Şimdi Ara

DÜNYAYI DEĞİŞTİRECEK 5 PROJE TÜRKİYE İLK SIRADA (SS'Lİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
3
Favori
3.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hyperloop gibi bir proje varken bizimki ne lan?

Orijinalden alıntı: multiTYRT

ISS nasıl 4. sırada yahu. YUH DİYORUM. YUH!

+1

Büyük ihtimalle haber gerçek değil.

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

Bildiğim kadarıyla boğazdan geçen gemiler para vermiyor. Kanal istanbul müthiş bir proje ama bedava varken neden paralı yoldan geçsinler ki? Bununla ilgili bir yönetmelik vs var mı?

Boğazlar Sözleşmesinin geçerliliği 2023 de bitecek.O yüzden 2023 seçilmiş.Yani boğazdan bedava geçemeyecekler.

Orijinalden alıntı: Godolphin

Bir konuya da tarafsız yaklaşın çocukça gülmeler falan bu nedir ya liseli dolmuş burası cidden.

Marmaray kac yilda yapildi..

Kanal istanbul rahat 30 yil surer
  • _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yaşayan Canlı

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yaşayan Canlı

quote:

Bildiğim kadarıyla boğazdan geçen gemiler para vermiyor. Kanal istanbul müthiş bir proje ama bedava varken neden paralı yoldan geçsinler ki? Bununla ilgili bir yönetmelik vs var mı?

2023 de antlaşma kalktığı için para alabileceğiz boğazdan sanırım .

Hangi anlaşma?

Lozan

Ne Lozan'ı . Adamı yalan yanlış şeylerle bilgilendirmeye çalışmayın . Montrö olacak doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Yav he he Türkiye en büyük,bordo bereliler 5 gün suyun altında hayatta kalabiliyorlarmış bit bitmediniz makarnacılar.

Şu basit laflarin arkasina sığınmaktan vazgeçin artik acizliginiz tavana vuruyor bende sana bir kulp takayim istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Rhen Nehri'nin akışına
    Ölürüm Deutschland

Dji Mavic Air 2
  • Anlamıyorum adamların projesi 1. seçildi diye bi taraflarına bişeyler batanlar var anladım hükümeti sevmiyosunda bu milli bi meseledir.
    Bu arada montröye göre savaş durumunda boğazları kapatabiliriz normalde ise açık kalacak ancak bu kanalla ticaret gemileri oraya yönlendirilecek.

Orijinalden alıntı: vinsenty

quote:

Orijinalden alıntı: Godolphin

Bir konuya da tarafsız yaklaşın çocukça gülmeler falan bu nedir ya liseli dolmuş burası cidden.

Marmaray kac yilda yapildi..

Kanal istanbul rahat 30 yil surer

Arnavutköyde hangi medeniyet yaşamış kardeş?

Orijinalden alıntı: Byfe

o projeden ortaya çıkacak harfiyatı, yandaşa sağlanacak rantı düşünemiyorsunuz galiba ?

Yandaşları toplasan bile o proje kendini kolay kolay amorti edemez. Ülkeden dünyanın vergisi alınsa o proje karşılanamaz diyorum. Mesafeye, genişliğe ve derinliğe bakın, şimdiki teknoloji ile yapılan metro çalışmalarının süresine ve masrafına, metrolardaki kazı hacmine ve yapılacak boğazın hacmine bakın kıyaslayın. Hem çok maliyetli hem de çok fazla uzun vadeli bi iş. Ayrıca doğanın dengesi bozulur mu faylara cartlara curtlara etkisi olur mu oraları bile şu an muamma.

Orijinalden alıntı: venom.X

sonuçta orda resmen istanbulu bölüyorsun bunun bir yasağı uluslararası birşeyi yokmu sonuçta istanbul yıllardır böle resmen ortaya ada çıkartıyoruz

toprak senin kim nasıl karışsın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

edit: Buldum ;
    http://www.huffingtonpost.com/2013/09/08/future-earth-5-ways-the-w_n_3890761.html
    http://www.weather.com/travel/future-earth-5-ways-world-will-change-photos-20130905?pageno=1

Yalnız haber Huffington Post'un değil. weather.com'un dünyayı değiştirecek olaylar diye yaptığı haberi huff post da alıntılamış.
    Ayrıca bir sıralama göremiyorum ama 1. sırada Kanal İstanbul var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 11 Eylül 2013; 19:16:50 >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

o projeden ortaya çıkacak harfiyatı, yandaşa sağlanacak rantı düşünemiyorsunuz galiba ?

Yandaşları toplasan bile o proje kendini kolay kolay amorti edemez. Ülkeden dünyanın vergisi alınsa o proje karşılanamaz diyorum. Mesafeye, genişliğe ve derinliğe bakın, şimdiki teknoloji ile yapılan metro çalışmalarının süresine ve masrafına, metrolardaki kazı hacmine ve yapılacak boğazın hacmine bakın kıyaslayın. Hem çok maliyetli hem de çok fazla uzun vadeli bi iş. Ayrıca doğanın dengesi bozulur mu faylara cartlara curtlara etkisi olur mu oraları bile şu an muamma.

inşaat mühendisimisin hocam ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.