Şimdi Ara

DÜNYANIN EN KÖTÜ MİLLİ EĞİTİM BAKANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ziya Selçuk'tur. Gelmiş geçmiş en rezil insandır. İstifa etmesi daha onurlu olacaktı ki kararnameyle görevden alındı. Çok merak ediyorum bu yüzle nasıl yaşayacak normal yaşantısında. Bir de pdr'ciymiş. ahahhahaah. rezil herif.

Neymiş yüzyüze olmayan eğitimi sınavda sormammış, mezunlar eşekbaşı mıydı? Noldu 2020den mezun olup 2021'de sınava tekrar girenler yüzyüze mi gördü? Sınavı erteleme dedik erteledi 80 gün kala bir an da 50 gün kaldı. Ver parayı yazıl temel liseye, denetleme zaten sıfır. Versinler öğrencilerine soruları OBP tavan, sıralamalar alt üst.

Atanamayan öğretmenlerin saçma yakarışları daha tuhaf. İlle de iş ille de iş. Ziya zaten beter, ona karşı gelen öğretmenler(!) ondan bin beter.

Yeni gelen Milli Eğitim Bakanına da fazla güvenmeyin. Bakan yardımcısıymış. BEÜ rektörüymüş.

Yiğidi öldür hakkını yeme demişler, ziyanın tek doğru işi varsa o da şu sözüdür.

DÜNYANIN EN KÖTÜ MİLLİ EĞİTİM BAKANI

Bu sözünden başka tek yararlı işi yok herifin, yerine getirdiği vaat sayısı 0.

• Ziya Selçuk değildir;kendisinden önce yapilan hataların korona falan filan derken gün yüzüne vurması,en son da 2021 sınavında memlekette barajı geçen adam kalmamasıyla böyle oldu.Türk Eğitim Sistemi açısından en büyük yanlış 2017 Teogunda yapıldı,şu an yasananlarda o hataların etkileri.
    Psikolog2020 senin meslegin ne?Öğretmen maaşları yük lafıni destekleyip bir de utanmadan egitim sistemini mi elestiriyorsun?Ögretmen olmadan egitim olur mu?Atanamayan ögretmenlerin saçma yakarısları diyorsun bir de.60puanla atanamayıp aglayan ögretmene ben de acımam ama adamlar 80alıp deli gibi Kpss kasıp atanamıyorlar.Ee madem atamayacaktin neden o bölüme ogrenci alıyorsun üniversitedeki yandaş ögretim üyelerinin maaslarini ödemek icin mi?Tüm bu sistemin sorumlusu ogretmenler mi?Ögretmenleriniz sayesinde tıp hukuk kazanip sonra ögretmenleri küçümsemekte neyin nesi?Bak ben çok çalısamadan 40bininci oldum ve ilk yilimdı.İstanbulun yüzde 1.5dilimik en iyi iselerinden birinden mezunum.Mezuna kalsam Tıpı yüzde 90 tuttururum ama ben ögretmen olmak istedigim icin ilkogretim matematik okuyacagim Kpssde de insallah 80-85puanimi alacagim ve bu devlette beni atayacak kardesim!Atamayacakti madem egitim fakultesine almasalardi bu yil beni ben de 4yil kaybetmeyip mezuna kalip Tip yazsaydım!Ben bu kadar iyi siralamayla ogretmenlik yaziyorsam 4yil sonra da 80üstü Kpss puani aliyorsam beni atayacaklar!Senin gibiler de çenesini kapayacak!

Hadi yiyorsa söv de göreyim o edecegin lafların hepsine tek tek öyle bir cevap veririm ki tek kelime edemezsin.Senden psikolog falan olmaz.İnsanlari sevmeyen,empati yapamayan,nefret diliyle konuşan ve genellemeler yapıp insanları kategorize eden bir insanın psikoloji okuması tam bir facia.

Ne demissin Ziya Selcukun bir tek ögretmen maaslari yük lafini destekliyorum demissin.Ula bütün ogretmenler mi vasifsız belesci maas alan isci?Sen nasil boyle genelleme yapabilirsin?İsini hakkiyla yapan birsuru ogretmen de var bu ulkede onlarin hakkini yemekten utanmiyor musun?

