Şimdi Ara

Düşük miktardaki alkol tüketimi kanser riskini artırıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
1
Favori
2.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Burda her türlü Allah, Peygamber ve Din düşmanı konuşacak salyalarını akıtacak onları hoşgörcez ama onlara hakaret bile etmeden Dinini savunanlara ban öylemi.
  • Arkadaşlar bu tür haberler özellikle şu nedenden dolayı yayınlanıyor zannımca. Habere bolca tık almak Üyeyi üyeye kırdırmak :/

• viskiyi bıraktım bunu bir tekila ile kutladım xd
  • Allah Kuranda içki kesin halde yasaklamış Müslüman damlasını bile ağzına koymaz

• qoqoCAN Q kullanıcısına yanıt
    Aynen o şekilde anlaşılıyor haber başlığından :)

Başlık "Düşük miktardaki alkol tüketimi bile kanser riskini artırıyor" benzeri birşey olsaymış iyi olurmuş...

• kesinlikle katılıyorum ...

• Hahaha.. bu kadar haram yiyen , hırsızlık yapan , çoluğun çocuğun ırzına göz dikenin içinde bizim içtiğimiz HARAM oldu ha? bak işine çakal

• Bu ülkeden yaşamaktan çok kanser sebebi göremiyorum.
  • neyse bu taraftan kurtarıyoruz biraz

• faniseyler kullanıcısına yanıt
    Her türlü din muhabbeti DH forumlarında yasak, kural bu savunanı da banlanır savunmayanı da. Sen bir de misafir hesaptan kendi mesajlarını destekleyici mesaj atıyorsun büyük ihtimal bir moderatör okuyorsa "faniseyler" kullanıcı adının önceki mesajlarının incelenmesini ve DH forum kurallarının uygulanmasını istiyorum (yani ban). Technopat forumlarında ne güzel kural düzen var mis gibi DH de öyle olmalı. DH haberlerinin altı kimsenin düşüncesini savunması için açılan bir yer değil, haberler için düşüncelerin yazıldığı bir yer.
  • Alkol kullanmıyorum ama bu çok saçma olmuş. Japonya'da alkol almayan adam az olduğu için kanserli sayısı az çıkıyordur.

• Eeltorm E kullanıcısına yanıt
    Japonlar kanser yapıyor diyor sen yine içip içip serhoş kafa ile saçmalamışsın.
  • Turkiye'de katki maddeli gida ve ilaclar ile zaten kanser tutun organ yetmezligi organ hastaliklari ciddi artis vardir.

Vehbi Koc her gun duzenli 1 kadeh viskisini icer elbette sosyal iciciydi ve mekanlarda da ayrica icerdi . Vehbi Koc kac yasinda hayata veda etti derseniz 95 yasinda ... Olum nedeni de karacigeri ile hic alakasi yoktur kalp krizi sadece ...

Turkiye'de coklu organ iflasi coklu organ yetmezligi vs ile bogusarak olenlerde artis vardir ki bunlar arasinda alkol tuketen de olmayanlar vardir ...

Alkol denilince karaciger malum akla gelir. Turkiye'de alkole bagli olmayan karaciger hastaliklarinda ozellikle kapali kadinlarda bile ciddi artis vardir ... Eminim o kapali kadinlar evlerinde gizli alkol tuketmiyorlardir ( istisna binde 1 i kisi olabilir :) ) .

Alkole odaklanilmadan once KATKI maddelerine ve GIDA TERORUNE odaklanilmasi sart.

Turkiye'de GIDA denetlenmiyor ideal sekilde. Birkac kurum var ki yetersizdir onlar bile islerini pek duzgun yapmiyorlar yapamiyorlar ...

Olay suna benziyor :

Japonlar altyapilarini cok saglam binalar yapiyorlar ama Turkiye Japonlarin altyapilarini ciddi manada onem almayip sadece deprem amani masa altina kiris diplerine kapi altina varsa evde hareket edecek kirilacak onlari sabitlemeye odaklanmasi gibi yaklasimlar hic degismemesi gibi ...

Turkiye her konuda her detayda ozunu bir butun olarak uygulamiyor benimsemiyor sadece yuzeysel kolaya gelen kisimlarla ALGILSAL bir kandirmaca sistemi ile anca felaketler yasanana kadar ama yine de birsey yapilmiyor.

Is guvenligi olmayan ama sozde var olmasi

GIDA Teroru

Bunlardan sonra haberdeki alkol ile kanser arasinda korelasyona odaklanilmasi da absurt ...

Turkiye alkol harici bol turlu turlu kaynaklardan kanser riskindedir. Resmi aciklamalar nedense yapilmaz!

Ozellikle Chernobil sonrasi beklenen surec yillar yani bu yillarda kaza vs baska rahatsizliklarla olmeyen hayatta kalanlarin karadeniz bolgesinde o yillarda yasamis kisilerin ailelerinde en az 1 kisi kanserdir gunumuzde ...

ALGI ile kilif mi olusturuluyor muamma ! ...

Sonucta felaketi inkar etmede bireyler kucuk olcekli olusumlar pek etkili olamaz daha da buyuk en buyukleri gereklidir ...

Anlayana ....

• Yine her zaman olduğu gibi konu dinle kafayı bozmuş aşırı dinciler tarafından karıştırılmış.
    Sabahtan akşama kadar çatacak yer arıyorlar resmen.Milletin hayat tarzına burnunu sokup,milletin sabrını taşırmaktan başka bir işleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 14 Aralık 2019; 5:52:6 >
  • faniseyler kullanıcısına yanıt
    ulan banane. bu ne alaka şimdi. herkes müslüman mı bu ülkede ? hadis ne alaka ?
  • Düşük miktardan kasıt nedir? 10 yıl boyunca her gün bir birim / kutu bira tüketmek düşük miktar tüketim değil aksine bir insanın çoktan alkolik sayılabileceği çok düzenli ve çok sık bir tüketim. Biranın alkol oranı düşük olsun fark etmez her gün içki içmek alkolizme, kalp rahatsızlıklarına, kansere vb davetiye çıkarır ve kesinlikle az tüketim sayılmaz. Gerçek "düşük miktar" tüketim yılbaşı veya yaş günü kutlamasında veya bir ödül töreninde bir tane içmektir yani neredeyse ayda yılda bir kere... "Her gün bir kadeh düşük miktar tüketimdir" konsepti hem insan sağlığı odaklı değil kar odaklı içki üreticisi şirketlerin hem de potansiyel akol bağımlılarının yani yılların günlük içicilerinin ortaya koyduğu genel bir yaklaşımdır; böylesi bir anlayışa insan sağlığını ve alkolizmi görmezden geldiği için itibar edilmemelidir. Bu anlayıştan yola çıkan bilim bu anlayışın da aslında ne kadar sakat olduğunu gösteriyor.

Medical News Today
    Just how harmful is it to have 1 drink per day?
    https://www.medicalnewstoday.com/articles/amp/323252

Medical News Today
    What causes alcohol addiction? Study investigates
    https://www.medicalnewstoday.com/articles/amp/322271

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alkolün hiçbir güvenli dozu yok ki zaten. Ağzında tutup yutmadan geri tükürsen bile kanser riskini artırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 15 Aralık 2019; 23:6:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.