Şimdi Ara

DÜNYAYA ACILAN LEZZET KUPU MESHUR KASTAMONU CEKME HELVASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
16.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kastamonu İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • askerdeyken az yemedik. tadını unuttum neredeyse ama çok yediğimizi biliyorum.değişik bi tat arayanlara tavsiye ederim.
  • normal pişmaniyenin daha sıkı işlenmiş bi hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwatHacker -- 4 Ağustos 2008; 12:27:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyber_burak

normal pişmaniyenin daha sıkı işlenmiş bi haliydi galiba

dediğin buysa bunun adı izmittede saray helvası olarak geçiyor.
    gerçekten güzel
  • Abi Eğer Bu Cekme Helvanın Diğer Adı Pişmaniye İse Azımın Suyu Akar Yanlız
  • kardes pişmaniye tel tel oluyor bu is ağıza alındıgında ağızda dagılıyor tadı cok guzeldir

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: reis3737

kardes pişmaniye tel tel oluyor bu is ağıza alındıgında ağızda dagılıyor tadı cok guzeldir

pişmaniyenin sıkı işlenmişi işte bende yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwatHacker -- 4 Ağustos 2008; 12:27:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PanikAtak

Bende koftemı pazarlıyayım illa veya peynırhelvasımı

sen rakı pazarla
  • hemşehrim inebolulara selamlar

valla iyi akil etmişin gerçekten süper bi ürün
  • sagol teşekkurler

• Arkadaşım bu geçen gün Kocaeline gitmiştim ordan SARAY HELVASI almıştım çok beğendim. Acaba onun gibi birşeymi?
  • kardes saray helvası hiç yemedim bi yorum yapamam ama meşhur kastamonu helvası agızda dagılır tadı cok guzeldir tokluk hissi verir anlatmayla olmaz tadmanız lazım

• quote:

kardes saray helvası hiç yemedim bi yorum yapamam ama meşhur kastamonu helvası agızda dagılır tadı cok guzeldir tokluk hissi verir anlatmayla olmaz tadmanız lazım

ii pazarlıor malını haa
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyber_burak

quote:

kardes saray helvası hiç yemedim bi yorum yapamam ama meşhur kastamonu helvası agızda dagılır tadı cok guzeldir tokluk hissi verir anlatmayla olmaz tadmanız lazım

ii pazarlıor malını haa

Ama hakikat bu yemeyen bilmez :)
  • CANIMIZ CEKTI YA YAPMAYIN BOYLE ŞEYLER
  • İZMİT'in Canım Pişmaniyesinin kopya ve türevleri bunlar. Saray helvası da pişmaniyenin bir kopyası ki bu çekme felan dedikleri büyük bir olasılıkla saray helvasının yine başk bir türevi. Sorsan kaç senedir mheşur die... bi kaç seneyi geçmez ortaya çıktığı. Neyse, alan satanlara afiyet şeker olsun.
  • Kastamonu meşhur çekme helvasının adıyla tanınan helvanın benzeri yakın yıllarda Mudurnulular tarafından "saray helvası"adıyla tanıtılmıştır. İzmitte değişik bir şekli de "pişmaniye"adıyla pazar!anmaktadır

Çekme helva, Kastamonu'nun hediyelik yiyeceklerinin başında gelmekte ve diğer illerde çok beğenilmektedir, hammaddesi kadayıflık, özü olmayan un, şeker, yağ ve sudur

• Bir kastamonulu olarak bunun herkes tarafından tadılmasını isterim ki , ünü dahada yayılsın , gerçekten mükemmel bi tadı var , genellikle kastamonuya uzaktan gelen insanlar , dönüşlerinden taşıyabildikleri kadar çekme helva alıp sevdiklerine dağıtır , kendimde satıcıyım ordan biliyorum :)
    Toprağım çok iyi bi iş yapmışsın , kolay gelsin Hayırlı Satışlar...
  • sagol kardes sanada hayırlı satışlar

• canım aşırı çekti hemen almak isterdim ama bankamatiğe parayı yatırır yatırmaz 20 ytl kesecekler benden mecbur bunun bir çözümünü bulana kadar bekleyecez ayrıca fiyatta çok iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: PanikAtak

Bende koftemı pazarlıyayım illa veya peynırhelvasımı

İzmir'in de kızları güzel,aklıma kötü kötü meslekler geliyor

özcanlar'a köfte yemeye,şar'a helva almaya gelirdim ama artık eski tadı kalmamış iki mekanında,saman gibi ürün satıyolar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.