Şimdi Ara

Dupe N`asil Yapilir (Detayli Anlatim) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İtem restorationı kaldırmak değilde - authenticator'u zorunlu yapabilir blizzard ve bu o kadar zor bişey değil oyuna 150 dolar veren adama 6 dolar koymaz hem ekstra kazanç hemde böyle sorunlardan %100 kurtulma. Benim gibi bi insan bile bunu düşünebilimişse kos koca blizzard firması mutlaka bunu düşünmüştür . Ama hala hiç bir şekilde çözüme gitmek adına bir şeyler yapılmıyorsa bu işin içinde blizzardında parmağı vardır bu kadar basit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

10 yaşındaki çocuk oyun yapsa bu kadar hile bulamazsın, yazıklar olsun sana Blizz.

Artık bırakın oyuna girmeyi oyun bile aklıma gelmiyor, millet paranın ve itemın babasını yaptı ama hala Blizz'den bir atak yok. Bu oyunda her şeyi silip sıfıra döndürseler bile bir şey olacağını sanmıyorum.

10 yaşındaki çocuların oynadığı oyunda bu kadar hile bulunmaz diye düzelteyim. aramadıkça bulunmaz tabi ama böyle büyük paralarında döndüğü bir oyunda millet arıyor ve buluyor. böyle böyle oyun adam olur zaten zamanla. hiçbir büyük çaplı oyun mükemmel şekilde ortaya çıkmamıştır. birde burda blizzarda sitem etmenin nedeni hacklenen kişilere itemlerini geri vermeleri. önceden övülürdü supportu çok ilgili hack mevzularında mağdur olmazsınız diye..

şimdi bunları söyledim diye fanboy falan diyeceksinizde ben sadece tarafsız olarak bakıyorum. bu kadar herşeye ağlamanın bir manası yok bu kadar kurcalanan oyunda olacak buglar hileler kabullenin bunu artık. zamanla düzelecektir ha o zamana kadar oyuncusu kalırmı bilemem.

• umurumda değil ben farmıma bakar item düşürmeye çalışırım, düşürdüğüm itemi kullanırım, amacım bu oyundan item düşürüp rmahdan satıp aile kazandırmak olmadı hiçbir zaman, ama işte açlık ve hırs insanı nerelere sürüklüyor, 3 - 5 kazanıyorum rmahdan elbet gold ah zaten öldü ama halen oyuna eğlence gözüyle bakıyorum ortalık zaten item çöplüğü fazla ömrü kalmamışken keyfini sürün yakında kapanır serverlar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazoomlyer

İtem restorationı kaldırmak değilde - authenticator'u zorunlu yapabilir blizzard ve bu o kadar zor bişey değil oyuna 150 dolar veren adama 6 dolar koymaz hem ekstra kazanç hemde böyle sorunlardan %100 kurtulma. Benim gibi bi insan bile bunu düşünebilimişse kos koca blizzard firması mutlaka bunu düşünmüştür . Ama hala hiç bir şekilde çözüme gitmek adına bir şeyler yapılmıyorsa bu işin içinde blizzardında parmağı vardır bu kadar basit

Authenticator için niye para veriyoruz ki? Dağıtsaydı kutunun yanında onları da. Maliyeti kaç dolar ki o zımbırtının?
  • Arkadaş 12 yaşında galiba evine gidip bıçaklamak gerekiyor.
  • Onun bir sayısı vardı ole kafanıza göre blizza benim itemlerim kayboldu tekrar ver diyemiyorsunuz...hatırlayamıyorum ama 1 yada 2 kere yaptırma hakkınız vardı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuujinsan

Onun bir sayısı vardı ole kafanıza göre blizza benim itemlerim kayboldu tekrar ver diyemiyorsunuz...hatırlayamıyorum ama 1 yada 2 kere yaptırma hakkınız vardı..

evet 2 kere rollback hakkınız bulunmakta.yani uygulamanızı tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Biri yazıyı blizzarda yollasın.sizin gibiler yüzünden ileride gerçekten hacklenenlerden de şüphelenip onlarında itemlerini vermeyecekler.

