Şimdi Ara

DURACELL harbiden 10kata kadar daha uzun ömürlümü? Parasini hakediyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaslar hep merak etmisimdir bu duracell piller harbiden 10 kata kadar daha uzun omurlu mu diye ? Hani normal kalem piller 3-4 TL iken DURACELL ler 8-10TL. Hani deyiyosa verilir ama deyiyo mu iste ? Kullananlarin yorum yapmasini rica ediyorum.

• UP
  • şarjlı pil alırım daha iyi
  • Gerçekten öyle. Duracell de öyle varta da öyle.

quote:

Orijinalden alıntı: wuc

şarjlı pil alırım daha iyi

Onu bile duracell al. Çin malı pilleri 10 kere şarj ediyorsun pert...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cingozzz -- 11 Ocak 2011; 23:57:16 >
  • Duracell eskiden hakediyoduda şuan pille işim omadığından hiç bi fikrim yok.(Gameboy varken baya fark ediyodu)
  • çinko karbon pillere göre gerçekten daha uzun ömürlü 10 katmı bilmem ama en az 5 kat daha iyi, diğer alkalin pillere göre de 2 kat falan daha iyi tabi varta, energizer gibi markaların pilleri de en az duracell kadar iyi.
  • Bunlarda Ttnet gibi ''10 kata kadar'' diyorlar. 10 kat değil yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamamen sallama arasında hiçbi fark göremedim
  • 2 tl ye aldığım adi piller xbox 360 kumandasını 1 hafta çalıştırıyordu, 6 liraya varta pil aldım kurban bayramında 4 lü, 2 sini kullandım, diğer 2 sini daha yeni taktımhesabını yap.
  • ttnet 10 kat daha kötü ama duracell doğru söylüyor :=)
  • Gerçekten çok güçlü duraceller.

Panasonic vs. pil alın foto mak. takın birde duracell'in takın duracell'in daha uzun gidicektir.
  • Ya bende yesil lazerde kullabiyorumda aldigim duracellerde pel
    Bi fark gorememistim.
  • 2007 de bir DURACELL aldım , fotoğraf makinesinde hala kullanıyorum
  • Yukarıdaki arkadaş şarjlı pil alırım daha iyi demiş ama şarjlı pillerin voltajı

Kalem pilde ; 1.2V

Normal pillerin : 1.5V
  • kesinlikle değiyor ve farkediyor. duracelle kullandığın kadar 2-3 kere pil değişirsin duracelin fiyatını geçer oda
  • Varta alır
  • bimdeki piller hepini sollar kesin :D
  • alacaginiz piller alman mali olsun aklimda yok yazardim bir kac tane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Yukarıdaki arkadaş şarjlı pil alırım daha iyi demiş ama şarjlı pillerin voltajı

Kalem pilde ; 1.2V

Normal pillerin : 1.5V

motor calistirmiyorsan bunun bir önemi yok bence. fotograf makinesi gibi dijital aletlerde hiç farkı olmuyor volt un.

10 kat olayına gelince, marka vermek istemiyorum bakkal pili digelim kablosuz mouse a da 1 hafta giderken duracell 6 hafta gitti. yine markasını vermiyecegim 2500 mAh lik sarjlı pil ise 8 hafta gidiyor.

not: mouse kullanımım hemen hemen her gün aynıdır.
  • varta ftw
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.