Şimdi Ara

DÜNYANIN İLK BEYAZ PS3 ü YAPILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Badanacı Kutaragi Usta!

Amerika ve Japonya’da PlayStation 3 satışları devam ediyor, ama sadece siyah sürümüyle. PS3 karalara bürünmüş bir durumda, zaten kimse onu sevmiyor. Sony’nin bir çok yanlış politikası derken PS3′ün aklanması gerekti. Aklandı da.

Bilmeyenler için; PlayStation 3 için üç farklı renk seçeneği var: Siyah, gümüş ve beyaz. Ancak şimdilik sadece siyah renkli PS3′ler satılıyor. Buna rağmen dünyanın ilk beyaz PS3′ünü satın alabilirsiniz. Ebay sağolsun. Yukarıda resmini gördüğünüz beyaz PS3 şu an Ebay’de satılıyor, eğer almak istiyorsanız elinizi çabuk tutun. 31 Aralık’a kadar devam edecek bu açık arttırmaya BURADAN ulaşabilirsiniz.

Peki bu beyaz PS3 nasıl mı ortaya çıktı. Önce PS3′ün kasasını itinayla kırmadan sökeceksiniz. Merak etmeyin, aletin donanımına dokunmadığınız için garanti kapsamı dışında kalmıyor. Tüm dış kasayı söktükten sonra isterseniz aynı şeyi SIXAXIS’e de uygulayın, o da beyaz olur. Kasa panellerini boyaya uygun bir yere götürün ki Cell işlemcisi de beyazlamasın, aman diyeyim. Kendiniz de boyayabilirsiniz ama en iyisi bir araba boyacısına götürmenizde yarar var. En azından bunu yapan babasının araba boyacısına götürmüş, sevgili Kanada’lı arkadaşımız. Sprey boya kullanın, iki kat boya kullanacaksınız. Önce alt katmanı atın, o kuruyunca ikinci katmanı atın. En son cilalayın ve kurusun. Daha sonra çıkardığınız gibi kasayı tekrar takın.

1.Adım: konsolun sökülmesi

2.Adım: Nadasa bırakmak

3.Adım: İlk kat boya

4.Adım: İkinci kat boya ve cila

5. Adım: Ürünün son hali

Konsolun çalıştığına dair kanıtlar:

ALINTIDIR...

Temiz iş yapmışlar değil mi ?

• iğrenç
  • temiz ama kötü olmuş
  • ama e3 tekine benzemiş
  • üstüne yağlı boya dökülmüş gibi duruyor .
  • valla bizim kaporta boyacı hilmi abi var bence onun adres bilgilerini vereyim ona götürün tertemiz mis gibi istediğiniz renge boyar
  • Çok temiz işçilik çıkarmışlar ama ps3 ten çok beyaz eşyaya benziyor.
    Siyah güzel ama füme rengi de fena durmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aldıkta beyaza boyayıcağız haaa fena diil işte ama bence gereksiz bi işlem...
  • ben alınca neye boyarım ?? Sanırım mavi ye boyardım yada üstüne X360 şekilleri çizerdim x360 tuşu çizerdim üzerine gelenlerde ona basıp açılıyor zannederdi (övünmek giibi olmasın ama çok güzel çizdiğimi söylüyorlar ) güzel fikir dimi ama renk boyamak gelirse aklıma turuncu yapardım üstüne siyah şerit çekerdim süper olurdu

• insanlar kafayı yemiş ebaydaki son fiyata bakın. millet iki kat para verecek şuna
  • o kadar uğraşıp kim beyaza boyar ya insan şöyle nfs de arabaları boyadığı figürler felan gerçekten güzel olabiir
  • doğan görünümlü şahin olmuş
  • İDARE EDER..... PS3 ZİYAN OLMUŞ....BENİM PS3ÜM OLUCAK BÖYLE GEREKSİZ ŞEYLERLE UĞRAŞMAM...ELBET BİR GÜN ORJİNAL RENGİ ÇIKAR...
  • nıç olmamış bence
  • xbox360 in rengini taklit etmisler ha iyi strateji bence siyah rengi daha hos
  • Siyah renk cok daha iyi beyaz rengi bir acaip olmus.
  • Bence süper olmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: *murattti*

xbox360 in rengini taklit etmisler ha iyi strateji bence siyah rengi daha hos

ps3 zaten beyaz olarakta çıkacak ta 2004 yılının sonundan beri 3 renk kesin yani zaten beyaz temel bir renk kimse yapamaz diye birşey yok yani burda pek taklit olduğunu zannetmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.