İlkokuldan başlıyoruz at yarışına, iyi liseye gidelim diye. Diğer ülkelerde çocukların müzik, resim, spor, diller öğrendiği yaşlarda liseye hazırlanıyoruz. Liseyi kazandıktan sonra "hayatımızın en önemli sınavının" stresini yaşıyoruz 4 sene. Kimisi 5, kimisi 6 sene yaşıyor bu stresi, niye? Üni kazanayım da mezunların yüzde 50sinin ancak iş bulabildiği bir ortam da yazı tura atıp iş bulayım. E kazanıyosun üniyi, bu sefer kalacak yer yok :D Öğrenciler işe mi girsem, borsa mı kripto para mı altına mı yatırsam diye yatırım peşinde sırf ailesine yük olmamak için. Kiralar uçmuş, üstüne 3 5 şey alsan bin tl ediyor belki de. Mekana gidip 2 bira içeyim desen 50 tl veriyosun, eti geçtim eskiden gariban yiyeceğin olan tavuğun kilosu olmuş 35 40 45 tl iyi kalite alırsan. öğrenci adam nasıl spor yapacak nasıl protein alacak? Milletin köpeğine verdiği ciğeri biz burada protein diye yiyoruz. gezmek falan hak getire zaten. Şu an erasmustayım arkadaşlarımın hepsi en kötü 8 10 ülke gezmiş. biz daha antalyaya gidemezken malezya, umman, meksika, amerika gezmedik yer bırakmamış adamlar... |
DURUMUMUZ ÇOK İÇLER ACISI DEĞİL Mİ?

-
-
biz hayata 10 0 geride başlıyoruz abd ve avrupadakilerden
-
Some 3.sınıf ülke vatandaşı olma problems
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haleptıplı -- 21 Eylül 2021; 15:4:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aklım almıyor bazı şeyleri artık ya. Eskiden de mi böyleydi durum ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence eski şu anki duruma göre daha iyi tüp kuyruğu bekleme zamanlarını kast ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thxarsenall -- 21 Eylül 2021; 15:11:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayır kyk kredisi ile yurt dışına falan cıkılıyormus dolar o zamanlar 2 falan tabiki
-
Umman meksika amerika gezsen nolucak gidip yerlesmedikten sonra. Hem para hem vakit kaybi ayni surecte evde fm oynamayi tercih ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim siyasetçiler de yurt yapsan ne olacak aynı paranın 10 katına bi saray daha yapar itibarımdan taviz vermem diye düşündüğü için bu haldeyiz zaten.
-
çok içler acısı telefonunu çıkar göster diyen dayıların gençlik yıllarından daha kötü durumdayız türkiyenin yozlaşmasının,adam kayırmasının en çok arttığı ekonominin en berbat olduğu günlerine denk geldik
-
valla yuregıme okuz oturdu su satırlarda sımdı mıthrandır kral bılmıyoruz beklıyoruz bakalım dıyardan mı gıdecez deveyı mı kesecez
-
Cok alakasiz bi cevap
tatile gitmek deniyor buna
Hadi canim yok artik
Ben de onu diyorum iste bi tatil icin tonla masraf yapip o kadar yol tepip meksikaya amerikaya gitmek beni daha cok yorar.
Kafa yapılarınız aynı hocam. Başka kültürleri görüp tanımanın size ne katacağının farkında değilsiniz. Onlar da gençlerin bu ülkeye ne katacağının farkında değiller.
-
O kadar sövüp ben erasmustayım demen
-
Starbuckslar dolu ama yeğenimmm
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mithrandir.tatile gitmek deniyor buna
hocam hangi ünide yapıyorsunuz
-
Sadece Avrupalılar bizden üstün olsa yine iyi.Kktc bile Tr den daha iyi bir yasam tarzına sahip.Herkesin yediği içtiği belli,çalıştığı saat belli.Bir saatten sonra kimseyi bulamazsın zorla mesai yapan.Taksiler mercedes, sıradan vatandaşın altında 3.5 motor jipler vs.Polis çok sert adamı mahveder.
Bu da senin vizyonsuzlugun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
biz hayata 10 0 geride başlıyoruz abd ve avrupadakilerden |
Some 3.sınıf ülke vatandaşı olma problems
|
hayır kyk kredisi ile yurt dışına falan cıkılıyormus dolar o zamanlar 2 falan tabiki |
Bu da senin vizyonsuzlugun
|
Benzer içerikler
- kadın doğum uzmanı maaşı
- tyt 100 ayt 70 net kaç bin
- analitik geometri fasikül önerisi
- görkem şahin hangi üniversite mezunu
- kyk yurt çıkma ihtimali hesaplama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X