Bildirim
Dunyanin En pahali Karavani
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
abi kaç metre kara burası........... -
La benim karavan buraya da mı düştü yaw -
Guzelmis ama abartili.. Bunu alacak param varsa bunun gibi bir ev alirdim ben. -
-
Bu arabanın gittiği yolun en az çüft gidiş geliş duble yol olması lazım. Enine baksanıza rahat iki şeriti kaplar bu -
bizim ewden güzel -
Ne varki artık herkezde var -
way babam way -
bunu görünce aklıma bir ara gayri meşru işlerde kullanılan otobüsler geldi -
aabi gaç yakıyo bu
nasanın yeni uzay mekiği tasarımı mı -
şahsen 2.5$ milyon dolar bi bütçem olsa bu karavanın kralını yaptırırm 2.5$ milyon dolara adamlar her parçayı 2 katı fiyatına saymış olmasınlar^^ -
bence alan LPG taktırmali araba kadar benzine ödeyecek -
karavan deil bu , otel resmen -
İlk fotoğraftan sonrakiler karavanın fotoğrafları değil.
İlk fotoğrafta dikkat ederseniz karavanın silecekleri yatay biçimde duruyor ve ön cam tek parça.Ama diğer fotoğraflarda silecekler dik konumda ve ön cam 2 parça.Ayrıca iç kısmı gösteren fotoğraflarda da çok bariz bir şekilde fotoğrafların sahte olduğu anlaşılıyor.Dışardan maksimum 6 metre boyunda görülen karavan içine girdiğimizde minimum 10 metre uzunlukta görünüyor.Fotoğraflar fake -
quote:
Orjinalden alıntı: devilish_
İlk fotoğraftan sonrakiler karavanın fotoğrafları değil.
İlk fotoğrafta dikkat ederseniz karavanın silecekleri yatay biçimde duruyor ve ön cam tek parça.Ama diğer fotoğraflarda silecekler dik konumda ve ön cam 2 parça.Ayrıca iç kısmı gösteren fotoğraflarda da çok bariz bir şekilde fotoğrafların sahte olduğu anlaşılıyor.Dışardan maksimum 6 metre boyunda görülen karavan içine girdiğimizde minimum 10 metre uzunlukta görünüyor.Fotoğraflar fake
supersin usta
-
önceden verildi ama içi aynı dışı farklı -
quote:
supersin usta
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilish_ -- 22 Şubat 2008; 22:09:35 > -
iç geenişliğine bakılırsa beş para etmez , caddeye çıkamadıktan sonra beş kuruş bile vermem ben bu alete -
Çok sakıncalı.Ani bir frende kafayı o güzelim lcd ye geçirirsiniz.
Benzer içerikler
- laminat parke altında boşluk
- komik köpek isimleri
- böbrek ne kadar
- e okul not değiştirme
- yanlışlıkla beyaz sirke içtim ne yapmalıyım
- büyük indirim günleri ne zaman
- ets 2 türkiye haritası
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X