Şimdi Ara

Düşünmekten uyuyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1'den beri yataktayım 2 saattir bir o yana bir bu yana dön gram uykum yok.Bu halim ne olacak diye düşünüyorum;borçlar,parasızlık,yalnızlık,monoton sıkıcı bir yaşam,amaçsız yorulmuş ve ölümü bekleyen bir ruh hali.Düşünmemeye çalıştıkça sanki içimde 2 tane ruh varmış gibi birbirleri ile kavga ediyorlar ve olumsuz olan kazanıyor,ben olumsuz değil gerçekçiyim gerizekalı diye bağırıyor.Sabah 7de uyanmam gerek ama saat olmuş 3.19

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah yardımcın olsun ne diyelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne iş yapiyorsunuz hocam ve ne kadar borcunuz var

• quote:

Orijinalden alıntı: keremak35

Ne iş yapiyorsunuz hocam ve ne kadar borcunuz var

Taşeronda işçiyim,35 bin lira civarında borcum var

• Bende uyuyamıyorum bir haftadır sonumuz hayrola

• Usta ben yabanci dil ogrencisiyim

Bu kadarini yazabildim, Allah sabir versin size de.

• aynı konuyu açacaktım, ya günlerdir gözüme uyku girmiyor, uyusam da çok erken kalkıyor 3-4 saatlik uykuyla ayaktayım ama uykum da yok ne olacak böyle insomnia olduk galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalnızlıktan geberiyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Spor iyi gelecektir dostum kafanı toparlamanada yardımcı olur boş vakitlerini spor yaparak değerlendir
  • Tanrı yardımcın olsun hocam. Günlük stresini azaltacak yönde etkinlikler bulmanı tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

Spor iyi gelecektir dostum kafanı toparlamanada yardımcı olur boş vakitlerini spor yaparak değerlendir

Spor gerçekten faydalı oluyordu,en azından 1.5 saatligine de olsa kafam rahatlıyordu.Fakat son 2 haftadır onu da boşladım,evimin arkasındaki salona gitmeye üşenir oldum.Hiçbir şey yapasım gelmiyor nedensiz bir şekilde.Şimdiye kadar şunu şunu yaptın da ne bok elde ettin diyor o içimdeki 2.ruh

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

quote:

Orijinalden alıntı: keremak35

Ne iş yapiyorsunuz hocam ve ne kadar borcunuz var

Taşeronda işçiyim,35 bin lira civarında borcum var

Allah yardimcın olsun hocam elbet ödenir özel değilse nasıl oldu bu borç ?

• quote:

Orijinalden alıntı: İzole Bant

quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

Spor iyi gelecektir dostum kafanı toparlamanada yardımcı olur boş vakitlerini spor yaparak değerlendir

Spor gerçekten faydalı oluyordu,en azından 1.5 saatligine de olsa kafam rahatlıyordu.Fakat son 2 haftadır onu da boşladım,evimin arkasındaki salona gitmeye üşenir oldum.Hiçbir şey yapasım gelmiyor nedensiz bir şekilde.Şimdiye kadar şunu şunu yaptın da ne bok elde ettin diyor o içimdeki 2.ruh

hayatım kötü diye yakınacağına hayatım kötü diye yakındığın zamanlara yapmaktan gurur duyacağın şeyler koy. En kötü kendine biraz saygın olsun. Bir şeyi yapıcam diyince yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 29 Temmuz 2017; 15:21:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.