Şimdi Ara

Dupe N`asil Yapilir (Detayli Anlatim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yontemle birkac arkadasinizi kullanarak ozellikle iyi olan itemlari dupelayabilirsiniz, aslinda olay Blizzard`i kandirarak yapilan bir islem, soyle ki;

1- Oncelikle en az 2 tane accounta ihtiyaciniz var, tabi bu sayi daha cok olursa daha cok item dupelayabilirsiniz,
    2- Butun itemlarinizi tek kiside toplayin, fakat itemlari alan arkadasin accountu birkac gun takilsin oynasin vs,
    3- Birkac gunun sonunda bir proxy ile, misal your-freedom, HotSpotShield vs butun itemlara sahip olan arkadas oyuna girsin, diger arkadaslarini da davet etsin mesela,
    4- Yere butun itemlari atsin, attiktan sonra offline olsun, diger arkadaslardan biri veya birkaci da diger itemlari toplasin,
    (Her sey proxy yoluyla yapildigi icin sanki farkli bir ulkeden biri hacklemis izlenimi verilmis oluyor)
    5- Gene ayni Proxy IP`si ile herhangi bir web browser uzerinden battle.net sifresini degistirsin,
    6- Sonra aradan 10-30 dk sonra proxyi tamamen kapatip, normal ip ile oyuna girmeye calissin, 2 defa eski sifreyi girdikten sonra, sifre yenileme islemi yapsin,
    7- Sifre resetleyip accounta normal bir sekilde girsin, ve sanki hacklenmis havasi ile hemen proxy vs kullanmadan ticket acsin Blizzard`a Battle.net uzerinden,
    8- Hacklenmis susu vererek, blizzardin oyunlarini cok sevdigini, noldu nasil hacklendigini anlamadigini vs gibi bahanelerle tum itemlarini geri istesin,
    (Sagolun adminlerde kaybettiginiz itemlari log uzerinden gorup size geri verecektir, falan yere dusen item oldugu icin onu kimin aldigini takip edemiyorlar)
    9- 2-3 gun sonunda %90 tum itemlarinizi size aynen geri vereceklerdir (fakat altinlarinizi sakin vermeyin, onun logunu gorebilirler).
    10- Ayrica bu isi zincirleme yapabilirsiniz, 4-5 kisi surekli proxy kullanarak sirayla item gecire gecire bu islemi yapabilir muhtemelen fakat denenmemistir.

Bir arkadas tarafindan gecen hafta denenmis ve onaylanmistir... Tek bilgisayardan degil 2 bilgisayar kullanarak yapmis, birinde sadece proxy kullanmis...

Alin size Blizzard destekli Dupe :) Blizzard uyanana kadar 400-500M gold degerindeki itemlarinizi dupeleyebilirsiniz... Bu sayede 4-5 milyar gold toplam degerinde item dupeledi US`deki bir arkadasim -.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 14 Ağustos 2012; 23:49:18 >

• Biri yazıyı blizzarda yollasın.sizin gibiler yüzünden ileride gerçekten hacklenenlerden de şüphelenip onlarında itemlerini vermeyecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 14 Ağustos 2012; 23:19:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Biri yazıyı blizzarda yollasın.sizin gibiler yüzünden ileride gerçekten hacklenenlerden de şüphelenip onlarında itemlerini vermeyecekler.

dogru soyluyorsun ama bu yontemle haftalardir insanlar item dupeluyormus! birileri yapiyorsa, herkes yapmali ki blizzard artik buna bir onlem bulsun, bu bizim degil blizzard`in sucu, gercekten hacklenen biriyle numara yapan birinin ayrimini iyi yapmalilar... Hadi biz yapmayalim, yapan da yapsin napalim demek de size kalmis tabi.
  • oyun ve oyuncular iyice zıvanadan çıktı.. Allah'tan darksiders 2 de çıktı en az 1 hafta oyalar beni.. bu amatör oyundan biraz uzaklaşırım artık.
  • quote:

Biri yazıyı blizzarda yollasın.sizin gibiler yüzünden ileride gerçekten hacklenenlerden de şüphelenip onlarında itemlerini vermeyecekler.

Bunu yapan değil yaptıranın kabahati var. Bunu önlemek o kadar basitki. Hemen yazıyorum reçeteyi:

Item restorasyonu D3 de mümkün değildir. Hesap bilgilerinizi kimseyle paylaşmayın.

-Blizzard-

Bu kadar.
  • quote:

İtemi dupeleyen blizzard oluyor bu durumda game masterler kendilerini mi banlasınlar
    Bunu blizzard başından beri biliyor fakat elinden birşey gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: collossus

quote:

Bunu yapan değil yaptıranın kabahati var. Bunu önlemek o kadar basitki. Hemen yazıyorum reçeteyi:

Item restorasyonu D3 de mümkün değildir. Hesap bilgilerinizi kimseyle paylaşmayın.

-Blizzard-

Bu kadar.

hak veriyorum buna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • e peki gerçekten hacklenenler ne olacak o halde
  • ya arkadaş oyun knight online la metin2 yi geçti. keşke diablo ünlü olmasaydı. diablo yu yeni duymuş ,metin2 oynayan tayfanın hepsi diablo 3'e sardı heralde
  • quote:

quote:

-Blizzard-

Bu kadar.

bu nasıl bir mantık.. önlesinler o zaman senin önerdiğin çözümle o kadar basitmiymiş gör. hacklenince ağlarsın forumlarda itemlerimi geri vermiyolar diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızgın Adam -- 15 Ağustos 2012; 0:37:01 >
  • sadece kendi suçun ile hacklendigin icin aslında item restoration yapmak zorunda degiller

adamlar botcuları engellemiyor bunla ugrasilarmi
  • Her itemin bir kodu olsa. O kod üzerinden sistemde itemin kimde olduğu tespit edilebilir. Ve kişiye itemini verirken. Sistemdeki diğer item ortadan kaldırılabilir.

