çıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

kız ağzına almadı sandım başlıktan

nasıl azdın öyle !? git bi banyoya elizabetin yanına uğra bilader
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Ever Alone

quote:

Orijinalden alıntı: Zetharos

kız ağzına almadı sandım başlıktan

nasıl azdın öyle !? git bi banyoya elizabetin yanına uğra bilader

Nick-Mesaj uyumu beyin firar etti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.