Şimdi Ara

Dünyayı Beş Kuruş Olmadan Gezenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı sabahlar bu konu üzerinde bayağı bir düşündüm bu işe kalkışan kişiler bunları nasıl beceriyor gerçekten hiç para olmadan ülkeden ülkeye nasil geçiş yapabiliyorlar. Yayan desen bir yere kadar her türlü bir ulaşım aracı kullanmasi gerekir diye düşünüyorum. Konaklama, yiyecek-giyecek ihtiyaçları, internet gerekli ekipman calinmalara ya da soyulmaya karsi nasil bir önlem alıyorlar merak içerisindeyim. Ayrıca boyle bir ise kalkışan bir bireyin cidden ya iş geçinme gibi bir problemi olmamasi ya da yarin ölecek mis gibi hiçbirşeyi umursamamasi lazim cidden. Siz bu arkadaşlar hakkinda ne dusunuyorsunuz millet ? Youtube da onlarca boyle tip var hepsi gercekmi yoksa duzmecemi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• böbreklerini seviyorsan bu tür maceralara girme
  • ø kullanıcısına yanıt
    Girecegimden değil zaten bana biraz kurmaca düzmece gibi geldi de ondan boyle bir konu açtım diğer insanların bu konu hakkinda ki görüşlerini okumak babıyla

• Yalandan kim ölmüş diye bir laf vardır.

Sence 5 kuruşsuz gezilir mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    Yani benim de değindiğim nokta o bir insan hic para harcamadan dunyayi nasil gezebilir bide ustune basa basa soyluyorlar ama bunlari derkende youtube a video yuklemeyi edit montaj yapmayida nasil beceriyorlar anlamis degilim.

• dfk24 kullanıcısına yanıt
    Yalandan yanan var ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnbzkrt

Yani benim de değindiğim nokta o bir insan hic para harcamadan dunyayi nasil gezebilir bide ustune basa basa soyluyorlar ama bunlari derkende youtube a video yuklemeyi edit montaj yapmayida nasil beceriyorlar anlamis degilim.

Hocam YouTube sektörü yalan dolan üzerine kurulu.

Nova prospekt diye bir kanal var..

Sözde cinler , ruhlar , paranormal olayları çekiyorlar.

Ben bir videolarında büyük fail buldum.

Dahada izlemiyorum , ama gir bak hâlâ binlerce izleyen var.

Çoluk çocuk işi bunlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Yalandan yanan var ama

Haklısın ama bu onların umurlarında değil.

• Couch surfingle takılıp beleşe konaklıyorlar herhalde.

• İnsanlar hiç para harcamadan gezmiyorlar.
    Gittikleri yerlerde çeşitli işler yaparak geziyorlar, bağış alıyorla, sosyal medyadan para kazanıyorlar.
    Yani bir birikim olmadan yola çıkıyorlar. Ancak yolda para kazanıyorlar.
    Ve dünyanın 180 ülkesinde çalışıp para kazanabilen, hayatta kalabilen bir adam merak etme senden çok daha donanımlıdır, ve sosyal olarak başarılıdır, bir gün geri dönerse rahatlıkla para kazanabilir.
    Ki benim de önümüzdeki 5 yıllık dönemin sonunda planım bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 4 Nisan 2017; 10:58:10 >
  • O bahsettiginiz kisiler, blog sitelerinde ve youtube kanallarinda kendilerine sponsor olan havayolu firmalari ve diger markalarin reklamini yaparak seyahat ediyorlar.

En kotu ihtimalle banka hesaplarinda para bulunduruyorlardir ama bundan hic soz etmiyorlardir.

Kendi basina destek almadan seyahat eden cok nadirdir.

Bence.

• Hocam en basitinden adamların vize sıkıntısı yok. Biz vize almak için bile para harcıyoruz. Sonrasında ise para kazana kazana geziyorlar
  • Bu iş rahat adam işidir, gerizekalı değilsen sende yaparsın.Geçim derdin yoksa ,eve para götürmek zorunda değilsen tabiki gezersin.Ben bilmiyor muyum gezmeyi ? Kralını yaparım..
    Uçak bileti illaki alınacak fakat ülkeye giriş yaptıktan sonra otostop çekerek yolculuklarına devam ediyorlar.Kalma işi ise oralarda tanıştıkları kişilerin veya Couchsurfing ile buldukları kişilerin evlerinde kalıyorlar.Sponsor ile gezip ulaşıma para vermeyenlerde var fakat nadir.
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Ben burda kimseye ben daha donaninliyim yada daha sosyalim diye bir imada ya da aciklamada bulunmadim neden boyle bir igneleme yapma gereği duydunuz anlamadim. Benim irdeledigim bu insanlarin hic mi bir sorumluluklari yok boyle bir isi yapacak insanin hayatinda hicbir sorumlulugu olmamasi lazim ne ana ne baba ne ev ne is ne de eş ya da gelecek kaygısı gibi kariyer hedefleri falan filan. Gittigi ulkelerde tabi kide calisarak para kazanır ona dedigim yok bende yapsam bende calisirim ama baslangicta bu ise giripte parasiz dunyayi geziyorum demeleri biraz mantiksiz o ucak bileti gokten zembille inmiyor herhalde sponsor varsa soylemeleri lazim yada yardim eden bagis yapan ama bunlara pek deginmiyorlar sadece belese dunyayi geziyorum o kadar baska bisey yok

