Şimdi Ara

***Durmuş Durduyan (Oğuzhan Asiltürk) Öldü*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sapla samanı karıştırıyonuz gençler yine;

Ne mutlu Türk'üm diyeneMustafa Kemal Atatürk'ün, Onuncu Yıl Nutku'nun bitiminde Cumhuriyet Bayramı tebriği için söylediği sözdür. Daha sonra 1972 yılında Türkiye Cumhuriyeti Millî Eğitim Bakanlığı tarafından öğrenci andına eklenmiştir.[1][2][3] Siyasi miting ve eylemlerde bir slogan olarak da kullanılmaktadır. Türkiye'deki ve KKTC'deki birçok dağ ve tepede de bu sözü görmek mümkündür. Zaman zaman bu sözün etnik ayrımcılığa yol açtığı iddiasıyla çeşitli eleştirilerde de bulunulmuştur. Fakat söz, mensup olduğu millet fark etmeksizin “Türk’üm” diyebilene ne mutlu anlamı taşımaktadır.

Not: kişiyi tanımıyorum ama sonuçta benimde atalarım biryerlerden gelmiş buraya ya Türk ya başka bir ırk. önemli olan yukarısıdır.

• Vanished Man V kullanıcısına yanıt

Köyüm eskiden bir ermeni köyüymüş ve babamın 2 dedesi bu köyü savaş zamanında kılıçla almışlardır "Sıdhan" adı Eşmeçayır olarak değiştirilmiş ve soyadı kanunuyla Öztürk soyadını almışlardır.Soyadımı gururla taşıyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Téquila kullanıcısına yanıt

Al bir tane daha,kardeşim Bulgar göçmeni değilim ama olsa da heralde gücenecek birşey değildir..

• z.turk30 kullanıcısına yanıt
    Neyi al bir tane daha anlamadım.Olanı söylüyorum,bana yükselene kadar neden böyle bir şey yapılmış diye araştırsan daha yararlı olur kardeşim.Kötü bir niyet yok söylediğimde tüm kalbimle söylüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: z.turk30

Köyüm eskiden bir ermeni köyüymüş ve babamın 2 dedesi bu köyü savaş zamanında kılıçla almışlardır "Sıdhan" adı Eşmeçayır olarak değiştirilmiş ve soyadı kanunuyla Öztürk soyadını almışlardır.Soyadımı gururla taşıyorum..

Devletin soy ağacı kayıtlarında çıkar neyin ne olduğu. Kılıçla almak ne demek 500 yıl öncesine kim bakar? Ancak 110 sene önce orta ve doğu anadoluda ermeni köyü doluyken bu adamların hepsi toplanıp sınır dışı edilmedi ya. Batı anadoluda yunanlıların kendini italyanız diye saklaması gibi.

• Adam dinini degistirmis, olabilir de irkini degistirmeye calismis. O olamamis ama.

Sonra ustunluk irkta degil takvadadir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi olmuş çokta güzel olmuş.
    Repliğini çok seviyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Müslüman ölüncü binlerce hakaret edilir
    İslam düşmanı öldüğünde en ufak bir eleştiride " ölünün arkasından laf edilmez" denilir.

Siyasal kafirlik tam olarak budur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Doğuda top tüfek kullanıldı da ben mi sallıyorum paşam? Kılıçlar devlet silahıydı ve savaştan sonra toplandı ve bir kağıt verildi.Dedelerinize sorun mutlaka bunu duyan bilen vardır

• Téquila kullanıcısına yanıt

Haberim var 37 yaşındayım ama genelleme yapmayalım..

• Ermeni haber ajansı da haber yapmış....

***Durmuş Durduyan (Oğuzhan Asiltürk) Öldü***
  • quote:

Orijinalden alıntı: z.turk30

Doğuda top tüfek kullanıldı da ben mi sallıyorum paşam? Kılıçlar devlet silahıydı ve savaştan sonra toplandı ve bir kağıt verildi.Dedelerinize sorun mutlaka bunu duyan bilen vardır

Kullanmadı mı? Osmanlı ordusu doğuda akkoyunlu devletiyle savaşırken bile kullandı. En az 500 senesi var. 500 sene önceyi ne sen bilirsin ne devletin kayıtlarında olacağını sanmıyorum. 1389'da bile top kullanıldı.

Bunu dedelerime neden sorayım ki? Dedem nereden bilsin tarih profesörü mü? Zaten yaşasa 100 yaşında olurdu yine bilmezdi.

Ben sana 100 sene önceden bahsediyorum nihayet..

Yaya veya atlarla vardılar kılıçlarla direneni kırdılar terkedenlere karışmadılar ve neticede bu soyadı mevzusu ne kadar boş bir algıdır anlatmışımdır fikirlerimi

• Oğuzhan Asiltürk ün Ermeni kökenli olduğunu iddia edenlerin buraya delilini koymaları gerekmezmi?

"Oğuzhan Asiltürk, 25 Mayıs 1935 yılında Malatya'nın Hekimhan ilçesinde Mahmut Besim- Fatma Asiltürk çiftinin çocukları olarak dünyaya geldi..."

İddia edildiği gibi 34 yaşında adını soyadını değiştirirken anne ve babasının adını soyadınıdami değiştirmiş?

• halil altın H kullanıcısına yanıt
    ***Durmuş Durduyan (Oğuzhan Asiltürk) Öldü***
    ***Durmuş Durduyan (Oğuzhan Asiltürk) Öldü***arsiv.el-aziz.com
    ERMENİCİK, SEN MİLLÎ GÖRÜŞ LİDERİ OLAMAZSIN | EL-AZİZ GAZETESİ Elazığ Haberleri
    https://arsiv.el-aziz.com/ermenicik_sen_mill_gorus_lideri_olamazsin_haber4984.html

Ermeni asıllı olması "tu kaka" olması demek değildir. Ama bu partili cenaha göre "afedersin ermeni" denilebilmekte.

Oysa bu kadim coğrafyada bir çok etnik kökenden insan yaşamıştır, yaşamaya devam etmektedir.

• Çakma özgürlükçüler yine kin kusuyor. Eleştirdiğiniz insanlardan 1 gram farkınız yok. hatta fazlanız var azınız yok.

• Türk olmayan etnik unsurların Şentürk, Öztürk gibi soyisimleri aldıklarına dair bir tespit hatırlıyorum. Asiltürk soyadını da buna dahil edebiliriz herhalde. Gerçek Türk'ün soyadı "oğlu" ile biter :P
    Bu arada üstteki bir üyenin Öztürk soyadına dair mesajını okumadan önce yazmıştım mesajı.

• Pakraduni olduğu yönünde ciddi emareler olan biriydi. Allah bildiği gibi muamele eylesin!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.