Şimdi Ara

Durmaplay Güvenli ve Kolay +1 Kasma Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
242
Cevap
2
Favori
7.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Durmaplay Güvenli ve Kolay +1 Kasma Rehberi

Yggdrasil Asgard durmaPlay 500 +1 Yapmanın Püf Noktaları

Onaylı durmaplay hesabımız olması gerektiğini artık herkes biliyor. Ürünler kısmından Oyunlar'dan başlayarak +1 işlemine geçiyoruz.

*Chrome'danwww.durmaplay.com'a girdikten sonra Ürünler'den sırayla +1 vereceğimizi herkes biliyor. Adım adım neler yapacağımızı ve güvenli bir şekilde ilerleyeceğimizi anlatacağım.

*Her ürün sayfası 10'lu gördüğünüz üzre. Ctrl + Left Click ( Mouse ) ile 10'unu da yeni sekmede açıyoruz.
    *Mouse'u +1'in üzerine getirerek +1 butonuna tıkladıkça Ctrl + W yapıyoruz. Bu şekilde kolumuz yorulmadan seri +1 kasıyoruz.
    * 6-7 10'lu turu bitirdikten sonra başka tarayıcıdan açtığımız +1 sayfamızı yeniliyoruz.
    *Plusones şeklinde biten +1'lerimizi gösteren linki başka bir tarayıcıdan açmanızı tavsiye ederim. Ben bu şekilde yapıyorum.
    *91 tane ard arda süre beklemeden +1 yapabiliyoruz. Bunu unutmayalım.
    *Son +1 yaptığımız ürün en üstte gözükür , gözüküyorsa devam , gözükmüyorsa ara veriyoruz.
    *Hesap spam'den çıkana kadar bekliyoruz.
    *Hesap 40-50 dk'da spamden çıkıyor genelde , 40-50 dk'da bir 90-91 +1 kasmış oluyoruz.

Turlar arasında 1 saat civarında bir süre bekleyeceğimizi unutmayalım.

Turların hangi üründe bittiğini veriyorum , en can alıcı noktalardan biri , işinizi çok kolaylaştıracak :

1. TUR ->>> Forsaken
    2. TUR ->>> The Darkness 2 Limited Edition
    3. TUR ->>> Razer - Deathstalker Ultimate Us Klavye
    4. TUR ->>> Speedlink Wii Temassız Şarj Aleti Beyaz

Diğer turları da ilerleyen saatlerde vereceğim. Çünkü ben de şimdi tespit ediyorum bu durumu. Turların sonunda en son +1 saydığı ürün isimlerini verdim. Bunları tıklayıp bırakın. Eksiksiz ilerlersiniz.

* İlk 2 tur Oyunlar bölümünde olup. Üçüncü tur Bilgisayar Ürünleri'ndedir.

Konuyu açmamdaki amaç Lurtz Uruk Hai nickli işgüzar yöneticinin insanları yanlış yönlendirerek durmaplay.com'a haksız fayda ve kazanç sağlamasıdır. Benim bu taktiğimi kullanmayan arkadaşlar sürekli +1 vererek 500 tane yapmaya çalışarak google tarafından banlanıyor ve hediye alamıyorlar , verdikleri 200-300 +1 de durmaplay.com'un yanına kâr kalıyor. Dünden beri bütün doğru taktik içeren mesajlarımı mesnetsiz bir şekilde silen arkadaşa tepki koymak istiyorsanız bana bu linkte destek verin :http://forum.donanimhaber.com/m_85168553/f_//tm.htm#85168553

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yggdrasil Asgard -- 14 Aralık 2013; 16:53:39 >

• Forumda nereye baksan bi durmaplay dir gidiyor. Sonra aklıma geldi neden durmaplay? neden durmaoyna değil ?
  • Nays tespit
  • kısaca biri açıklayabilirmi nedir bu ?
  • onaylı derken hangi onaydan kast ediyorsun biraz açıklarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nizarss

onaylı derken hangi onaydan kast ediyorsun biraz açıklarmısın

TC ve Telefon onaylı.
  • gelmiyor boşuna yapmayın tam 15 saat oldu gelmedi gelmiyecekte allah kahretsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğrulamada TC Kimlik NO istiyorlar güvenlimi acaba?

@Yggdrasil Asgard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glichy -- 14 Aralık 2013; 14:22:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan79

gelmiyor boşuna yapmayın tam 15 saat oldu gelmedi gelmiyecekte allah kahretsin

Sen insanları niye yanlış yönlendiriyorsun ki sana gelmedi diye ? Yeter artık şikayet ediyorum senin mesajını. Her yere aynı şeyi yazıyorsun. Ben 3 tane aldım 4.'yü bekliyorum.
  • kaofkasofkoas stüdyoda gergin dakikalar
  • Dun basladim bilmiyordum saymadigini ilk seferde 184 yaptim aksam da 20 tane falan yaptim bugun de yaptim 360dayim. Sen nasil ugrasiyorsun 4 taneye :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForbiddenShadow

Dun basladim bilmiyordum saymadigini ilk seferde 184 yaptim aksam da 20 tane falan yaptim bugun de yaptim 360dayim. Sen nasil ugrasiyorsun 4 taneye :D

4'ü de bitti zaten. Benim sistemimle kısa sürüyor , el de alıştı tabi. 3'ünü aldım 4.'nün gelmesini bekliyorum. Bedava RP sömürdüm deli gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

TC ve Telefon onaylı.

benim onaylı ama gmail hesabım farklı bir mail olunca onaysızlara vermiyoruz vs.vs. dediler

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=85161305
  • quote:

quote:

quote:

TC ve Telefon onaylı.

benim onaylı ama gmail hesabım farklı bir mail olunca onaysızlara vermiyoruz vs.vs. dediler

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=85161305

Onlarla görüşün. Benim bilgim yok bu konuda.

• quote:

quote:

Dun basladim bilmiyordum saymadigini ilk seferde 184 yaptim aksam da 20 tane falan yaptim bugun de yaptim 360dayim. Sen nasil ugrasiyorsun 4 taneye :D

4'ü de bitti zaten. Benim sistemimle kısa sürüyor , el de alıştı tabi. 3'ünü aldım 4.'nün gelmesini bekliyorum. Bedava RP sömürdüm deli gibi.

Dün akşam başladım, bu yöntemle 3-4 saatte 300 yaptım. Sonra biraz abartınca ünlem çıktı, onu bekliyorum. İlk çıktığında başlasam 4-5 tane alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Shiuan

quote:

quote:

Dün akşam başladım, bu yöntemle 3-4 saatte 300 yaptım. Sonra biraz abartınca ünlem çıktı, onu bekliyorum. İlk çıktığında başlasam 4-5 tane alırdım

Abartmaya gerek yok. 91 taneden fazla saymıyor sistem. 91 taneden fazla verdiğin her +1 için banlanma riskin artıyor ve ünlem çıkmış gördüğün gibi.

• Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Aynı durmaplay hesabı ile farklı google plus hesaplarını kullanabiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGentum#47

Aynı durmaplay hesabı ile farklı google plus hesaplarını kullanabiliyormuyuz?

Hayır.
  • Bu konuyu ben açıcaktım hızlı davranmışsın :D 90 oalyını farkettim bana beklememiz gereken süre 2 saat değil mi? Ben öyle tespit ettim. Sanki 1 saat te olmuyor?
  • 2 tane yaptım bende 2. kodun gelmesini bekliyorum 3. üde yapıcam ama telefon bulamıyorum of :(
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.