Şimdi Ara

Durmaplay Güvenli ve Kolay +1 Kasma Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
242
Cevap
2
Favori
7.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neye göre okuyorlar acaba. Benim bu sabah 11 gibi attığıma 30 dk sonra cevap geldi. Kimisine 12 saatte dönüyorlar.
  • abi bu spamlar açılmıyormu biri bilgi versin ya
  • Sorularınızı konudan sorarsanız sevinirim. Pm cevaplamaktan yoruldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: csdeki terörist

abi bu spamlar açılmıyormu biri bilgi versin ya

bende ünlem sorunu düzeldi. dün akşam 8 gibi başladı bugün saat 15:30 gibi bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Sorularınızı konudan sorarsanız sevinirim. Pm cevaplamaktan yoruldum.

Ugur hocam cok sagol. Sayende beles rp kazanicam. Ty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ape1281 -- 14 Aralık 2013; 16:41:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail atarken hangi mail adresimizi kullanmamız gerekiyor? Durmaplay'e kayıt olurken kullandığımız mail mi yoksa google+ hesabımızdaki mail mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pierce-34

Mail atarken hangi mail adresimizi kullanmamız gerekiyor? Durmaplay'e kayıt olurken kullandığımız mail mi yoksa google+ hesabımızdaki mail mi?

kayıt olduğun
  • beyler 91 tane yaptim birşey olmadi dedim devam ediyim 100de oldu tamam 100den 110a kadar yaptim hiçbirini saymamiş kaç saat sonra devam etmeliyim acaba
  • Beyler şimdibbaşlasam yetişir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    İyi aksamlar kardesim. İlk gün gece 200-210 tane yapmıstım kontrol ettiğimde 103 gözüküyordu. 2. gün gecesine kadar ellemedim. 2. gün gecesi hiç kontrol etmeden 600-700 tane yaptım sonra kontrol ettiğimde baktım ki hala 103 te.
    Şimdi konuyu gördüm ve yeniden başlamak istiyorum. En bastan baslamak için hem durmaplay e tekrar üye olup hem yeni gmail mi açmak gerekiyor ? Bunları açtıktan sonra senin taktiğinle yaparsam bi sorun olur mu ? Ve aslında olayı pek anlamadım kısaca özetlersen sevinirim atıyorum chrome dan 90-91 tane yapıp hemen yandex e geçip kaldığı yerden 90-91 tane yapıp sonra kaldığı yerden ie geçip 90-91 tane mi yapıyoruz ? Peki 3 tarayıcı da bitti beklemeden chrome dönüp kaldığımız yerden devam mı ediyoruz? Ve maili yolladığımızda rp yi alabilmek için onaylamamız gereken bir şey var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaitLyn__

beyler 91 tane yaptim birşey olmadi dedim devam ediyim 100de oldu tamam 100den 110a kadar yaptim hiçbirini saymamiş kaç saat sonra devam etmeliyim acaba

Aç gözlülük yapmayın sistem saymıyor. Siz zorluyorsunuz sonra ban yiyorsunuz. Sonra da ünlem çıktı ne zaman kalkar bu diye ağlıyorsunuz. Sakin ol zaten 5.5 turda bitecek işin. 10 tane fazla vermeye çalışman bi işe yaramayacak. Banlanırsan kampanya bugün bitiyor hiç bir şey alamayacaksın. Hangi üründe durmanız gerektiğini bile yazdım.
  • kardeşim artik dedigin gibi yapicamda 1 saate düzelir dimi ilk hata oldugu için ban yemeyiz
  • Senin taktiğinle dün 506 yaptım 495 diye geri mail attılar ve 5 tane daha yaparken spam yedim 488'e düştü.
    Ünlem işareti duruyor şuan 1 gün sonra açılır diyen var.Eğer açılmassa hiç üşenmeden verdiğim artıları geri alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut552255

İyi aksamlar kardesim. İlk gün gece 200-210 tane yapmıstım kontrol ettiğimde 103 gözüküyordu. 2. gün gecesine kadar ellemedim. 2. gün gecesi hiç kontrol etmeden 600-700 tane yaptım sonra kontrol ettiğimde baktım ki hala 103 te.
    Şimdi konuyu gördüm ve yeniden başlamak istiyorum. En bastan baslamak için hem durmaplay e tekrar üye olup hem yeni gmail mi açmak gerekiyor ? Bunları açtıktan sonra senin taktiğinle yaparsam bi sorun olur mu ? Ve aslında olayı pek anlamadım kısaca özetlersen sevinirim atıyorum chrome dan 90-91 tane yapıp hemen yandex e geçip kaldığı yerden 90-91 tane yapıp sonra kaldığı yerden ie geçip 90-91 tane mi yapıyoruz ? Peki 3 tarayıcı da bitti beklemeden chrome dönüp kaldığımız yerden devam mı ediyoruz? Ve maili yolladığımızda rp yi alabilmek için onaylamamız gereken bir şey var mı ?

90-91 tane yapıp bekliyoruz. Başka tarayıcıdan oturum açmadan +1 profilimize bakıyoruz ne kadar saymış diye. Başka tarayıcıdan +1 kasma diye bir şey yok.

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Peki 90-91 yaptık ne kadar süre bekliyoruz ? Ve 500 ü tamamlamak ne kadar süre alıyor , etkinlik bitmeden yapabilir miyim ?
  • Koskoca 1 saat bekleyin yazdık 50 defa ? Okumadan yorum atıp durmayın , emeğe saygı gösterin. 1 saat ara ile ne kadar süreceğini hesaplayabilirsin ilkokul seviyesindeki bir matematikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Koskoca 1 saat bekleyin yazdık 50 defa ? Okumadan yorum atıp durmayın , emeğe saygı gösterin. 1 saat ara ile ne kadar süreceğini hesaplayabilirsin ilkokul seviyesindeki bir matematikle.

4-5 tane tel numarasıylamı açtın üyelikleri
  • bi sorum olcaktı her epin için ayrı durmaplay hesabımımı kurdun ?
  • Beyler bu adamı dinleyin.

Mail hesabımdan kaynaklanan sorun yüzünden tekrar başladım. Tabi bu arkadaşın tavsiyesiyle. 50 dakikada 90 tane +1 yapıp bırakıyorum. Oyun oynuyorum stream izliyorum yemek yiyorum 50 dakikayı doldurup tekrar devam ediyorum. Şu an 270. Geceye kalmaz bu. Gece bi tane daha açar bi daha yaparım.

özet. Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RakiBalikKavun

Beyler bu adamı dinleyin.

Mail hesabımdan kaynaklanan sorun yüzünden tekrar başladım. Tabi bu arkadaşın tavsiyesiyle. 50 dakikada 90 tane +1 yapıp bırakıyorum. Oyun oynuyorum stream izliyorum yemek yiyorum 50 dakikayı doldurup tekrar devam ediyorum. Şu an 270. Geceye kalmaz bu. Gece bi tane daha açar bi daha yaparım.

özet. Teşekkür ederim.

Ünlem yemedinmi hala?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.