Çekme Helvanın tadını en iyi Kastamonulular bilir. Bende İnebolu'luyum. Arkadaşlar şunu söylemek istiyorum size. Çok şey kaçırıyorsunuz. Pişmaniyeymiş, çakma helvalarmış, yanına bile yaklaşamazlar. Fiyat da çok iyi, denemek için bile alabilirsiniz. İyi satışlar hemşehrim.
Arkadaşlar bir elazığlı olarak Kastamonu nun bu harika tadını tebrik etmek isterim. Dün akşam üzeri elime ulaştı ve hakikaten çok güzel. Tatmayan herkese tavsiye ederim ve zaten sanırım tadan arkadaşlar vargeçemezler.
Bir İNEBOLU' LU olarak Helva ve bal Gerçekten SÜPERDİR, her hese tavsiye ederim,
Hayırlı SATIŞLAR
Hocam neden Ankara gönderimde kargo bedava ? Diğer büyük iller için böyle uygulamanız yok ?
KARDEŞ O UYGULAMA KALDIRILDI KARGO DAHİL FİYATLAR VE KARGOSUZ FİYATLAR VARDIR SU AN ANKARAYA GONDERİMDE KARGO BEDAVA UYLULAMASI KALDIRILMIŞTIR BİLGİNİZE
gerçekten değişik güzel bir tad yemekten ağzım yoruldu..yapanların ellerine sağlık.
arkadaşlar bence çok güzel fiyatı kastamonudakindende ucuz abim getrimişti kutuda 2.750 ama küçüktü bence fiyat çok iyi ve çok talı sanki pişmaniye gibi hayırlı satışlar arkadaşım
ooo tüccar hemşerim... beyler çekme helavayı mutlaka deneyin süper bişi bi de benden tavsiye yarım saat buzdolabına koyun sertleşsin yoksa diğer türlü hor davranırsanız nimet narin...
Ya bu gün kargosu tam yemekteyken ulaştı yemeği nasıl yediğimi hatırlamıyorum tadı pişmaniyeden baya farklı tavsiye ederim kargoda ücretsiz birde yanında ufak kare kutuda göndermiş sağolsun oda cep için zannediyorum :)
pm..
bugün elime geçti helva.gelelim yorumumuza çekme helva tadı pişmaniyeye benziyor ama daha ince ve küp halinde sıkıştırılmış yani pişmaniyenin ince çekilmiş ve şıkıştırılmış hali diyebilirim yerken ağızda dağılıyor ama bir fark var gerçekten tokluk hissi veriyor bununda sebebi sanırım unla kavrulmuş olması tadı bence güzel eğer pişmaniyeyi seviyorsanız bunuda seversiniz. satıcı arkadaşa önce teşekkür ediyorum ama kargoyla ilgili şikayetim var ptt kargo yerine daha hızlı bir kargo seçebilirdi en kötü kargo bile en fazla 2 gün içinde teslimat yapıyor( kaldıki büyük şehirlere 24 saat içerisinde teslim ediyorlar).. ptt kargo çarşamba günü gönderilen kargoyu cumartesi teslim etti.herkese iyi forumlar.
kardeş ptt kargo fiyatları uygun oldugu için ptt ile gonderiliyor kastamonuya uzaklıklarına gore izmir ve diğer illere teslimat suresi 3 gun surebilir diğer yakın illere 2 gun içinde teslim edilir bilginize ayrıca yorumlarınız için teşekkurler