Şimdi Ara

Dünyaya yeniden gelmek isteyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir hayat için zar atmayı kabul eden olur mu?

Forumda çoğu kişi, gerek ekonomik gerek ailesel sebepler yüzünden, hayatından memnun değil.

Dünyanın %10'u açlık çekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek korkum gözlerimi tekrar bu bok çukurunda açma ihtimali.

• Dünyaya bi daha gelsem sevgilim

• ben garanti dünyaya bir daha gelmek istemezdim, zaten annem babama hamile olduğu söylediğinde babam beni aldırmak istemiş, annem engellemiş annem sayesinde şuan hayattayım hatta bazen düşünürüm keşke dünyaya gelemseydim de bu kadar acı çekmeseydim diye. ama yapacak bir şey yok

• Somalide falan doğarız bi de, kalsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstemem

• Güzel biyerde doğana kadar resetleyebiliyor muyuz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • istemezsem ne olacak?
    yok mu olacağım, cennet de mi yaşayacağım? cehennem mi? orası önemli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzülme bi dahakine kralsın be oğlum.

• Dünyaya gelmeden öncesini hatırlıyor muyuz? Bu sebepten ötürü dünyaya tekrar gelme ihtimalimiz var bence. Böyle bir seçeneğim olsa kabul etmezdim. Çünkü şuan en mutlu olduğum an uykuya daldığım an. Sonsuz uyku en güzeli

• zaten bu dünyaya sonsuzuncu kez gelişiniz. her zaman geleceksiniz ve her zaman bir insan veya başka bir canlı olarak gelip bu acıyı sonsuz kez tadacaksınız.

• Birkaç hafta öncesine kadar yıllar boyunca hep dua edip bir şans daha istemiştim Allahtan. 2 hafta once green card kazandım, bir nevi dunyaya yenıden gelmek gibi bir şey oldu benım ıcın. Vizeyi alıp gidebılırsem orada yenı bır hayata başlayacagım.

Dunyaya yenıden gelsem cocukluktakı hatalarımı yapmak ıstemezdım. Keşke derslerıme çok çalışsaydım, hayattakı en buyuk hatam bu.

• Daha ilginc olsun diye oldukten sonra degil de simdi olsun. Su anda dogan bebeklerden biriyle ruhlari takas ediyormussun gibi dusun. Bu bebek Afrika da kabile reisinin oglu da olabilir Cin de bir para babasinin kizi da.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.