Şimdi Ara

Durduk yere 5 tl gitmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ortalama 1 hafta önce 20 tl yuklemistim bugün baktım 5 tlsi eksilmis cep öğrenci kullanıyorum normalde internet sms görüşme süreleri dolmadi neden olabilir  ikinci sorumda 1 gb internet paketi var malum bunu bilgisayara bağlayarak kullansam 1 gblik paketten mi eksilir ayrıca para mı kesilir Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 gb 'lık paketinizden düşer ekstra ücret alınmaz..

• 5 tl kesilme icin online islemlerden kayitlardan kontrol etmeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

5 tl kesilme icin online islemlerden kayitlardan kontrol etmeni tavsiye ederim.

aynı durumu bende yaşadım online işlemlerde sebepsiz bakiye düşmesi gözüktüğü halde kayıt oluşturdular, 2 hafta sonra ''Herhangi bir sorun gözükmüyor'' şeklinde bir sms aldım..Hani neye kesildiği de belirtilmemişti..Sinirlendim tüm avantajlarını bıraktım hattımı taşıdım..

Zaten mesajlarım 30 saat sonra iletiliyor,full çektiği halde arayanlara ulaşılamıyor sinyali veriyordu

Forumdaki avea destek de herhangi bir açıklama getirmedi

Dandik olmanın kelime anlamıdır avea.
  • quote:

Orijinalden alıntı: man utd

quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

5 tl kesilme icin online islemlerden kayitlardan kontrol etmeni tavsiye ederim.

aynı durumu bende yaşadım online işlemlerde sebepsiz bakiye düşmesi gözüktüğü halde kayıt oluşturdular, 2 hafta sonra ''Herhangi bir sorun gözükmüyor'' şeklinde bir sms aldım..Hani neye kesildiği de belirtilmemişti..Sinirlendim tüm avantajlarını bıraktım hattımı taşıdım..

Zaten mesajlarım 30 saat sonra iletiliyor,full çektiği halde arayanlara ulaşılamıyor sinyali veriyordu

Forumdaki avea destek de herhangi bir açıklama getirmedi

Dandik olmanın kelime anlamıdır avea.

Haklısın ama aveayı biz zaten kaliteli olduğu için kullanıyoruz demiyoruz ucuz olduğu için kullanıyoruz:)

• Sorun burda zaten ucuz ama kullanamıyosun.. 38 saat sonra iletilen mesajdan ne olur..İhtiyacın anında arıyosun full çektiği halde ulaşamıyosun.İletişim anlık bir ihtiyaçtır!
  • 13 milyon da ucuz olup kullanamadigi icin avea yi tercih ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar sikayetvara yazdım inceleme durumundalarmış hesap hareketlerinde baktımda 9721 12 MMS gönderilmiş yazıyor halbuki nedir ben MMS gönderdiğim hayatımda sayılıdır yalnız internette şöyle bir araştırma yaptımda 9721den herkes şikayetçi sizinde bilginiz olsun bakalım ne zaman bana bilgi verecekler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.