Şimdi Ara

duvar tipi olmayan klima tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    çatı katında yaşıyorum ve duvarlarım tahta kaplı olduğu için duvar tipi klima taktıramıyorum. salon tipi ise hem benim için büyük hem de çok pahalı. portatif klimalar hakkında ise çok kötü yorumlar okudum ancak şu an için aklıma gelen başka bir çözüm yolu yok. cam kestirebilir ya da pimapene delik açtırabilirim. yerde veya herhangi bir şeyin üstünde duracak şekilde bir klimaya ihtiyacım var. 15 m2 büyüklüğünde bir odayı soğutacak. tavsiyelerinizi bekliyorum.

not: dış ünite olursa apartman boşluğunda olacak herhangi bir problem yaratır mı? apartman boşluğu yan camlardan hava alabiliyor.

ayrıca mobil klimalar çok ses çıkarır diyor herkes ancak neye göre kime göre anlayamadım bunları dB olarak görebileceğim bir yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murokes -- 16 Mayıs 2009; 11:08:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev tipi buz makinesi tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Hafif Çelik Ev kullanan varmı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.