Aynen, bunun gibiler oyunun a.s.
    Ben göndericem bugün Blizz'e...
  • Ah de aynı isimli aynı dmgli bir sürü item görmüştüm,demekki bundan kaynaklanıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

quote:

Orijinalden alıntı: kazoomlyer

İtem restorationı kaldırmak değilde - authenticator'u zorunlu yapabilir blizzard ve bu o kadar zor bişey değil oyuna 150 dolar veren adama 6 dolar koymaz hem ekstra kazanç hemde böyle sorunlardan %100 kurtulma. Benim gibi bi insan bile bunu düşünebilimişse kos koca blizzard firması mutlaka bunu düşünmüştür . Ama hala hiç bir şekilde çözüme gitmek adına bir şeyler yapılmıyorsa bu işin içinde blizzardında parmağı vardır bu kadar basit

Authenticator için niye para veriyoruz ki? Dağıtsaydı kutunun yanında onları da. Maliyeti kaç dolar ki o zımbırtının?

Android iOs ve Windows phone lar için free bile authenticator. Somut bişey olarak aldığındada dediğim gibi 6 dolar ki onun maliyeti 1 doları geçmez. Gerçi Türkiyede satış fiyatı 24 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Biri yazıyı blizzarda yollasın.sizin gibiler yüzünden ileride gerçekten hacklenenlerden de şüphelenip onlarında itemlerini vermeyecekler.

Aynen, bunun gibiler oyunun a.s.
    Ben göndericem bugün Blizz'e...

Olayı blizzard yapıyor zaten bu olayı bilmeme ihtimali yok.
  • battle tagini yazsana bi

blizzard da türkçe tercüman vardır heral

sizin gibi tipler bitmicekmi ya gelmiş item dupe lama falan diyor 16 yaş sınırlaması yokmuydu bu oyunda ?
  • Adama neden kızıyorsunuz anlamış değilim. Oyunda ki açıkları ne kadar çok kişi öğrenirse o kadar çabuk fixlenir. Wizard bugu açığa çıktığında nette 1 ay öncesine ait videolar mevcuttu.
  • pc başına oturup saatlerini harcayan oyuncular enayi yerine konuyor, biri gider bot açar biri dupe yapar biri aynı anda 4 char açar, biri oyunun bugunu bulup 1 saatte infernoyu bitirir. İyice sogudum artık diablodan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tremonti

battle tagini yazsana bi

sizin gibi tipler bitmicekmi ya gelmiş item dupe lama falan diyor 16 yaş sınırlaması yokmuydu bu oyunda ?

sen blizzard da turkce tercuman olmayacagini bilmeyecek kadar bilgisiz, ingilizcenin her okulda ogretilmesine ragmen iki cumle yazamayacak kadar aciz bir durumdayken bir sor, acaba kim 16 yas sinirlamasina giriyor?

senin bu yazidan cikartacagin sonuc bu mudur? Baskalari (tum blizzard forumlarinda paylasilan, tartisilan bu yontemi) yapabiliyorken bunu sen kafani kuma sokup ben gormedim bilmiyorum demek mi hosuna gider? En azindan etrafinda neler donuyor bi ogren... Istersen uygulama, istersen uygula, iki durum da beni ilgilendirmiyor fakat bu durum ne kadar cabuk yayilirsa Blizzard o kadar hizli onem aliyor. Ben uyguladim mi? Hayir... Gerek duymadim cunku. Fakat yuksek meblag para yapabilecegimi bilsem yapar miyim? Yapardim.

Eger itemlarin cok degerli olsaydi, emin ol sen de yapardin, arkadasim simdi 1100$ kazandi item dupelemekten, parayi da hesabina aldi bile dun aksam. Ne kaybetti? En fazla accountu banlanir zaman icinde, onun da umrunda olmaz... Burda kac kisi 1100$ kazanabilecegini bilse bu isi yapmaz? Bazisi cikabilir ben diye eminim..

Fakat kimsenin yapmamasi icin yayilmasi en hizli yontemdir, kafani kuma sokmakla olmuyor bu is...

Bir de bu is neden sizi etkiliyor onu anlamiyorum? Dupeleyen dupelesin nolacak, haksiz kazanc saglayacak evet... Kimden alacak bunu? Bu item`lara para verenlerden. Zaten item`a para veren insanlari ben anlamiyorum, demekki o paralari car cur edebilecek kadar baska paralari var ki harciyorlar, birak da o paralar ihtiyaci olana gecsin! Ayrica bu yontemle iyi itemlar yayilmis oluyor, boylelikle sen AH`dan belki ucuza bir item bulmani saglayacak...

