Teğmen
13 Nisan 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 40 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar DH sakinler, 3 ay kadar once Pekin`den samsung galaxy a7 dual sim kartli modelini arkadasim vasitasi ile satin aldim. Urunu subattan beri kullaniyorum daha dogrusu kullanmaya calisiyorum, web yardimiyla play store harici whatsapp vs vs apps el ile yukleme ile kullaniyorum. hersey mukemmel hizli ve stapil calisiyor ama google play store u kullanamiyorum. Ilk acildiginda samsung apps ve bazi samsung uygulamalari vardi. Urunu fabrika ayarlarina resetledim ama sorun ayni. play store webden ulastigimdada 3 farkli hesap ile denedim ama nafile, eslesen hicbir cihaz bulunamamaktadir diyor. Android 4.4.4 kitkat yuklu. Dil opsiyonu 3 dil gerci sorun olmuyor ingilizce ama genel olarak bu konuyu nasil duzeltebilirim daha once hep iphone kullaniyordum, o nedenle android 5.0 lollipop guncellemesi vs pek vakif degilim bu konuya. tavsiyeleriniz var mi rom mu atsam 5.0 lollipop.
Selam sayin donanimhaber sakinleri, babamin aracinin kisa farin gorus acisi cok dustugunden dolayi xenon far kiti takmak istiyorum.Xenon kiti aldim ama aracinin kaputu acinca biraz surprizle karsilastim. Normal veya orta sinif araclardaki gibi kolay sokulebilir bir sistemi yokmus bu mercedes e220 nin, Far kutusunun arkasinda yuvarlak bir kapak var onu actim lakin akabinde nasil yapicagimi pek kiviramadigimdan cok kurcalamadim. Daha once mercedes E sinifi fari sokmus veya lamba degisimi yapmis arkadaslarin tavsiyelerini bekliyorum. Arac mercedes e220 2008 model. far normal mercekli far. Bu arada arac elektrik elektroniginden az cok anlarim..https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/556136/7536e8d1-1451-4327-a26f-5eb011ba1119.jpg
SELAM ARKADAŞLAR..

PAZAR SABAHI 08.20 DE SABİHA GÖKÇENDE OLMAM GEREK.AVRUPA YAKASINDAN DİREK EN MAKUL VE HIZLI ŞEKILDE NASIL GİDEBİLİRİM.

4. LEVENTTEN İETT OTOBÜSLERİ VARMIŞ.E3 HATTI. AMA SİTEDE BAKIYORUM SAAT ÇAKIŞMALARI OLUYOR.08.16 DA YOL ÇIKIYOR OLARAK GÖSTERİYOR. SAAT 07.00 DE YOLA NASIL ÇIKABİLİRİM.?

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM....

EN KÖTÜ İHTİMALDE KUZENİN PAZAR UYKUSUNU BÖLÜP ONUN ARABAYLA GİDERİZ....
EVET ARKADAŞLAR BURADA ŞUANA KADAR Kİ EN KÖTÜ/ACI KARGO DENEYİMİMİZİ PAYLAŞALIM..
BEN MESELA GEÇENDE BİR UPS ALDIM ADANADAN, ADAMA DEDİMKİ HOCAM GAZETE VS İLE GÜSEL TAMPON YAPARSANIZ SEVİNİRİM KARGODA SORUN YAŞAMAYALIM DEDİM.NEYSE ADAM PAKETLEMİŞ VERMİŞ KARGOYA.BENİ ARADI KARO PAKETİNİZ GELDİ FİYAT:42,50 TL
DEDİM BİR YANLIŞLIK VAR,DS HESAPLAMASINDA HATA YAPMIŞLARDIR DEDİM NEYSE,GİTTİM YURT^^NE ADAM BİLDİĞİMİZ PC KASSASI KUTUSUNUN İÇİ GAZETELERLE DOLDURMUŞ VE ORTAYADA UPS Yİ KOYMUŞ.BU KİŞİ 33 YAŞINDAYDI,AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR, AMA HİÇ Mİ TECRÜBEN YOKTU BE İNSAFSIZGELDE KIZMA BÖYLE İŞE, GERİZEKALI DOLU PİYASA, AMAN DİKKATLİ OLALIM ARKADAŞLAR.ADAMA İYİ PAKET YAP DEDIK SONUÇ ORTADA.....yorum sizin eğer sizinde buna benzer veya acı bir kargo deneyımlerınız varsa PAYLAŞINIZ..........
SELAM ARKADAŞLAR, ARKADAŞIM MODEM ŞİFRESİNİ UNUTMUŞ VE ŞUAN ŞİFRE DEĞİŞTİRMEK İSTİYOR.
AKTİF OLAN ESKİ ŞİFREYİ NASIL GÖREBİLİRİZ.
ACİL YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM...
EVET ARKADAŞLAR AYNA PROGRAMININ BÜKREŞ TANITIMINDA FON MÜZİĞİ OLARAK KULANDIĞI ŞARKININ ADINI BİLEN VARMI??
AŞAĞIDAKİ LİNKTE AYNA NIN ROMANYA GEZİSİ VAR.İLK DK LARDA ŞARKIYI DUYABİLİRSİNİZ.BÜKREŞTE 4 YIL KALDIM AMA BU ŞARKIYI İLK DEFA DUYUYORUM.HOŞUMA GİTTİ BİLEN VARSA İSMİNİ PAYLAŞSIN LÜTFEN..

http://www.vtunnel.com/index.php/1010110A/199bfea8cd2e24bff5f3e43f84e3e322fdc504d92a953cec678e0999980d7c4f63fd030d74fffbbb16802

youtubeye ayna romanya yazarsanız videoda başlangıçta duyarsınız.
sorun halloldu
sorun çözüldü..saolun
EWET ARKADAŞLAR YILBAŞI GELDİ ÇATTI YILBAŞINDA NELER YAPICAKSINIZ NEREDESİNİZ PLANINIZ NE? HADİ BURDA PAYLAŞALIM YILBAŞI EĞLENCEMİZİ
BEN BULGARİSTANDA OLUCAM GECE HAYATI YANİ ALEM YAPICAZ İNŞ

siliniz.
Hakkında
Meslek: TİCARET
İlgi Alanları: ses sistemleri-pc mod
Forum İmzası:
SEN SEN OL AMA ÖNCE ADAM OL!
Forum İkinci El İmzası:
referanslarım:victorist,yanlızkral,kıngpascal,yawan,ssahin64,AMFİBİ,werrol,thxdolby,serkannaber2,msamy,milyonda1 ve hatırlayamadıklarım.......
ACELEN VARSA YAVAŞ GİDİCEKSİN ;)
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 410
İkinci El Bölümü Mesajları: 210
Konularının görüntülenme sayısı: 3.445 (Bu ay: 101)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El - Ödüllü Anket
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.