Şimdi Ara

Düşündüklerim hep yanlış çıkıyor ve değişiyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar insan sarrafı sayılırım en azından herkes gibi zaman geçirdiğim uzun sayılabilecek süre konuştuğum insanları tanıdığımı sanırım.Çoğunlukla doğru çıkar.
    6.hissim kuvvetli kainim demiyorum ama her insan gibi sezebiliyorum.
    Çoğu kişi hakkında tahminlerim doğru çıkıyor ama bazılarına ön yargıyla yaklaştığımı fark ediyordum.
    Sonra biri le karşılaştım ilk herkes gibi geldi.
    Sonra karmaşıklaşmaya başladı.
    Onu tanıdıkça fikrim değişir oldu normal olan buydu.
    Ama tahmin ettiklerim değişiyordu her konuşmamda garip olan galiba iki kişilik biriydi.
    Düşündüm öyle değil dedim.
    Ama sonra öyle olmadığına kendimi inandırdım.
    Sizce bir insana karşı olan duygu ve düşüncelerimizin sürekli değişmesinin nedeni nedir?
    Yanlış çıkan çok az insandan biri

• olan buydu sonra bişeyler olup böyle oldu herkesi tanıyordum ama sonra tanıyamadım belkide tanıdım ama tanıyamamazlıktan gelip kendimi kandırdığımı sanarken kandırıldım

Benim anladığım bu, siz anlayabildinizmi arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

Arkadaşlar insan sarrafı sayılırım en azından herkes gibi zaman geçirdiğim uzun sayılabilecek süre konuştuğum insanları tanıdığımı sanırım.Çoğunlukla doğru çıkar.
    6.hissim kuvvetli kainim demiyorum ama her insan gibi sezebiliyorum.
    Çoğu kişi hakkında tahminlerim doğru çıkıyor ama bazılarına ön yargıyla yaklaştığımı fark ediyordum.
    Sonra biri le karşılaştım ilk herkes gibi geldi.
    Sonra karmaşıklaşmaya başladı.
    Onu tanıdıkça fikrim değişir oldu normal olan buydu.
    Ama tahmin ettiklerim değişiyordu her konuşmamda garip olan galiba iki kişilik biriydi.
    Düşündüm öyle değil dedim.
    Ama sonra öyle olmadığına kendimi inandırdım.
    Sizce bir insana karşı olan duygu ve düşüncelerimizin sürekli değişmesinin nedeni nedir?
    Yanlış çıkan çok az insandan biri

Belki de aşık olmuşsundur.Sanırım aşk da böyle karmaşık bir duygu, gerçi fazla bilmem bu konuları ama en azından kitaplarda durum böyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Karıncayiyen Yiyen Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam ben anlamadım zaten siz anladınız beni?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

olan buydu sonra bişeyler olup böyle oldu herkesi tanıyordum ama sonra tanıyamadım belkide tanıdım ama tanıyamamazlıktan gelip kendimi kandırdığımı sanarken kandırıldım

Bundan önce herkesi iyi tanırmış.Bunu da önce tanımış sanmış ama sonra yanıldığını anlamış.Bunla da sınırlı kalmamış ,her konuşmasında fikri değişiyormuş ;yani karışık duygular . . .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

olan buydu sonra bişeyler olup böyle oldu herkesi tanıyordum ama sonra tanıyamadım belkide tanıdım ama tanıyamamazlıktan gelip kendimi kandırdığımı sanarken kandırıldım

Bundan önce herkesi iyi tanırmış.Bunu da önce tanımış sanmış ama sonra yanıldığını anlamış.Bunla da sınırlı kalmamış ,her konuşmasında fikri değişiyormuş ;yani karışık duygular . . .

Bunu acaba neden senin gibi açıklayıcı bir şekilde anlatmamış bizede ali cengiz oyunlarına kalkışmış?

• incir reçelşi kullanıcısına yanıt
    Belkide öyledir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar karışık?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.