Şimdi Ara

Duster Yerine Focus 3 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar duster aracımı satıp yerine focus 3 almayı düşünüyorum trend x paket.50 bin civarı bütcem var sizce doğru seçim olurmu focus aracın sürüş karakteri ve sağlamlığı çok hoşuma gidiyor.gönlüm stlye paketten yana ancak bütcem yetmiyor malesef.

• Duster'dan sonra iyi gelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duster yerine hersey alinabilir

• Galeriden peki sizce alınır mı 2.el genelde hep galeriye verilmiş araçlar pek içime sinmiyor galeri işi.
  • Sıfır alın derim boş olsun sizin olsun ikinci elde sattığınız araç aldığınız yabancı araçtan iyi çıkabilir.

• Galeriden mümkünse almayın.
    Style donanım bence şartları zorlamaya değer.

1 yıl daha yaşlı olup daha iyi donanımlı olması daha doğru bence.
    Trend x de iyi.
    Style ve titanium daha çok kullanıcı aracıdır trend şirket araçları olabilir.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-memurdan-tertemiz-yakit-cimrisi-focus-acill-283864564/detay

Bu tip bir seçenek de mantıklı olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Bu megane 3 alınır mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Piyasada temiz araç bulmak gerçekten zor.Şirket aracı olup olmadığını nasıl anlıyabilirim peki ?
  • soner76 kullanıcısına yanıt
    Yazmayı unutmuşum dizel olması şart yılda 20.000 km yapan biriyim.
  • Titanium al hocam
  • Ikiside bizim şirket araçları.. ikisinede kullanıyoruz... alakasız iki araç.. amaçları farklı... asfalt üzerinde tabiki focus.. Focus toprağı görsün altını dağıtırsın... trend x pakette arka cam karartma falan donanım var sis farı fuzuli donanım cruise control bile yok...95hp üstten tek egzantrikli 8v dizel motor... c segmentinde fiyatına göre beğenmediğim tek araç... kullanan arkadaşta beğenmiyor.. biz iş nedeni ile çok kiralık araç kullanıyoruz o sebeple kıyaslama yapıyoruz.. içi ufak duster onun yanında 3 oda 1 salon... Ama iste takır tukur araba duster... sembol ile bile kıyaslamak doğru değil bu konuda...ama darbe emme konusunda aşağı yukarı ikiside aynı.. duster yormuyor..

• Kabinin dar olmasi disinda baska bi kusur goremiyorum.50 bin civarina bulabilirsem temiz trend x alicam gibi.

• Dusterin amaci farkli focusun amaci farkli.Focus asfalt arabasi daga tasa sokamassin surus dinamikleri performansi herseyiyle cok baska arac. Duster takur tukur kotu toprak yollar daga tasa gidebilirsin alti yuksek. Ama focusu surerken aldigin keyfi ve hissi dusterden gram alamassin.

Eger dag tasa cikma gibi amacin yoksa focus.

Cikicaksan duster.

• Alınır bal gibi de olur...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakanyuce35 kullanıcısına yanıt
    Her yaz memlekete gideriz köy yollari kotudur cakil tas topraktir dusterden once pejo 307 vardi onunla hic sorun yasamadim.Focuslarin ön takimi daha saglam oldugunu dusunursek idare eder sanirim.

• Hocam toprak yoldan birsey olmaz daga tasa cok bozuk yollar icin soyluyorum bendede focus var 2 yildir bakimlari disinda allaha sukur hic gitmedim tamire. Bende senede 5 6 defa koye gidip 2 hafta kalir gelirim hep bozuk yollar toprak vs. Hic sorun yok. Ben arabayi 2 sene once alirken adam ben hic alt takim yapmadim hicbir sorunu yok demisti.Dun bir konu acmistim su deposu catladi diye teker ve lastigi sokup butun alt takim ortadaydi hersey daha ilk gunku gibi markalari fabrika cikisi olan Fomoco'du.Sanirsam hic degismemis.alt takim saglam yani oyle sorun cikarmaz.
    Performans konusunda ben 2007 model focusla bir cok kez 215li hizlara ciktim sen yeni focusu tahmin et.

• Dusterla Focus zaten kıyaslanmaz da..Duster dağ bayır arabasıdır Focus asfalt arabasıdır.Duster'ın tek avantajı hacmidir.Onun dışında kalite anlamında Focusla kıyaslanamaz bile..
  • Focusun en eski kasasını bile dustere tercih ederim.

• Şirket aracı olup olmadığını nasıl anlarız arkadaşlar varmı bi öneriniz trend x paketler özellikle geneli şirket aracı olarak kullanılıyor.
  • Şu dönemlerde galerilerde satılan focus3 lerin muhtemelen çoğu filo aracıdır. Bende filo dan çıkma bir arac almıştım cok sıkıntı yaşamadım. Ha nasıl anlarsınız servislerine sorabilirsiniz belki bilgi verebilirler. Xxxx tarihte ...sirketinin aracı olarak servis kaydı var diyebilirler..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.