Şimdi Ara

Düştüğünüz en rezil durum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araya kaçan donunu çekerken kayınpederine yakalanmış bi arkadaşım

• Hep arkadaş olur zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cüzdanımda 25 liradan az olması

• Aynen bi arkadaşımda küçükken ishalken akraba ziyaretinde işte gazı çıkarırken başka bişey çıkarmış tuvalette yıkıyor tabi donu kokmasın diye sonra aıyor boşluğa giyiyor pantolonu tabi tam kurulanmamış biraz su izi çıkıyor ya ne arkadaşlarım var : )))
  • e hadi kamon
  • Var konusu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen metroda osurmak ne bilirmisin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6. Sınıfta iken hocadan izin istedim. Bi lavaboya gidebilir miyim diye
    İzin vermedi.
    5 dk sonra yine istedim vermedi.
    Bende patır patır sıçtım altıma.
    Son 5 dk kala tuvalete git dedi anladı herhalde.
    Direk eve gittim.
    Sonra okulumu değiştirmek zorunda kaldım.

• Bi arkadaışım 6. Sınıfta arkadaşlarıyla fotoğraf çektirmiş,fotoğrafta da orta parmak çıkarmış. Bu arkadaşımın çok sevgili arkadaşı da mok var gibi hocadan izin alıp sınıfta fotoğrafları projeksiyona yansıtmış.Tabi arkadaşımın fotosu gelince çocuk bi üzülmüş bi kızarmış. Tamam lan hayatımın en bok günüydü. Sonra gdip ağlamıştım bş dr sınıfın ortasında.Çok saygılı hocam da tüm sınıflarda göstermiş fotoları,beni gören bir hafta el hareketi çekiyodu. Işin güzel tarafı malum baş parmakla olan hsreketi de yapmıştım başka fotoda da o zamanların kalitesiz makinesi sağolsun yumruk yapmışım gibi gözükmüştü

Edit: işemeli mıçmalı istiyosanız da bir anımı daha anlatayım

yaklaşık 8-9 yaşlarındayım yanlış hatırlamıyorsam,daha büyük de olabilir. Teyzemlere gittik. Teyzem de yeni evlenmişti o zamanlar. Ben de sanırım ishaldim,altıma mıçmıştım. Kilot,don ikisi birden battı. E yanımızda yedek kıyafet yok günü birlik gelmişiz. Teyzem kendi kilotlarından getirmesin mi kilot da değildi,baya tanga gibi bişeydi. Hani yeni evliler falan ya... hr neyse üstüne giycek bişey de yok. Biz çıktık arabaya gdicez benim sorunum ya anam babam takmıyo oyalanıyo,ulan sokağın ortasında lopları kapamayan kilotla bekliyorum araba açılsında bineyim diye.Off bu da böyle bir anımdır,bak yine kötü hissettim kendimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portakallı ördek yavrusu -- 11 Mart 2015; 17:10:00 >

• Tatilde arkadaşım ile oturuyorum kavga ettiğim bir kız geldi yanımıza cocuğa ne zaman dönüyorsun dedi istanbula bende hemen atladım bana mı sordun diye kimse konuşmadı telefonumu aldım elime oyuna girdim çok kötü hissettim

• öyle demeyin kardeşlerim sadece yemek artıkları domates kabukları bulunmaz onda , anılarıda barındırır bok .... bak herkesin bir anısı var içinden kaçıp giden ey gönül dostları .... hadi şimdi hep beraber anılarımızı anlatıp huzuru yakalayıp onu öpelim. anlatmak gerçek cesaret budur işte dövmek , öldürmek vs. değil anlatmaktır gerçek cesaret eğer bir bilsek kendimizi bile inandırdığımız kendimize dahi anlatamadığımız gerçekleri ve sırlarımızı utanırız kendimizden. bir köre yumruk atabilirmisiniz ? bunun kadar zordur işte anlatmak ...
  • 3.Sınıfta çeşmeye su içmeye gitmiştim arkadaşla,ben suyu içerken arkamdan biri dürtüyordu ben 'yapma oğlum' tarzında laflar ediyordum.birazcık suyu içtikten sonra yine dürtmeler başladı bu sefer de 'Sövecem şimdi ha bi s**** git' dedim ama bende kafa yok ki çevirip bakayım kim dürtüyor diye.en son bir kere daha dürttü ben ''a**** koduğum yeter lan'' diyerek kafamı çevirmemle arkamda beni dürtmüş olan hocadan tokadı yemem bir olmuştu.O gün yediğim tokadı hiç unutmam galiba en rezil düştüğüm durum buydu.Kaç sene geçti hala adam niye dürttü beni anlamadım tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheogorath -- 11 Mart 2015; 17:21:34 >
  • Biraz cırcır dim okulun merdiveninden çıkarken yanlışlıkla kaci verdi
    Tabi kahverengi bi basamak daha ciktim bu sefer herkes bana güldü

