Az önce yaşamış olduğum rezaleti dile getirmek ve buradan alışveriş yapmamanız gerektiğini söylemek için açtım bu konuyu. Bu sitenin "Ürün Kasaları" denilen bir sistemi var. Ve söylediklerine göre içinden çıkan oyunu "beğenmezseniz iade edebilirsiniz" deniyor. Bir bit yeniği olduğu aklıma gelse de denemek için 5₺ bakiye yükledim. (Ayrıca ücretsiz dene diye güya "şansınızı deneyebiliyorsunuz." ama oradaki denemeyle gerçekte çıkan ürünün alakası yok. ) Kasayı açtım ve içinden daha önce "ÜCRETSİZ" verilen "Dungeons 2" adında kıytırık bir oyun çıktı. Ve altında da iki buton var: İade Et (2,5₺), Kabul Et
Sinirlendim ve tabiki de başka oyunların çakması olan bu rezaleti iade ettim. Sonra madem böyle yaptınız, sizde o 2,5₺'yi bırakmam diye mağazalarına girdim ve birşey bulamadım. Ayrıca sitelerinin hiçbir yerinde iade ettiğinizde ücretin "YARISININ" verildiği söylenmiyor. Bunu desteğe söyledim ve hiç de profesyonel olmayan bir cevapla karşılaştım. Beni hemen e-mail yazın diye yönlendirdi. Burada önemli olan meblanın önemli değil, böyle bir üçkağıtçılığın/sahtekarlığın yapılması. Diyebilirsiniz neden böyle bir riske girdin ya da böyle bir yerden alışveriş yaptın diye; haklısınız fakat bunların yaptıklarının ne etik, ne de profesyonel olmamalarını haklı çıkarmaz. Uzak durun bunlardan!