Şimdi Ara

Duolingo uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
4.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, duolingo yabancı dil programından ingilizce birşeyler öğrenen oldu mu? 1 haftadır sıkı çalışıyorum uygulama da sizce burdan ufak da olsa birşeyler öğrenebilir miyim? Hevesim var hergün 1,2 saat çalışıyorum bu uygulama ile a1 a2 seviyesini bitirmem mümkün mü? Açıkçası akılda kalıcı anlatıyor ama biraz ezbere dayalı gibi, okuduğumu anlıyorum sesli anlatım yaptığında aynı şekilde anlıyorum ve yazabiliyorum en en azından burda bir temel oluşturarak daha sonra kursa gitsem zorluk çeker miyim? Var mı uygulamayı kullanan durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Boş şeyler bunlar, vaktinizi israf etmeyin. Kolay geldiği ve sürekli aynı şeyleri sorduğu için rahat çözüyorsunuz, bu da size moral veriyor. Beyniniz zorlanmıyorsa öğrenmiyorsunuz demektir. Bunlara harcayacağınız vakit yerine yazma ve konuşma üstüne yoğunlaşın.
  • Orda ingilizcede tum dersleri 5.seviye yaptim bitirdim.Almancayida hepsini 1.seviyede bitirdim. Ingilizce ogrendigim bir sey olmadi aksine kanser oldum cumleye the koymadim diye yanlis diyor komple.Almancada ogrendigim seyler cok oldu.0 dan dil ogrenmek icin guzel program.Ancak o dili gelistirmek icin uygun degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 22 Mart 2019; 12:28:56 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Rust in Peace
  • Youtube'da Video Eğitim kanalının Sıfırdan İngilizce Öğreniyorum eğitim seti var. Üç yüz elli ders var ortalama. Günlük bir saatini oraya ayırsan birkaç ayda bayağı yol katedersin. Tavsiyeler de veriyor nasıl daha ileriye götürebilirsin diye. Kursa hiç gerek yok, bu eğitim başlı başına yeter. Aynı eğitim Udemy'de paralı olarak Best Seller, en çok satılan İngilizce öğrenim seti. Bilginize. :)
    Duolingo Süper
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Duolingo'nun mantığı çok faydalı değil ama memrise var daha kelime ezberleme bazlı gidiyolar. Onu deneyebilirsin tavsiye ederim.
  • Kelime ezberliyorsunuz, bence duolingo ücretsiz harika bir uygulama. Ama karamsar bakılırsa pek faydası olmaz. Youtube'da ayrıca güzel kanallar var, birisi 2 saatlik video hazılarmış a1-a2 seviyesi için

Orijinalden alıntı: Pejuhide

Youtube'da Video Eğitim kanalının Sıfırdan İngilizce Öğreniyorum eğitim seti var. Üç yüz elli ders var ortalama. Günlük bir saatini oraya ayırsan birkaç ayda bayağı yol katedersin. Tavsiyeler de veriyor nasıl daha ileriye götürebilirsin diye. Kursa hiç gerek yok, bu eğitim başlı başına yeter. Aynı eğitim Udemy'de paralı olarak Best Seller, en çok satılan İngilizce öğrenim seti. Bilginize. :)
    Süper hocam bilgilendirme için teşekkürler bakacağım önümüzdeki yaza kadar çözmüş olmam gerekiyor en azından b2 seviyesine gelmeyi planlıyorum. Beni en çok zorlayan bizde fiil en sona atılıyor ingilizce de en başa burda biraz kafam karışıyor. Yani Türkçe deki gibi okumaya kalktığında çok saçma bir çümle okumuş oluyorsunuz devrik cümle okumuş veya kurmuş oluyorsun bu biraz zorluyor. Yani Türkçe gibi düşünmemek lazım ama bakalım alışacağız inşallah

• A2 den öteye gitmeyeceğini düşünüyorum.İsterseniz devam edin ama ben yaptım fayda görmedim.Bir süre sonra da sıkıyor zaten

Hocam İngilizce öğrenirken Türkçe çevirisi yapmadan, sıfırdan öğreniyor gibi öğrenmek gerekiyor. Yoksa çevirmeye kalkarsanız çorba olur. Bunun en temel yolu dinleyerek kelimelere yavaş yavaş alışmaktır. Ben şöyle bir metod izliyorum şu an. Önce bir diziyi Türkçe dublaj izliyorum. Ardından konuyu ve olayları kavradıktan sonra İngilizce seslendirme, İngilizce alt yazı ile izliyorum. Zaten konuyu bildiğim için kaçırdığım herhangi bir şey olmuyor. Bu metodun iki faydalı yanı var. Birincisi, ikinci İngilizce izlediğimde kelimelerin telaffuzlarını ve yazılışını daha iyi kavrıyorum. İkincisi ise berbat Türkçe çevirilerin gazabından muaf oluyorum. Çünkü çevirilerde bazen eksik, bazen yanlış olabiliyor. Bu sebepten Türkçe alt yazı ile izlemek bir şey katmıyor. Sevgiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Duolingoyu 2-3 sene kadar önce bitirdim. Ben tavsiye etmem. Hiç kursa gitmedim. Kurslar hakkında bir şey söyleyemem.
    Youtube da özer kiraz var. Kanalının ismi ingilizce konu anlatımı. Tavsiyem onun videolarını izlemeniz. Anlatımı güzel. İngilizceyi türkçeye çevirerek değil, türkçeyi ingilizceye çevirerek dilin öğrenilebilir olduğundan bahsediyordu. 2 tanede kitabı var. Alırsın almazsın o sana kalmış ama duolingo gibi uygulamalar yerine bu adamın videolarını tavsiye ederim. Youtube da bedava hepsi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

en fazla kelime öğrenirsin bence.

ingilizce cümleyi Türkçeye kusursuz çevirmeni isteyen saçma sapan bir uygulama bana göre duolingo.

ne gerek var türkçeye çevirmeye biz yeminli tercüman mıyız awk??

zaman kaybı. en iyi ingilizce yabancı podcast video falan izleyerek öğrenilir bence ben öyle öğrendim.

gramer içinde internete yaz, türkçe bile yüzlerce kaynak var.

• Merhaba duolingo aile üyeliği satın aldım 2 kişilik super duolingo (sınırsız can, ilerleme sınavı, aylık seri düzeltme, reklamsız vs.) üyeliğim boşta. Kişi başı aylık 15tlden satıyorum. Çocuğunuz için harika bir program. Davet usulü ile super duolingo hesabınız aktif oluyor whatsapdan davet atacağım aboneliğiniz başlayacak.

Grup doldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulceumit -- 9 Aralık 2022; 18:40:48 >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.