Şimdi Ara

DUşa girmek için bahane lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Duşa Girmek İçin Bahaneler

Günlük rutininde duş almak önemlidir, ancak bazen biraz motivasyona ihtiyacın olabilir. İşte seni canlandıracak ve duşa girmek için bahaneler bulmana yardımcı olacak birkaç fikir:

• Terli ve Pis Hissediyorsan: Uzun bir günün ardından egzersiz yaptıysan veya yoğun bir iş gününün ardından eve geldiysen, banyo yapmak için mükemmel bir bahane var. Ilık bir duş, teri ve kiri temizlemenize, kendini tazelenmiş ve temizlenmiş hissetmene yardımcı olacaktır.
    • Stresli veya Yorgunsan: Sıcak bir duş, gerginliği azaltmaya ve gevşemeye yardımcı olabilir. Suyun rahatlatıcı etkisi, kas ağrılarını hafifletebilir ve zihnini rahatlatabilir.
    • Uyku Öncesi Rutin: Yatmadan önce ılık bir duş almak, vücut ısısını düşürerek ve kasları gevşeterek daha iyi bir uyku çekmene yardımcı olabilir.
    • Özel Bir Olaydan Önce: Önemli bir toplantıya veya randevuya gitmeden önce duş almak, kendine güvenmeni artırabilir ve temiz ve taze hissetmeni sağlayabilir.
    • Haftada En Az Bir Defa: Genel hijyen için haftada en az bir kez banyo yapmak önerilir. Cildini ve saçını temiz tutmak, cilt sorunlarını önlemeye ve genel sağlığınızı iyileştirmeye yardımcı olabilir.

Çözüm:

Duşa girmeyi bir iş gibi değil, bir keyif gibi düşünmeye çalış. Duş almanın birçok faydasını hatırla ve bu bahaneleri kendini canlandırmak ve sağlıklı bir banyo alışkanlığı geliştirmek için kullan.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kafana zeytinyağı dök ÇD

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün bayram banyosu yapmadım bugün yapiyim de. Sağlamdır

• üstüne yumurta kır, kola dök yapış yapış oldum de duşa gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Ve bazen bir bakış, tüm herşeyi açıklar.
  • dışarı çık koş biraz terle ve sonra ter kokuyom de gir banyoya bir posta da orada git :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 17 Temmuz 2015; 11:17:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EVDEN ÇIKMAK İSTEMİYORUM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mastürbasyon yaptım güsul almam gerekli de
  • Niye bahane gerekiyor ki terledim de gir işte. Sebep mi lazım duş almak için ?
  • Havalarda isindi ha de gir dusa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Niye bahane gerekiyor ki terledim de gir işte. Sebep mi lazım duş almak için ?

Çocuk muamelesi yapıp Bayram bayram ne duşu derler. Üniverstiye gitmek için can atıyorum

• cenabetim abdest alacam de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Niye bahane gerekiyor ki terledim de gir işte. Sebep mi lazım duş almak için ?

Çocuk muamelesi yapıp Bayram bayram ne duşu derler. Üniverstiye gitmek için can atıyorum

Abow ne biçim ailen var ben kısa şortla koşturduğum zamanlar bile ( 8 12 yaş ) evden içeri girip banyoya doğru koştururken yolda tişörtü şortu soyunup don atlet banyoya dalardım kimse bir şey demezdi.

Bazen evi dağıttığım için tası kafaya yediğim oluyordu ama o kadarı olur artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 17 Temmuz 2015; 11:29:03 >

• Terledim ya da saçım yağlı

• İzin alarak mı giriyorsun? Niye girdin diye sorarlarsa sıcak bastı bi serinledim dersin.

• Girdim farketmediler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.