Şimdi Ara

Dursun Ozbek Basarisizdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geldigi ilk gunden beri vasat bie goruntu cizdi. Hatta ilk geldigi gun, Duygun baskan ile eglenirken bile adamda hic baskan havasi yoktu. Yok borc odemis de cartmia da curtmus.

Sen Galatasaray gibi bir klube geliyosan, haddini bilerek geliceksin. Borc odemek icin baskanlik yapiyorsan maliyeden anlayan profesyonel birini getirseydik takimin basina. Madem bu takima baskan oluyorsun ozaman geliri yaratacaksin. Bir iki adam yollayip bak biz
    maaslari dusurduk demiceksin.

4. yildizi takip 3 kupa almis bir takim ancak bukadar rezil edilebilirdi.

Melonun gidecegi 1 aydir konusuluyordu, arkadas sen hicmi plan yapmadin bu adam takimin bel kemigi giderse ne yapariz diye. Herseyi gectim, artis Burak neden tek basina kral gibi takiliyor? Ulen bari etten puften bie adam al da rekabete girsinler. Adam nasil olsa rekabet yok diye kafasina gore artisligini yapiyor.

Bir Podolski aldiniz yemin ederim oldu demeye bin sahit ister, gommusler haberi yok.

Maxi Pereria, Mbia, Gignac. Bunlarin hepsi bonservissiz futbolculardi, kiysaydiniz o cok kiymetli parayada takim hic degilse bir b.ka benzeseydi.

Coplerle takimi doldurdunuz, ne rekabet var nede baska birsey. Sonuca goturcek First Class topcu lazimken, vasat ve vasat uzeri futbolcularla doldurdunuz takimi.

Dursun Ozbek basarisizdir ve Umut Bulut'la ikisinin bu takimin kapisindan girdigi gune lanet olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Umut bulut Ünal aysal döneminde alındı git ona hesap sor.

Mbia'yı trabzon kaptı çok erken davrandılar Gs transfer çalımı yapıcak kapasitede değil ( bu yönetim yani )

Gignac şuanki takımdan yıllığı €3.8M (+bonuslar) para alıyor bizimi tercih edicekti ?

Podolski'nin şuanki durumu yönetim sucumu ? Podolski geçen sezon formsuzdu herkes biliyor podolski kendisini fizik ve kafa olarak hazır tutması lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Umut bulut Ünal aysal döneminde alındı git ona hesap sor.

Mbia'yı trabzon kaptı çok erken davrandılar Gs transfer çalımı yapıcak kapasitede değil ( bu yönetim yani )

Gignac şuanki takımdan yıllığı €3.8M (+bonuslar) para alıyor bizimi tercih edicekti ?

Podolski'nin şuanki durumu yönetim sucumu ? Podolski geçen sezon formsuzdu herkes biliyor podolski kendisini fizik ve kafa olarak hazır tutması lazım

Haklısın ama bunlar Dursun başkanın başarısız olmasını değiştirmez. Bu adam başarısızdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: supergoktugtr

quote:

Haklısın ama bunlar Dursun başkanın başarısız olmasını değiştirmez. Bu adam başarısızdır.

O zaten kesin

• quote:

umut as oyuncusu olarak alınmadı. ayrıca umut sağ açık olarakta alınmadı. umut alındığı sezon ilk yarı 9 golle başladı ve yaşı bundan 3 yaş daha düşüktü.
  • quote:

Tigreste oynuyor Gignac. Tigres kimdir Galatasaray'in yaninda? Ne demek bizimi tercih edecekti. Ver bakalim 3 Milyon Euro nasil geliyor. Zaten Melonun maasi ondan fazlaydi.

Mbia 1 hafta Trabzona imza atmadi, gelen teklifleri degerlendirdi. Madem bukadar istiyorlardi Meloyu, yollayip alsaydin Mbia'yi. Ne demek Trabzon erken davrandi. Onlar erken davranmadi biz cok gec kaldik.

Podolski'ye gelince adamin bitik oldugu belliydi, gecen sezon 15 macta 1 gol atmis, Inter forumlarinda resmen kurtulduk diyorlardi gittiginde. Madem kanat oyuncusu lazimdi, yollamasaydin Amrabat'i.

Gignac
    Amrabat Sneijder Yasin

seklinde oynasaydik. Bu dedigim hamleler her turlu yapilabilirdi hemde zarar gormeden. Onlar takimi coplerle doldurmayi tercih ettiler. Bu hamleler yapilsaydi suan bambaska bir Galatasaray izliyor olurduk. Umut bulut dedigin adam bonuslarla beraber 2.5 milyon Euro aliyor, cokmu zor gonderip adam gibi bir forvet almak.

Bu yonetim basli basina herturlu basarisizdir. Ne adam akilli mali kaynak yaratabildiler nede adam akilli transfer yaptilar. Sozlesmesi biten adamlar zaten gitti, diger gidenlerinde maasininin buyuk bolumunu biz oduyoruz. Her yaptiklari anlasma fiyasko. Birde dusen maaslarla ovunuyorlar. Dursun Ozbek'te Galatasaray'i yonetecek kapasite yok..

• Adnan Polat'ı hatırlatıyor bana. O da mali anlamda birşeyler yapmaya çalışmıştı ancak takım başarısız olunca gitti. Şu kesinleşti ki artık, Galatasaray'ı yönetiyorsan takımın başarılı sonuçlar alacak. Yoksa kimse gidip Amrabat ve Bruma'ya verdiğin 18 milyon euro bonservis bedelini düşünmez (muhtemelen halen daha ödeniyordur bunlar).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riekerink ayip etti
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Trabzonspor erken falan davranmadı. Mbia ilk bize teklif edildi ama almadılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tlhGS

Trabzonspor erken falan davranmadı. Mbia ilk bize teklif edildi ama almadılar.

Ek olarak, bir ara trabzon karıştı, transferleri askıya aldılar. O arada bile devreye girip alınabilirdi. Büyük fırsat teptik.
  • Kadro kalitesini düşürmeden tasarruf yapsaydı uefa kriterleri için eyvallah ama kadro kalitesini yerinde bile saymadı, melonun yeri dolmadı, gross konusunda başkanı tanırız..
    Stad çatısı kapanmadı
    Riva yerkisini aldı halâ bir hareket yok
    Zlatan sürecinde taraftarı 1 ay oyaladı
    Basket salonu konusunda gelişme yok
    Gstv halâ yayına açık değil
    Genel kuruldan borçlanma yetkisi aldı UCL ye yatırım yapmadı
    Gönderilen oyuncuların maaşlarını ödemek nerde görülmüş
    Bruma neden gitti?
    Melonun gideceği belliyken neden yerini doldurmadan dzemali de gönderildş

Yaz yaz bimiyor
  • Kysacasy #DursunÖzbekYstifa
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA-TayfA

Kysacasy #DursunÖzbekYstifa

Keşke bunları 1-2 ay önce yazsaydınız. Her şey bittikten sonra verdiğiniz tepkinin bir anlamı yok maalesef.
    Taraftar aylardır bir tarafını yırttı, ultrAslan üç maymunu oynadı ve işte sonuç bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.