Item`in dupelenmesinden aslinda kimse kaybetmiyor, herkes dolayli olarak kazaniyor. Dupeleyen para kazaniyor, kimden? Item`i satilan alandan, itemini satan alan yeni item aldim diye mutlu oluyor o da kazaniyor, blizzard da kazaniyor yeni item satildi 15%`i aldim diye, herkes kazaniyor yeni item`i alan gidip eski item`ini AH`a koyuyor. Baskasi da onu aliyor.

Lutfen seviyesiz mesajlar yazmayin... Ayrica karsinizdakinin kim oldugunu bilmeden asla! Cahilliginizde boguluyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 15 Ağustos 2012; 17:39:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

pc başına oturup saatlerini harcayan oyuncular enayi yerine konuyor, biri gider bot açar biri dupe yapar biri aynı anda 4 char açar, biri oyunun bugunu bulup 1 saatte infernoyu bitirir. İyice sogudum artık diablodan.

bu sorun kimsenin sucu degil, Blizzard`in sucu...

- 4 char acma WOW`da da var ve yasak degil... Multiboxing olayi cok tartisildi fakat yasak olmadigina karar verilmisti zamaninda.
    - Bot WOW`da da yillardir var ve hep olacak, fakat Diablo`da bot piyasayi cok etkiliyor cunku herkes itemlari AH`dan aliyor... WOW`da itemlarin cogu Achievementlardan, 25 - 10 kisilik dungeonlardan veya achievementlardan geliyor sadece, kimse botlari umursamiyor. Gold`un buyuk bir anlami yok cunku WOW`da...
    - Bug`lar tamamen Blizzard`in hatalari, bulup kullananin benim gozumde sucu yok.

Aslinda Blizzard`in yapmasi gereken bastan beri, oyunun daha cok oynayana ve belli zorluklari (achievementlar) bitirene odul olarak AH`dan bile alamayacagi itemlari saglamakla geciyordu, bunu yapmadi... Simdi en zor seviyede bir seyler yapmanin pek bi anlami olmuyor... AH`da ne kadar cok vakit gecirirseniz o kadar iyi itemlariniz oluyor. kimse Diablo`yu Infernoda 10 sn kesmissin, veya act 4`u 10 dakkada bitirmissin umursamiyor bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 15 Ağustos 2012; 17:45:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

Orijinalden alıntı: Tremonti

battle tagini yazsana bi

sen blizzard da turkce tercuman olmayacagini bilmeyecek kadar bilgisiz, ingilizcenin her okulda ogretilmesine ragmen iki cumle yazamayacak kadar aciz bir durumdayken bir sor, acaba kim 16 yas sinirlamasina giriyor?

senin bu yazidan cikartacagin sonuc bu mudur? Baskalari (tum blizzard forumlarinda paylasilan, tartisilan bu yontemi) yapabiliyorken bunu sen kafani kuma sokup ben gormedim bilmiyorum demek mi hosuna gider? En azindan etrafinda neler donuyor bi ogren... Istersen uygulama, istersen uygula, iki durum da beni ilgilendirmiyor fakat bu durum ne kadar cabuk yayilirsa Blizzard o kadar hizli onem aliyor. Ben uyguladim mi? Hayir... Gerek duymadim cunku. Fakat yuksek meblag para yapabilecegimi bilsem yapar miyim? Yapardim.

Eger itemlarin cok degerli olsaydi, emin ol sen de yapardin, arkadasim simdi 1100$ kazandi item dupelemekten, parayi da hesabina aldi bile dun aksam. Ne kaybetti? En fazla accountu banlanir zaman icinde, onun da umrunda olmaz... Burda kac kisi 1100$ kazanabilecegini bilse bu isi yapmaz? Bazisi cikabilir ben diye eminim..

Fakat kimsenin yapmamasi icin yayilmasi en hizli yontemdir, kafani kuma sokmakla olmuyor bu is...

Bir de bu is neden sizi etkiliyor onu anlamiyorum? Dupeleyen dupelesin nolacak, haksiz kazanc saglayacak evet... Kimden alacak bunu? Bu item`lara para verenlerden. Zaten item`a para veren insanlari ben anlamiyorum, demekki o paralari car cur edebilecek kadar baska paralari var ki harciyorlar, birak da o paralar ihtiyaci olana gecsin! Ayrica bu yontemle iyi itemlar yayilmis oluyor, boylelikle sen AH`dan belki ucuza bir item bulmani saglayacak...