Ögretmenler sayesi de kazanmadım psikolojiyi demissin.Senin yks ye hazırlandigin kitaplari soru bankalarini yazanlar,youtube da kanallarindan videolarindan faydalandigin kisilerin hepsi ögretmen bunun farkinda misin cok akilli psikolog arkadasim?

Sınav erteleme olayı meble ilgili değil yök ile ilgili.Adam kendisi eğitimde reformlar yapacam diyordu ama hükümet izin vermedi.Adam pandemi doneminde acacam diyordu hükümet yine izin vermedi ama ne hikmetse tatil yerleri,camiler,sinemalar nerdeyse okullar hariç her yer açıldı.Bebce şu 20 yıllık dönemde en iyi bakan selçuktu.önceki bakan gibi sınava 5 ay kala lgs getirmedi :)
  • Maya okullarını zaten yazmıyorum bile, iyi kar elde etti.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hccmevltt1

Yeni meb bakanının başarılı işlerini duydum. Son kısımda zaten boş yapmışsın.

Bloklandı DÜNYANIN EN KÖTÜ MİLLİ EĞİTİM BAKANI 

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ziya Selçuk değildir;kendisinden önce yapilan hataların korona falan filan derken gün yüzüne vurması,en son da 2021 sınavında memlekette barajı geçen adam kalmamasıyla böyle oldu.Türk Eğitim Sistemi açısından en büyük yanlış 2017 Teogunda yapıldı,şu an yasananlarda o hataların etkileri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bakanımızın yanındayız

• Psikolog2020 senin meslegin ne?Öğretmen maaşları yük lafıni destekleyip bir de utanmadan egitim sistemini mi elestiriyorsun?Ögretmen olmadan egitim olur mu?Atanamayan ögretmenlerin saçma yakarısları diyorsun bir de.60puanla atanamayıp aglayan ögretmene ben de acımam ama adamlar 80alıp deli gibi Kpss kasıp atanamıyorlar.Ee madem atamayacaktin neden o bölüme ogrenci alıyorsun üniversitedeki yandaş ögretim üyelerinin maaslarini ödemek icin mi?Tüm bu sistemin sorumlusu ogretmenler mi?Ögretmenleriniz sayesinde tıp hukuk kazanip sonra ögretmenleri küçümsemekte neyin nesi?Bak ben çok çalısamadan 40bininci oldum ve ilk yilimdı.İstanbulun yüzde 1.5dilimik en iyi iselerinden birinden mezunum.Mezuna kalsam Tıpı yüzde 90 tuttururum ama ben ögretmen olmak istedigim icin ilkogretim matematik okuyacagim Kpssde de insallah 80-85puanimi alacagim ve bu devlette beni atayacak kardesim!Atamayacakti madem egitim fakultesine almasalardi bu yil beni ben de 4yil kaybetmeyip mezuna kalip Tip yazsaydım!Ben bu kadar iyi siralamayla ogretmenlik yaziyorsam 4yil sonra da 80üstü Kpss puani aliyorsam beni atayacaklar!Senin gibiler de çenesini kapayacak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2021TytAytYolcusu -- 6 Ağustos 2021; 10:57:28 >

• Hem rektör hem meb yardımcısı olmadı hocam.

• Sınav erteleme olayı meble ilgili değil yök ile ilgili.Adam kendisi eğitimde reformlar yapacam diyordu ama hükümet izin vermedi.Adam pandemi doneminde acacam diyordu hükümet yine izin vermedi ama ne hikmetse tatil yerleri,camiler,sinemalar nerdeyse okullar hariç her yer açıldı.Bebce şu 20 yıllık dönemde en iyi bakan selçuktu.önceki bakan gibi sınava 5 ay kala lgs getirmedi :)

• Agalar her şeyi bakanlara bağlayarak hükümetin istediğini yapıyorsunuz. Bakanların hür iradesi yok ki hükümetin sözcülüğünü yapıyorlar sadece. Bakanlar hatasız demiyorum ama onları günah keçisi yapıp bu boktan yönetimin suçunu sadece onlara yüklemeyin

• Olay yine öğretmen maaşlarına geldi puahahah. Nasıl bir salaksınız siz awk biraz doğru düzgün maaş alanları kendiniz gibi üç kuruş paralara çekmeye çalışacağınıza kendi geliriniz ve alım gücünüz için tepki gösterseniz keşke.

