Şimdi Ara

DÜNYAYA ACILAN LEZZET KUPU MESHUR KASTAMONU CEKME HELVASI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
16.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kastamonu İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gerçek bal bir bulabilsem...
  • urunlerimiz 100% doğaldir kastamonu ılgazda uretimi yapılmaktadır bilginize hayırlı gunler

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ismini vermeyim, dün bir yerden aldım ilk defa yememe rağmen güzeldi artık pişmaniye yerine bunu tercih ettim yani... ama inanıyorum ki buradaki inebolulu arkadaş işin ehli olduğu için onun sattığı helvalar mükemmeldir. hayırlı satışlar.
  • Evet pişmaniyeden daha güzel :)
  • PM
  • quote:

Orjinalden alıntı: erolsngl

beyler super bısey bu arada babama getırıyolar resımdekı kucukkutu herekde onun bı buyugunun yarısını goruruyom 1 seferde kacırmayın bu urunu fıyat/performan çok iyi

FİYAT ANLADIK TA PERFORMANS NE demek oluyor:D: FİYAT/TAT DESEN OLURDU HANİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbad-boyx -- 20 Ocak 2009; 23:09:01 >

• bende fıstık ve baklava mı satsam yaa :)) iyi fikir aslında. isteyen olursa Gaziantep Baklavası temin edebilirim. antep dışında baklava yediğinizi sanmayınız. bu gerçek tadı farkedeceksiniz.
  • bana geleli bayaa oldu (3 paketti bitti bile )

biter tabi dayanılmayacak bişii değilki_?

aklında soru olanlara sesleniyorum... kusursuz tatlı kusursuz satıcı...

beklemediğim kadar büyük küpler... (4 küp şeker bunun bi tanesi kadar falandır sanırım...)

neyse herkese afiyet olsun...

saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylove

Evet bende bir Kastamonulu olarak bu tada bayılıyorum tatmayanlara tavsiyem acilen tatmanız

Ooo hemşerilerim toplanmış Bende şiddetle tavsiye ediyorum. Kastamonuya her gittiğimde stok yapıyorum
  • abd ye kargo yapiomusunuz hocam?
  • malesef türkiye dışı gönderimimiz yoktur.

• Kastamonu dışından alırsanız pahalı olur en uygun fiyatlar kastamonudakiler.
  • övgülere dayanamayıp bugün bende sipariş verdim merakla tatmak için bekliyorum arkadaşın ilgisine şimdiden teşekkür ederim
  • Ben'de merak sardım şimdi en son geçen sene ramazan'da yeşilköyden almıştım 2 tane 1 liralık ufak paket üçyüzlü caddesinde mutlaka vardır denk gelirsem alayım bari net'den alışveriş bana ters geliyor.
    demekki biz hala eski kafadayız ilk önce mal sonra para
  • kargo biraz önce elime geçti ama malum tadına bakmak iftara kaldı yorumu mu ifatrdan sonra yapıcam
  • evet tadına bende bakmış oldum izlenimim şöyle saray helvasını andırıyor ancak saray helvası kadar sert değil hemen dağılıyor belkide dağılması tazeliğinden de olabilir ama tadı hoşuma gitti teşekkürler kastamonuya bize bu tadı kazandırdığı için, reis kardeşede teşekkür ederimbu tadı tatmamıza vesile olduğundan dolayı
  • ben teşekkur ederim afiyet olsun

• Satışınız devam ediyormu hocam??
  • satış devam ediyor mu ?
  • evet arkadaşlar şu saat itibariyle satışlarımız tekrardan başlamıştır.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.