Şimdi Ara

Düşük bütçeli kasa tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben artık kıllandığım bilgisayardan bıktım günün birinde camdan aşağı sallıycam

Ve artık camdan sallama zamanının geldiğini düşünüyorum

Para edermi bilmem ama yazayım ne kadar para edeceğini söylersiniz

Feel Hurricane kasa + 270 watt psu
    Pentium D 930
    2*2 gb ddr2 800 mhz kingston
    Asus p5ld2 deluxe anakart
    Nvidia geforce 9500 gt (512 mb)
    120 gb samsung hdd
    Lg dvd yazıcı

Bunu bi şekilde elden çıkarıp biriktirmiş olduğum 1000 tl ile bir sistem kurmayı planlıyorum

Sistemi oyun için kulanıcam

İntel-amd veya Ati-Nvidia gibi takıntılarım yoktur yardımcı olursanız sevinirim :)

• İkinci El Fiyat Bölümüne Danışın
  • Dediğin gibi yaparım

Ozaman 1000-1100 tl civarına bir oyun sistemi önerirseniz sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulobey10

Dediğin gibi yaparım

Ozaman 1000-1100 tl civarına bir oyun sistemi önerirseniz sevinirim :)

1000-1100 Tl Civarına Oyunlarda Yüksek Performans Almanız Biraz Zor Olur Bence Konsol Alın
  • Elinizdeki sistemden gelen para ile:

Düşük bütçeli kasa tavsiye

Şöyle bir şey mümkün. Fiyat düşürmek isterseniz Ekran kartını 6790 yapabilir ya da işlemciyi Athlon X3 455 gibi bir modele çekebilirsiniz.
  • Bu arada harddisk lazım değil bende mevcut olan 500 gb hdd yi kullanıcam
  • O zaman daha iyi.

Sistemdeki anakartı

http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/msi-870a-g54-fx-amd-870-am3-ddr3-sata3-usb3-atx-anakart.html

ile değiştirebilirsiniz. Yukarıda topladığım sisteme göre yine daha ucuz olacaktır HDD çıkması çok iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2kol3bacak -- 4 Mart 2012; 12:44:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2kol3bacak

O zaman daha iyi.

Sistemdeki anakartı

http://www.teknobiyotik.com/donanim/anakart-mainboard/msi-870a-g54-fx-amd-870-am3-ddr3-sata3-usb3-atx-anakart.html

ile değiştirebilirsiniz. Yukarıda topladığım sisteme göre yine daha ucuz olacaktır HDD çıkması çok iyi olur

İşlemci

http://www.teknobiyotik.com/donanim/islemci-cpu/amd-phenom-ii-x6-1075t-am3-9mb-3-0ghz-alti-cekirdekli-islemci.html

Olsa

• Phenom x6 daha içime yattı

Her ne kadar çok yüksek olmasada şu ankinden kat kat iyi olacağı kesin :D
  • X4'ten X6'ya ne gibi bir değişim gözlenebilir oyun sözkonusu olduğunda?

1200-1300 tl bütçeye X6 almak kadar mantıksız bir durum olmaz bence iş multimedya encode/decode değilse.

Dirt 3 oynarsanız farkedersiniz sadece. Onun gibi 6 çekirdek destekli üç beş oyunu da tabi ki.

X4 960t alıp çekirdek açma şansı da mevcut.

X6 alıp da mATX anakarta takmaktan bahsediyoruz bir de. Bu kart o kadar güçlü değil herhangi bir overclock deneyiminde sıkıntı yaratabilir.
  • quote:

Phenom x6 daha içime yattı

Her ne kadar çok yüksek olmasada şu ankinden kat kat iyi olacağı kesin :D

İndirimi Beklersen Dediğin Fiyatlara Alabilirsin En Fazla 1100 1150 Falan Olur Sanırım
  • Ailemle görüştüm bana destek çıkacaklar 1500 tl ye kadar esneyebilir fiyat ama arkadaşın x6 ile ilgili söylediği şey fikrimi çekdi heralde x4 960 yeterli olucaktır
  • quote:

X4'ten X6'ya ne gibi bir değişim gözlenebilir oyun sözkonusu olduğunda?

