Şimdi Ara

DURU BEBEK İÇİN YARDIM KAMPANYASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SMA Tip 1 hastası olan 14 aylık kızları Duru’nun hayatta kalmasını sağlayacak ilacı almak için zamanla yarışan Meriç ailesi, kızları için valilik izni ile açılan yardım hesabına destek bekliyor.
    İzmirli Özgün Meriç (36) ve Özlem Meriç (36) çifti, kızları Duru Meriç 40 günlük olduğunda, hareketlerinde yavaşlık gözlemleyip Ege Üniversitesi Hastanesine başvurdu. Kızlarının Türkiye’deki bin 300 SMA hastasından biri olduğu öğrenen aile, onun makine yardımıyla nefes almasını ve beslenmesini sağlıyor. Sadece ellerini oynatabilen Duru gibi SMA hastaları için Amerikalı bir ilaç firmasının geliştirdiği ilacı haber alan Meriç ailesi, sağlık Bakanlığının karşılamadığı ilaç için 2 milyon TL bulmak için valilik izniyle bir yardım hesabı açtırdı.
    Kızları için gerekli ilaçtan en az 4 doz almaları gerektiğini ifade eden anne Özlem Meriç, “2 milyon TL civarında para toplamamız gerekiyor ama hedefimizin çok altındayız. Ben halkımıza inanıyorum, bu para toplanacak” dedi.

Özlem ve Özgün Meriç, kızları Duru'yu yaşatmak için tüm hayırseverlerden, iş adamlarından ve sanatçılardan destek bekliyor. Çift, valilik izniyle açılan
    TR9 5000 1500 1580 0730 6025 234, ÖZLEM MERİÇ ADINA KAYITLI VAKIBANK HESABI.
    USD TR7 3000 1500 1580 4801 6568 961,
    EURO TR9 5000 1500 1580 4801 6568 953

nolu hesap numaralarına bağış yapılabileceğini söyledi.

KAYNAK:https://www.google.com.tr/search?q=Duru+Meri%C3%A7&oq=Duru+Meri%C3%A7&aqs=chrome..69i57.79431j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
    http://www.milliyet.com.tr/duru-zamanla-yarisiyor-gundem-2475702/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACIBEBEK -- 29 Haziran 2017; 8:51:44 >

• UP. Ben elimden geldigi kadar yaptim. Umarim Duru Bebek sagligina kavusur. Haberde IBAN numarasi biraz kayik cikmis. Yazana kadar gozum yasardi. Duzgunu asagidaki gibi;

TR 95 0001 5001 5800 7306 0252 34
  • Siteye girmek işkence oldu. Zar zor açabildim. Konu yukarıda dursun. Belki yararı olur.
  • Allah şifa versin insAllah yardim toplanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-5 lira demeyin arkadaşlar..güncel

farklı bir bölüme mi açılmalı acaba? görüntüleme açısından

edit:hesap kim adına bilen var mı?

internetten eft için iban yetmiyor,ziraat internet şube alıcı ismini yazmadan ilerlemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 28 Haziran 2017; 22:0:12 >
  • Devlet karşılayacak diye haber çıkmıştı sanki.

• Allah şifa versin ancak bu tür yardım durumları artmadı mı?
    Devletin yapması gerekeni neden vatandaş yapıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk321

Allah şifa versin ancak bu tür yardım durumları artmadı mı?
    Devletin yapması gerekeni neden vatandaş yapıyor

Ee suriyeliler nasil beslenecek o zaman? nasil iftarlar duzenlenecek? nasil gosteris yapilacak?

Allah yardimcilari olsun. umarim devlet karsilar. bu ulkede biraz zor ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 29 Haziran 2017; 3:19:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • usb2.0 U kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın geç yazabildim. Hesap Özlem Meriç adına kayıtlı. Vakıfbank hesabı. Kendim vakıfbank kullandığım için direk iban numarasından gönderebildim. Diğer bankalardan eft yapacaklar için ilk mesajı editliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HACIBEBEK

Kusura bakmayın geç yazabildim. Hesap Özlem Meriç adına kayıtlı. Vakıfbank hesabı. Kendim vakıfbank kullandığım için direk iban numarasından gönderebildim. Diğer bankalardan eft yapacaklar için ilk mesajı editliyorum.

Teşekkürler
  • Bir ilacın bu kadar pahalı olması ayrı saçmalık, milyonlarca ite kopuğa para varken bu hastalara yardım yapılmaması apayrı bir saçmalık.

• Güncel

• Sokakta başı boş gezip ona buna musallat olan arap itlerine para var. Umarım kısa zamanda devlet el atar bu işe.

• Bu kampanyanın şu andaki durumunu nasıl öğrenebiliriz? Bir fikri olan var mı? yani para toplandı mı ne durumda diye. Ben araştırdım ama bulamadım bir şey.
  • quote:

Bu kampanyanın şu andaki durumunu nasıl öğrenebiliriz? Bir fikri olan var mı? yani para toplandı mı ne durumda diye. Ben araştırdım ama bulamadım bir şey.

28/06 akşam haberlerinde, ailesi gerekli tutarın çok altındayız demişti ama net durum nedir bilmiyorum
  • Up

• quote:

Bende EFT yaparken aradim taradim sonra dedim sansima kesin annesinin adina acilmistir. Aliciya Ozlem Meric yazdim. Bu bile hayirli seylerin isareti gibi
  • Leipold kullanıcısına yanıt
    İnşallah güzel sonuçlar alınır. Aslında konuyu da yanlış yere açtım sanırım. Adminler daha çok görülebilecek bir bölüme alıp bir süreliğine sabitleseler daha iyi olur.
  • HACIBEBEK H kullanıcısına yanıt
    Insallah DURU bebek sagligina kavusur. Konunun ust konu yapilmasini rica ediyoruz. Adminlerin destegini rica ederiz. Bu nedenle UP.

• Güncel.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.