Şimdi Ara

Durunet Air fiber deneyimlerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba bir hafta önce kullanmaya başladığım internet sağlayıcısı durunet hakkında bilgi vermek amaçlı yazıyorum, şimdilik iyi gibi en azından benden 16mbps lik parası alıp 2,30 mbps veren (hemde ethernet ile bağlandığım halde!! altyapı onu destekliyormuş ! ) ttnet den çok daha iyi. didimde görünce çok araştırdım, el ile tutulur bir şey görmedim. bu kablosuz internet sağlayıcıları hakkında (airfiber diye geçiyor sistem), sanırım yeni yeni popüler oluyor. sonunda ttnet hızına dayanamadım, gittim araştırdığım kadarıyla didim de en bilgili olanlardan ( betanet ) ile anlaştım, 200 tl verip bir çatıya küçük bir alet kurduruyorsunuz, 30 tl de aylık 8mbps veriyorsunuz , ve güzel olan anlaşma yok isterseniz yüklüyorsunuz 30tl verip. akk vs yok olduğu söyleniyor.
    gelelim akk olayına: akk yok olayı biraz yalan gibi 30 tl lik pakete akk var.bireysel paketlerin hepsine var, (en azından durunette durum aşağıdaki gibi diğer issleri bilmem) ama şöyle var; sadece indirme yaparken var, yani mesela film indiriyorsunuz, ilk 5 dk 8mbpsh de iken sistem dowloand yapıldığını algılayınca hızınızı otomatik 3mbpsh e düşürüyor. 3mbpsh de indirime yapıyor, ama indirmeyi durduğunuzda yada indirme bittiğinde geri 8mbpsh e çıkıyor hızınız bilginiz olsun. kurumsal pakette bu durumda yokmuş, bağlayan abi bunu söyledi, kurumsal paket fiyatları olarakta 10mpsh 130tl gibi bir rakam dediler. alırım 30 tl ye 8mbpsh hız yada bireysel paketlerden bir tanesini, hayvan gibi arşiv yaparım derseniz yapamazsınız. çünkü indirme yaptığınız anda (en fazla 5 dk sonra ) 3mbpsh e düşüyor hızınız. o yüzden indirme için kurumsal paketlere bakın, ben ilerleyen aylarda bir tane kurumsal paketi deneyip burayı editlerim. ayrıca kurumsal paketler için eğer bağlatığınız 200 tl lik alet kurumsal hızları desteklemiyorsa,benimki 16mbpsh e kadar destekliyor ama oturduğunuz yerin sinyal aldığı noktaya göre değişir , mesela benim oturduğum bölge didimin en sakin, boş alan alan villalardan oluşan bölge yani önümde hiç sinyal kesici bir şey yok, eğer oturduğunuz yer kurumsal hızları desteklemiyorsa o zaman kurumsal anten ( çanak ) kurdurmak zorunda kalıyorsunuz ve onlarda 800 tl den başlıyor en az , ama tüm hızlara çıkıyor çekim gücü artıyor sonuçta . zamanla buraya sorunları yaşadıklarımı yazarım sizinde bilginiz olsun, bireysel paket kurumsal paket karşılaştırması yaparım ayrıca siteleri







  • duruneti hala kullanıyor musun antalyada yım bağlatmayı düşünüyorum hız kestini ve mütşeri hizmetleri nasıl
  • ben uzun zamandır kullanıyorum. İnternet kavramına hakim biri olarak şunu söylebilirim. Alt yapı ile havadan alınan internet aralarında fark var tabiki de. Alt yapıda bakır kablodan alınan hizmet olduğu için maliyeti düşük havadan alınan hizmette gelip çatınıza cihaz bağlanıyor fiyat ona göre artıyor tabi ki. Durunette şuan 2side var. Ben alt yapıdan kullanan biri olarak sorun yaşamıyorum. Antalya Manavgatta köyde oturan arkadaşım 13 mb indirme 4 mb yükleme tarifesi kullanıyor bu da havadan alınan internet (air fiber). Şöle güzel bir tarafı var air internetin size sunulan tarifenin tam anlamıyla alıyorsunuz. Alt yapıda olduğu gibi yüksek indirme hızları olmasa da sabit tarife olayı çok iyi. 13 mb download 4 mb upload da 3-4 kişiye rahat yeter.

  • Altyapı varsa KESİNLİKLE bulaşmayın.
  • vurgun01 V kullanıcısına yanıt

    ALTYAPI varsa bence de bulaşmasın kimse

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.