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

3.Sınıfta çeşmeye su içmeye gitmiştim arkadaşla,ben suyu içerken arkamdan biri dürtüyordu ben 'yapma oğlum' tarzında laflar ediyordum.birazcık suyu içtikten sonra yine dürtmeler başladı bu sefer de 'Sövecem şimdi ha bi s**** git' dedim ama bende kafa yok ki çevirip bakayım kim dürtüyor diye.en son bir kere daha dürttü ben ''a**** koduğum yeter lan'' diyerek kafamı çevirmemle arkamda beni dürtmüş olan hocadan tokadı yemem bir olmuştu.O gün yediğim tokadı hiç unutmam galiba en rezil düştüğüm durum buydu.Kaç sene geçti hala adam niye dürttü beni anlamadım tabi

Tokat ....

çağımızın unutulan silahı . tokatdı parmakların bitişik avcun hafif büyük atacaksın ve ilk hamle bu olacak . sonraki herşey unutulur tüm o arbade herşey ama o ilk tokat ve çıkan ses . orda annesini gondiklesen o kadar koymaz ona . umarsızca vur tokadı yanına süslü bir kelime ekle mesela a.oğlu esteban gibi . eğer yapabilirsen ilk tokattan sonra aynı elle devamını getir utancından hareket edemicektir . sonrasında konuşulan tek şey o tokat olacaktır . zihinlerde kavga denince o tokat ve çıkan ses gelecektir. işte bu çağımızın unutulan silahı tokattır. aynı zamanda bir il adıdı tokat ancak o pek işine yaramaz . sağlıcakla kal...

anlıyorum durumu kötüdür tokat...

• quote:

Orijinalden alıntı: xlboxer

quote:

3.Sınıfta çeşmeye su içmeye gitmiştim arkadaşla,ben suyu içerken arkamdan biri dürtüyordu ben 'yapma oğlum' tarzında laflar ediyordum.birazcık suyu içtikten sonra yine dürtmeler başladı bu sefer de 'Sövecem şimdi ha bi s**** git' dedim ama bende kafa yok ki çevirip bakayım kim dürtüyor diye.en son bir kere daha dürttü ben ''a**** koduğum yeter lan'' diyerek kafamı çevirmemle arkamda beni dürtmüş olan hocadan tokadı yemem bir olmuştu.O gün yediğim tokadı hiç unutmam galiba en rezil düştüğüm durum buydu.Kaç sene geçti hala adam niye dürttü beni anlamadım tabi

Tokat ....

çağımızın unutulan silahı . tokatdı parmakların bitişik avcun hafif büyük atacaksın ve ilk hamle bu olacak . sonraki herşey unutulur tüm o arbade herşey ama o ilk tokat ve çıkan ses . orda annesini gondiklesen o kadar koymaz ona . umarsızca vur tokadı yanına süslü bir kelime ekle mesela a.oğlu esteban gibi . eğer yapabilirsen ilk tokattan sonra aynı elle devamını getir utancından hareket edemicektir . sonrasında konuşulan tek şey o tokat olacaktır . zihinlerde kavga denince o tokat ve çıkan ses gelecektir. işte bu çağımızın unutulan silahı tokattır. aynı zamanda bir il adıdı tokat ancak o pek işine yaramaz . sağlıcakla kal...

Katılıyorum.Öyle bir vurmuştu ki tokadı şerefsiz 10 saniye stun yemiş gibi kaldım orada

• quote:

quote:

quote:

Tokat ....

Katılıyorum.Öyle bir vurmuştu ki tokadı şerefsiz 10 saniye stun yemiş gibi kaldım orada

Lol seziyorum bu alıntında ...stun

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tokat ....

Lol seziyorum bu alıntında ...stun

Yok hocam genel bir terim o.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.