1200-1300 tl bütçeye X6 almak kadar mantıksız bir durum olmaz bence iş multimedya encode/decode değilse.

Dirt 3 oynarsanız farkedersiniz sadece. Onun gibi 6 çekirdek destekli üç beş oyunu da tabi ki.

X6 alıp da mATX anakarta takmaktan bahsediyoruz bir de. Bu kart o kadar güçlü değil herhangi bir overclock deneyiminde sıkıntı yaratabilir.

Bu Anakart İle Bence Pek Sıkıntı Yaratmaz

• Ha HDD'den artan parayı kullanmak amaçlı anladım. O zaman tabi anakart dediğim gibi olur 870a g54 fx ve x6 1075 ile de sorun çıkarmaz fakat 1055t de pekala yetecektir aynı işlemcinin farklı hızları sonuçta. 200 mhz için fazladan para ödemeye gerek yok kısıtlı bütçe sözkonusu olduğunda.

Onun yerine 6870 de alınabilirdi ya da 6850 nin daha soğuk sessiz çalışan bir modeli de olabilirdi. İşlemciyi 6 çekirdek yapmaktansa ekran kartını artırmanın daha gerçek hayatta görülebilecek bir iyileştirme olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-K-Y

quote:

X4'ten X6'ya ne gibi bir değişim gözlenebilir oyun sözkonusu olduğunda?

Bu Anakart İle Bence Pek Sıkıntı Yaratmaz

Galiba Resimde yazan anakarttan bahsediyor

• quote:

Ha HDD'den artan parayı kullanmak amaçlı anladım. O zaman tabi anakart dediğim gibi olur 870a g54 fx ve x6 1075 ile de sorun çıkarmaz fakat 1055t de pekala yetecektir aynı işlemcinin farklı hızları sonuçta. 200 mhz için fazladan para ödemeye gerek yok kısıtlı bütçe sözkonusu olduğunda.

Onun yerine 6870 de alınabilirdi ya da 6850 nin daha soğuk sessiz çalışan bir modeli de olabilirdi. İşlemciyi 6 çekirdek yapmaktansa ekran kartını artırmanın daha gerçek hayatta görülebilecek bir iyileştirme olduğunu düşünüyorum.

bulamadım 1055t Onun İçin 1075t Koydum Ama Zaten x4 955 ile aralarında Çok Bir Fiyat Farkı Yok Zaten 50-60 Lira Bir Fark Var Onun İçin Ekran Kartı Daha Masraflı Olur 50-60 Lira İle Bu Hamleyi Yapmak Daha Mantıklı Bence

• http://www.teknobiyotik.com/donanim/islemci-cpu/amd-phenom-ii-x6-1055t-am3-9mb-2-8ghz-alti-cekirdekli-islemci.html

Pek bi üşengeç çıktın abi be AMD ve AM3 işaretleyince ilk bu geliyor karşına
  • quote:

http://www.teknobiyotik.com/donanim/islemci-cpu/amd-phenom-ii-x6-1055t-am3-9mb-2-8ghz-alti-cekirdekli-islemci.html

Pek bi üşengeç çıktın abi be AMD ve AM3 işaretleyince ilk bu geliyor karşına

İşaretlemeye Üşenip Komple İşlemcilere Baktım Gözden Kaçtı Demekki

• Şu anda kullandığım pc yi aldığım bilgisayarcıdan mı alayım, yoksa internetten mi (Edirne, uzunköğrüde teknoloji marketi yok)

Eğer netten al diyorsanız hangi sitede daha az masraflı olur
  • quote:

Şu anda kullandığım pc yi aldığım bilgisayarcıdan mı alayım, yoksa internetten mi (Edirne, uzunköğrüde teknoloji marketi yok)

Eğer netten al diyorsanız hangi sitede daha az masraflı olur

teknobiyotik veya vatan ' dan alabilirsin

Edit : Aldığın Bilgisayarcı Fiyatı Uygun Veya Aynı Fiyatı Verirse Tabi Ondan Al .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Famous -- 4 Mart 2012; 13:50:38 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.