Şimdi Ara

Dünyanın en zor 3. mantık sorusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
14.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu,dünyanın bilmem kaçıncı zor sorusuymuş kıstasını kim nasıl yapıyorsa artık,sıkmasyon direk
  • perşembe
  • quote:

Orijinalden alıntı: microq

pazar olur çünkü tek dogru söyledikleri gün o gün

eet bende pazar diyorum
  • Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş...

Hoca hocayı camide, hacı hacıyı Mekke'de...

Yalan dolanla sağlıklı bir sosyal ilişki kurulamaz...

Cevap:
    Perşembe.
  • hergün olabilir sonuçta biri doğru söylese diğeri yalan konuşabilir her ikiside yalan söylüyo olabilir ama sonuç olarak haftanın hergünü olabilir
  • pazar
  • muhtemelen perşembe-.-
  • PAZAR
  • e de hepsi olabilir ki.
    adam belki yalan söyledim diyerek doğru söylüyor ya da yalan söylüyor.
    kadın da bende diyerek " adam doğru söylediyse " kadın doğru söylemiş oluyor belki kadın yalan söyledi bu durumda yalan söylüyor ya da kadın bende diyerek " adam yalan söylediyse " bende diyor ama adam doğru söylediyse kadın yalan abooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Pazar. Her ikisininde doğru söylediği gün. Demek ki kadın kuralı çiğnemiş ve cumartesi gün yalan söylemiş. İkiside dün yalan söylediğini söylüyor yani demek ki doğru söylüyorlar. Veya ikiside mi yanlış söylüyor ?

Beyin fırtınası !!!

k.bkmayın ama bu tür cevap verenler hepiniz mi kekosunuz?

pazar ortak günleri olsa bile bunlar dün yalan söyledik diyolar. bugün soruluyor. o zaman pazartesi demeniz lazım. kendi mantığınızla çelişmeyin.

not: aklıyyım demiyorum. sonucu bulamadım ben.
  • pazar hariç hergün
  • perşembe

isteyen olursa açıklamasını yaparım
  • tekrar baktımda:

adam doğru söylüyorsa cevap perşembedir. adam yalan söylüyorsa cevap pazartesi oluyo

yine hepimiz yamulcaz ama bakalım...
  • 29.01.2010 cuma
    ARkadasin sordugu bugun hangi gundur sorusuna cevabim ise 00:30 oldugu için CUMA olarka cevap vermek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufeba -- 29 Ocak 2010; 1:29:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0Fatih6

perşembe

Erkek ben dün yalan söyledim diyerek aslında yalan söylüyor çünkü dün çarşambaydı ve o gün yalan söyleyemez
    Kadın da bende diyerek doğruyu söylüyor çünkü çarşamba günleri kadınlar yalan söylüyor
    ve bunu söyledikleri gün perşembe olduğu içinde kadın dün yalan söyledim derken doğruyu söylüyor.

Pazar günü diyenlere açıklama;

Kadın ben de dün yalan söyledim demişse, yalan söylüyor demektir çünkü
    cumartesi günü kadınların yalan söyleme günü değil
    ve bu da pazar günkü doğruluk günüyle çelişir.

Erkek: Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günlerinde ben dün yalan söyledim diyemez.

Kadın: Pazar, Cumartesi, Cuma, günlerinde ben dün yalan söyledim diyemez.

Buna göre aralarında geçen konuşma Perşembe günü gerçekleşmiştir.

Erkeklerin ve kadınların yalan söyleme günlerinde, doğru söyleme hakları varsa soru anlamsızdır.

• Salırtesi
  • pazar
  • olay perşembe günü geçiyor ise;
    erkek yalan söyleme günündedir
    dünden kastettiği çarşamba günü yalan söyleyemez, o gün doğru söylemek zorundadır. dün yalan söyledim diyerek yalan söylemektedir.

kadın doğru söyleme günündedir
    dünden kastettiği çarşamba günü doğru söyleyemez ve çarşamba günü yalan söylemiştir.
    perşembe günü doğru söylemek zorunda olduğu için yalan söylediğini itiraf etmiştir.
  • pazartesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

Pazar. Her ikisininde doğru söylediği gün. Demek ki kadın kuralı çiğnemiş ve cumartesi gün yalan söylemiş. İkiside dün yalan söylediğini söylüyor yani demek ki doğru söylüyorlar. Veya ikiside mi yanlış söylüyor ?

Beyin fırtınası !!!

k.bkmayın ama bu tür cevap verenler hepiniz mi kekosunuz?

pazar ortak günleri olsa bile bunlar dün yalan söyledik diyolar. bugün soruluyor. o zaman pazartesi demeniz lazım. kendi mantığınızla çelişmeyin.

not: aklıyyım demiyorum. sonucu bulamadım ben.

Keko olan biz değiliz, sensin. Sonuna kadar oku. Sonuçtan emin olmadığımı açıkladığımı görürsün...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.