• quote:

Ben burda kimseye ben daha donaninliyim yada daha sosyalim diye bir imada ya da aciklamada bulunmadim neden boyle bir igneleme yapma gereği duydunuz anlamadim. Benim irdeledigim bu insanlarin hic mi bir sorumluluklari yok boyle bir isi yapacak insanin hayatinda hicbir sorumlulugu olmamasi lazim ne ana ne baba ne ev ne is ne de eş ya da gelecek kaygısı gibi kariyer hedefleri falan filan. Gittigi ulkelerde tabi kide calisarak para kazanır ona dedigim yok bende yapsam bende calisirim ama baslangicta bu ise giripte parasiz dunyayi geziyorum demeleri biraz mantiksiz o ucak bileti gokten zembille inmiyor herhalde sponsor varsa soylemeleri lazim yada yardim eden bagis yapan ama bunlara pek deginmiyorlar sadece belese dunyayi geziyorum o kadar baska bisey yok

Adamlar her seferinde ısrarla söylüyorlar bağış yapabilirsiniz, sponsor olabilirsiniz diye.
    Adam bir kere gelmiş hayata dünyayı geziyor, biz günde 10 saat çalışıyoruz, biz mi onu yargılayacağız o mu bizi yargılayacak.

• dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    Kimsenin kimseyi yargilamaya hakki yok ne onlarin ne de bizim. Benim merakim bu isi nasil yaptiklari ki arkadalarin yazdiklariyla ogrenmis oldum. Insan istedigini yapma hakkina sahip ister yarını yokmus gibi gezsin tozsun ister kariyer yapmak icin gece gunduz calissin kime ne dimi

• riaz kullanıcısına yanıt
    Gerizekali kismi biraz sert olmuş ama neyse. Dediginiz gibi tam rahat tabiri caizse boş adam işi. Ne calismak zorunda olmamasi ne bakmakla yükümlü oldugu bir evin olmamasi lazim. E oyle birsey olsa bende yaparim tabi bu kadar genis acilabilirmiyim orasi muallak.

• quote:

Gerizekali kismi biraz sert olmuş ama neyse. Dediginiz gibi tam rahat tabiri caizse boş adam işi. Ne calismak zorunda olmamasi ne bakmakla yükümlü oldugu bir evin olmamasi lazim. E oyle birsey olsa bende yaparim tabi bu kadar genis acilabilirmiyim orasi muallak.

ben burdaki kimseye söylemedim yanlış anlamayın,
    alıntı yaptığım için öyle durmuş olabilir hani bu olayları çok büyüten helal olsun nasıl yapıyor bak hele adama diye abartanlara söylemek istedim aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 4 Nisan 2017; 11:49:49 >
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Anladım sıkıntı yok. İnsanin gördükçe hevesi kaciyor kendi hayatına bir ozentilik olusuyor ama iste her insanin hayatı ayni degil malesef zaten hayat adil degil

• İnanın Pek çoğunun sponsoru var.

Mesela Mehmet genç, gürkan genç-bisikletli

Zaten en önemli masraf ulaşım oluyor. Havayolu şirketleri genelde sponsor olabiliyorlar (katar). Böylece en büyük masraf ortadan kalkıyor.

Azınlık olsada gittikleri ülkelerde günlük garsonluk bulaşıkçılık yaparak gezenler var tabi bunlar çok az.

Genelde belli bir birikimle, sponsorla, barınmayıda coach v. B. İle hallediyorlar. En kötü ucuz pansiyonlara gidiyorlar.

Tabi tüm bunlar hem yüksek özgüven istiyor hemde her insana uygun değil. Şahsen gezmek için konforumdan feragat etmem. Leş gibi yataklarda yatmak, ne idüğü belirsiz insanların evinde kalıp beraber yemek yemek v.b. her insna uygun tecrübeler değil. Kişiden kişiye öncelikler değişiyor.

Beş kuruş harcamadan olayı hikaye yani. İmkaanızmı ? Değilde çekilecek eziyet küçümsenecek gibi değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 4 Nisan 2017; 16:36:46 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.