Edit : Sadece yapmaları gereken sistemde aynı koda sahip iki iteme izin verilmemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi member1234 -- 15 Ağustos 2012; 1:40:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pmden mesajlar gelir yakında "kanka elindekini çoğaltalım mı?" diye. Oyun ko dan beter oldu
  • 10 yaşındaki çocuk oyun yapsa bu kadar hile bulamazsın, yazıklar olsun sana Blizz.

Artık bırakın oyuna girmeyi oyun bile aklıma gelmiyor, millet paranın ve itemın babasını yaptı ama hala Blizz'den bir atak yok. Bu oyunda her şeyi silip sıfıra döndürseler bile bir şey olacağını sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızgın Adam

quote:

quote:

-Blizzard-

Bu kadar.

bu nasıl bir mantık.. önlesinler o zaman senin önerdiğin çözümle o kadar basitmiymiş gör. hacklenince ağlarsın forumlarda itemlerimi geri vermiyolar diye.

Ben knight online denen oyunu 4.5 sene oynadım. Hemde KO gibi bir oyunda en ufak hack olayı başıma gelmedi. Bilgisayarımda anti virüs yoktu, hatta hiçbir işe yaramayan microsoft güvenlik duvarı bile devre dışıydı. Hesabımdada binlerce tl lik item ve gb vardı. Peki nasıl hacklenmedim? Anlatayım bunu KO bölümündede ayrıntılarıyla paylaşmıştım. Bilgisayarıma ikinci bir hard disk taktım. O hard diske sadece KO yükledim. İnternette sörf bile yapmadan sadece ko oynadım. Başka hiçbir bilgisayarda id ve şifre girmedim. Aldığım tek önlem buydu bunu uygulayan oyundan arkadaşlarımda hacklenmedi. 2-3 sene aynı şifre ile oynadım ben

Eğer oyunda kıymetli eşyaların varsa hacklenmektende korkuyorsan o zaman önlemini alacaksın yani bu kadar basit. Sen hem önlem alma hemde yapımcı firmayı suçla. Ha yapımcıdan kaynaklanan database hackle alakalı olaylarda tamam o mümkün ama oyuncunun kendi hatasından kaynaklı kayıplarda firmanın bence kesinlikle mesuliyeti yok. Item restorasyonu yapan firmalar iyi niyeti ile yapıyor. Yapmıyorum dese kimse niye yapmıyosun diyemez hakkıdır. Nitekim K2 de son zamanlarda item restorasyonu isteklerinin %90 ını reddetmiştir. Bence hepsini etmeliydi. Hacklenince nasılki item kaybediyorsan birileri item restorasyonu ile haksız kazanç sağladığında, dupe yaptığında yine itemların değer kaybediyor ve yine mağdur oluyosun esasında.

• Kimse hack konusunda diablo gibi bir oyun varken KO gibi yüzeysel bir oyun için vakit harcamaz güzel arkadaşım. Bunu da düşün istersen, karşılaştırdığın oyunları bir kafanda tart derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

Kimse hack konusunda diablo gibi bir oyun varken KO gibi yüzeysel bir oyun için vakit harcamaz güzel arkadaşım. Bunu da düşün istersen, karşılaştırdığın oyunları bir kafanda tart derim

Yüzeysel oyun ne demek? Oyunun yüzeyseli olmaz kimisi ko sever kimisi D3. Nasıl okuduğunu anlamadım yazıyı ama dikkatli oku orada "oyun karşılaştırması" yok. KO hackerın cirit attığı bir oyundu ona rağmen hacklenmedim demek istenen o. Oyun karşılaştırması sen yapmışsın ben yapmadım. Bu bir zevk meselesi benim bahsettiğimle alakası yok.

"Kimse hack konusunda diablo gibi bir oyun varken KO gibi yüzeysel bir oyun için vakit harcamaz"

Allah aşkına bu ne demek ya KO varken D3 mü vardıki adam D3 e yönelsin KO bitti şu an. D3 para kazanma bakımından KO ya 5 basar ama KO dan millet binlerce tl kazanıyoken D3 varmıydı bir sor kendine

• Knightonline ekibi onca açığa hileye rağmen nefis para kazandı. blizzde kıskanmış olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Knightonline ekibi onca açığa hileye rağmen nefis para kazandı. blizzde kıskanmış olsa gerek

Kesinlikle öyle. Namus karın doyurmuyo dediler ve kötü yola düştüler. Fakat şuda var. KO oyuncusunun büyük kısmı türktü. Hile hurdaya tepkili bir oyuncu kitlesi değildi. Tam tersine %80 koxperdı zaten D3 oyuncusu daha ne kadar katlanır bu işlere bilemem ayrıca KO free to playdi bu paralı öyle user sayısını belirli bir seviyede tutması K2 kadar kolay değil.

K2 hep oyuncularını şekerle kandırmıştır. User sayısı düşünce ya yeni server açar ya patch duyurusu yapar millette "aha koxp kalkıyor" diye oyuna dönerdi. Bir şekilde ekonomiyi hep ayakta tutmayı başardı K2 hemde en ufak para ve emek harcamadan. Blizzard nasıl toparlayacak şu durumu ben onu merak ediyorum. Şimdi herkes 1.0.4. bekliyor umutla. Bence fazla umutlu olmamak lazım

• Bu yönteme çok güldüm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.