Bildirim
Durduk Yere Hat Değerlerim Düştü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kablolarınızı kontrol edin sorun sizde mi değil mi emin olun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Snr değerinde değişme var mı? Bilgi paylaşırım diye korkmuşsun
Bilgi paylaşırım diye korktuğumdan değilde orayı ilgilendirdiği için sadece orayı attım
Herhangi bir sorun yok kablolarda durduk yere olan bişey internet üzerinden altyapını kontrol ettiğimdede 77 gözüküyor internet sağlayıcıları sanırım kendileri yapıyormuş bunu.
Snr değeri aynı duruyor
aynı bela iki aydır başımda benimde, şikayet kaydı alıp çözüldü diyerek üst üste kapatıyorlar. en son küfür edecek dereceye geldim, bir kaç gündür şikayet ve arıza kaydı olarak bekliyor bakalım.
modem değerleri ile aldığım hız çok alakasız, 12-13 ay sorunsuz kullandım, iki aydır sürünüyorum resmen. 100 mbps'e kadar pakette hat modem değerleri 41 mbps, aldığım hız anlık 1.7 Mbit. en sonunda tüm kablolarla beraber parçalayıp yolun ortasına atacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X