Item`in dupelenmesinden aslinda kimse kaybetmiyor, herkes dolayli olarak kazaniyor. Dupeleyen para kazaniyor, kimden? Item`i satilan alandan, itemini satan alan yeni item aldim diye mutlu oluyor o da kazaniyor, blizzard da kazaniyor yeni item satildi 15%`i aldim diye, herkes kazaniyor yeni item`i alan gidip eski item`ini AH`a koyuyor. Baskasi da onu aliyor.

Lutfen seviyesiz mesajlar yazmayin... Ayrica karsinizdakinin kim oldugunu bilmeden asla! Cahilliginizde boguluyorsunuz...

ya bi git be çocuk ne blizzard ın suçuymuş senin gibi tipler saatlerini harcıyor oyun içerisinde herhangi bir açık bulmak için
    biz emek verelim bir tarafımız yırtılsın düzgün bir kaç item düşürmek için sizi yok dupe yok bug yok bilmemne
    mağdem item dupe lıyacaksın ozaman niye oynuyorsunki oyunu ne mantığı kaldı oyunu infernoda veya hardcore da oynamanın ?

hemde her gün blizzard ofisinde çay kahve içmiyorum nerden bilebilirim türkçe tercümanları olup olmadığını ?

son olarak insanları bilip bilmeden haksız olduğun halde yargılayamazsın yani ben ingilizce konuşamıyorum da sen cambridge de 3 yıl edebiyat mı okudun ?

türkçe tercüman olup olmamasından kastım bu konunun resmini çekip blizzard a yollamak adamlara
    öyle kuru kuru yazınca inanmayabilirlerde zaten sen ve senin gibi tipler hala oyun oynadığını sanıyolar genel anlamda oyun oynama mantığına ters işler yapıp sadece kendinizi rezil ediyosunuz yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 15 Ağustos 2012; 23:49:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oray

quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

pc başına oturup saatlerini harcayan oyuncular enayi yerine konuyor, biri gider bot açar biri dupe yapar biri aynı anda 4 char açar, biri oyunun bugunu bulup 1 saatte infernoyu bitirir. İyice sogudum artık diablodan.

bu sorun kimsenin sucu degil, Blizzard`in sucu...

- 4 char acma WOW`da da var ve yasak degil... Multiboxing olayi cok tartisildi fakat yasak olmadigina karar verilmisti zamaninda.
    - Bot WOW`da da yillardir var ve hep olacak, fakat Diablo`da bot piyasayi cok etkiliyor cunku herkes itemlari AH`dan aliyor... WOW`da itemlarin cogu Achievementlardan, 25 - 10 kisilik dungeonlardan veya achievementlardan geliyor sadece, kimse botlari umursamiyor. Gold`un buyuk bir anlami yok cunku WOW`da...
    - Bug`lar tamamen Blizzard`in hatalari, bulup kullananin benim gozumde sucu yok.

Aslinda Blizzard`in yapmasi gereken bastan beri, oyunun daha cok oynayana ve belli zorluklari (achievementlar) bitirene odul olarak AH`dan bile alamayacagi itemlari saglamakla geciyordu, bunu yapmadi... Simdi en zor seviyede bir seyler yapmanin pek bi anlami olmuyor... AH`da ne kadar cok vakit gecirirseniz o kadar iyi itemlariniz oluyor. kimse Diablo`yu Infernoda 10 sn kesmissin, veya act 4`u 10 dakkada bitirmissin umursamiyor bile...

Tüm söylediklerine aynen katılıyorum.

------

Bende blizzard hayranıyım. Blizzardın 2 3 yıl sonra çıkacak yeni mmorpg oyunu, wow filmini ve oyunlar için çıkaracağı sinematikleri dört gözle bekliyorum. Fakat bazı arkadaşlar körü körüne blizzard fanatikliği yaparak diğerlerine saldırıyor. Skill bug bilenler tarafından paylaşılmasaydı şuan hala skill bugla oynayanlar olurdu. Aynı olay dupe içinde geçerlidir. Diablo3 ekibinde mi sorun var anlamadım gitti. Blizzard diablo3 konusunda tamamen başarısızdır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.