Şimdi Ara

dustwallow marsh la başım belada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ne dandik ve ne kadar peech ce bir yer ya ben şu timsah lardan yılanlardan saklanayım da beni koşarken attan düşürmesin diye ne kadar çaba sarfettim ya böyle şey mi olur ya metrekare başına bir canavar ya çok fazla canavar var.

Bir keresinde bi timsah beni yakaladı.Koştu peşimden bi de yılana takıldım o da yavaşlatma çaktı (hem de 25 saniyelik)sonra timsahda bi tane yavaşlatma çaktı öldüm ya hem de sacrifice yapmıştım voidwalker dan ya bi canavardan kaçarken öbür canavara yakalanıyosun ya.ben orada bi 45 olim (şu an 40 ım)bir daha oraya gelirsem 50 level birden düşeyim ya.Bunun bir engelleme yolu yok mu Gm ye ticket atmak falan

işin kötüsü en iyi orada kaslıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 26 Temmuz 2008; 15:32:37 >

• şahsen ben hiç orda kasmadım tanariste kastım ora daha ii ama zor görevleride yok deil
  • quote:

Orjinalden alıntı: tr_silici

şahsen ben hiç orda kasmadım tanariste kastım ora daha ii ama zor görevleride yok deil

bir görev vardı böle scarlet e benzer insan canavar kesiyosun onun 2.nci görevinde onun warlock larıyla savaşıyosun tam ben orada 8 defa ölmüştüm
  • Vah vah
  • abilerini çağır dövsünler o timsahları, ağızları kırılasıca.....

eidt : bir daha öldüğünde buraya yine yaz. 70 olunca zaten arena falan işin içine girince sen forumu kitleyeceksin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi queenTR -- 26 Temmuz 2008; 18:20:21 >
  • bu vatandaş 70 olana kadar bakalım daha bu forumda neler cektirecek bize....
    Allah sonumuzu hayır etsin....
  • Sen 70 olana kadar foruma geçmiş olsun o zaman nediyim sen böyle kurda kuşa yem olursan ohoo gel sen bizim serverda sana quest yaptırmasın hordeler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yollardan gitmeye çalış daha az canavar çıkar
  • "yavaşlatma çaktı" böyle bir ibare yok arkadaşlar, inanılmaz bir performans arkadaştan.
  • sende fear atsaydın.
  • wow bölümüne biraz eğlence lazımdı iyi oldu arkadaşın geldiği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 26 Temmuz 2008; 19:25:18 >
  • Alliancemisin hordemi çok merak ettim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acgespell

Sen 70 olana kadar foruma geçmiş olsun o zaman nediyim sen böyle kurda kuşa yem olursan ohoo gel sen bizim serverda sana quest yaptırmasın hordeler

• quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

sende fear atsaydın.

bazen resist oluyo
  • olur çünkü yaratğın leveli senden yüksektir örneğin sen 40 lvl isen yaratık 45 çeker paso senden 1-2-3 lvl yüksek yaratıkları öldüreceksin daha quatland'a geçecen asıl cümbüş orda daha thallmar'dan çıkar çıkmaz hoşgeldin öpücüğünü vereckler havadan sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: astebe

olur çünkü yaratğın leveli senden yüksektir örneğin sen 40 lvl isen yaratık 45 çeker paso senden 1-2-3 lvl yüksek yaratıkları öldüreceksin daha quatland'a geçecen asıl cümbüş orda daha thallmar'dan çıkar çıkmaz hoşgeldin öpücüğünü vereckler havadan sana

yok ya hatta benden 2-3 lvl düşükler ama çok fazla birikiyorlar kaçayım derken kesmeye kalkışsam canım sıkılıyo ne uğraşacan questler varken
  • Soulstone ile health stone skillerini kullan
  • Bu topicle bize ne ifade etmek istiyosun?GM'lere ticket yolla senin için Dustwallow Marsh'ı kapatsınlar sen 45'e kadar kas orda.45 olunca Feralas,Searing Gorge vb kapatsınlar.Böyle ticket yollaya yollaya kas sen.
    Lütfen böyle ticket yolla GM'lere ... yemin ederim delirip banlarlar seni.Zaten guild'den bi arkadaşa noob demişlerdi.Seni artık ne yaparlar bi fikrim yok.
  • Yazık gmlere...
  • ben en çok tanaristeki böceklerden çekmiştim şu ölünce bir sürü küçük böcek çıkaranlar aoesiz onları almak çok zor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.