Şimdi Ara

duvara yapıştırmak için bant vb. ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bi büyük bi foto yapıştıracam duvara da çift taraflı bantla denedim düştü foto. ne ile yapıştırabilirim düşmeyecek şekilde ?

• patafix öneririm.
  • Çift taraflı bantla tekrar dene.

Tekrar marka üzerinden değişim yap.

illaki tek bir tercih ile deneme

Çift taraflı bantların daha güçlü olanlarını bul. Ben bugüne kadar her şeyi kaliteli çift taraflı bant ile yapışıtrdım
  • 3M bantla yapıştırabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @farego hocam bandı iyi diye aldım, foto düşmüş rulo olmuş bant fotoya yapışmış ayırmak için çok uğraştım hatta fotoyu biraz da yıprattım ayırmak için hatta fotodan ayırırken masanın üzerine koymuştum masaya da çok sağlam yapışmış. ama duvarında aynı performansı yakalayamadım acaba duvar için özel bi şey var mıdır. aklıma yapışkanlı asetat geldi acaba işe yarar mı ki ?

@Crescent Moon bi de bunu deneyeyim bakalım
  • yapışkan macun gıbı bır madde var, faber castell satıyordu mesela ız yapmıyor kolay çıkıyor
  • tşkler cevap veren herkese sırayla bi deneyeyim bakalım gelişmeleri buradan bildirirm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

yapışkan macun gıbı bır madde var, faber castell satıyordu mesela ız yapmıyor kolay çıkıyor

Şimdi magazadayim da bunun patafix markalı 3kg tutabilene bakıyorum da abi bu bildiğin oyun hamuru gibi bisey tutar mı ya

• quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

quote:

yapışkan macun gıbı bır madde var, faber castell satıyordu mesela ız yapmıyor kolay çıkıyor

Şimdi magazadayim da bunun patafix markalı 3kg tutabilene bakıyorum da abi bu bildiğin oyun hamuru gibi bisey tutar mı ya

benım duvarlar bastan başa poster kışın en sert sogunda ancak sertleşıp arada bırakıyor lakın elınle bastırınca sorun olmuyor,leke bırakmıyor en guzel tarafı hıc ısraf olmuyor tekrar tekrar kullanabılıon

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kulak_kiri

quote:

benım duvarlar bastan başa poster kışın en sert sogunda ancak sertleşıp arada bırakıyor lakın elınle bastırınca sorun olmuyor,leke bırakmıyor en guzel tarafı hıc ısraf olmuyor tekrar tekrar kullanabılıon

Aldım gitti o zmn Tsk ettim.10 lira ymis da ya neyse

• Yapışkan hamurlar var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.