Bir ülke bütçesindeki en büyük yük öğretmen maaşı, şu anki ekonomik krizin nedeni bu maaşlar demediğiniz kaldı, onu da de öğretmenleri köle yapalım asgari ücrete çalıştıralım köpek olsun hepsi.

• Abi şaka mı yapıyorsunuz önemli kararları o adam mı alıyor? tek kişinin ağzına bakıyor her şey ziya selcuk sadece kukla yeni gelende aynı şekilde olucak. Canı sıkılınca yav şu sınav sistemini değiştirmenin vakti geldi diyen birisi var ve üniversite mezunu bile değil. Keza MEB ile alakasız ama Başbakan mitingde Çankırıya Hukuk Fakültesi yakışır mı diye soru soruyor kalabalık evet diyince hayırlı olsun diyor böyle bir olay dünyanın neresinde var?

Orijinalden alıntı: 2021TytAytYolcusu

Psikolog2020 senin meslegin ne?Öğretmen maaşları yük lafıni destekleyip bir de utanmadan egitim sistemini mi elestiriyorsun?Ögretmen olmadan egitim olur mu?Atanamayan ögretmenlerin saçma yakarısları diyorsun bir de.60puanla atanamayıp aglayan ögretmene ben de acımam ama adamlar 80alıp deli gibi Kpss kasıp atanamıyorlar.Ee madem atamayacaktin neden o bölüme ogrenci alıyorsun üniversitedeki yandaş ögretim üyelerinin maaslarini ödemek icin mi?Tüm bu sistemin sorumlusu ogretmenler mi?Ögretmenleriniz sayesinde tıp hukuk kazanip sonra ögretmenleri küçümsemekte neyin nesi?Bak ben çok çalısamadan 40bininci oldum ve ilk yilimdı.İstanbulun yüzde 1.5dilimik en iyi iselerinden birinden mezunum.Mezuna kalsam Tıpı yüzde 90 tuttururum ama ben ögretmen olmak istedigim icin ilkogretim matematik okuyacagim Kpssde de insallah 80-85puanimi alacagim ve bu devlette beni atayacak kardesim!Atamayacakti madem egitim fakultesine almasalardi bu yil beni ben de 4yil kaybetmeyip mezuna kalip Tip yazsaydım!Ben bu kadar iyi siralamayla ogretmenlik yaziyorsam 4yil sonra da 80üstü Kpss puani aliyorsam beni atayacaklar!Senin gibiler de çenesini kapayacak!

Allahıma yeminler olsun sana çok feci söverim.

Alıntı

metni:
    Ögretmenleriniz sayesinde tıp hukuk kazanip sonra ögretmenleri küçümsemekte neyin nesi?

Hangi öğretmen sayesinde kim neyi kazanmış. Ben kesinlikle onlar yüzünden kazanmadım, aksine ben onlar sayesinde dibi boyladım. Öğrenciye hakarettir, ayırmaktır, torpildir, yalakalıktır. Ne anlattığını bile bilmemek, gerçek hayatta ne işe yaradığını sunamamak mı öğretmen? Burada ben atanamayan öğretmenleri tümüyle kötülemiyorum, tek problem buymuş algısı yaratanları yeriyorum. Hali hazırdaki görevdeki öğretmenlerin %60+ ağır vasıfsız, maaşlı işciden öte değil. Bunlar hakaret değil realite. KPSS nedir? KPSS'mi ölçüyor kalifeyi, zaten sistem saçma diyoruz, konuyu başka yere bağlıyorsun.

Ben şuan psikoloji okuyorsam dişimle tırnağımla kazandığımdan. Bana bir insan evladı destek çıkmadı, bir kitap parası dahi alamadım. Kitaplarım tükenmez kalemle çizili bile değil satmak için kullanamadım. Gelmiş bana laga luga yapıyorsun.

• Hem YÖK hem MEBciler değişti.

Hazır mıyız yeni sınav sistemine TÜRKİYE?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hadi yiyorsa söv de göreyim o edecegin lafların hepsine tek tek öyle bir cevap veririm ki tek kelime edemezsin.Senden psikolog falan olmaz.İnsanlari sevmeyen,empati yapamayan,nefret diliyle konuşan ve genellemeler yapıp insanları kategorize eden bir insanın psikoloji okuması tam bir facia.

Ne demissin Ziya Selcukun bir tek ögretmen maaslari yük lafini destekliyorum demissin.Ula bütün ogretmenler mi vasifsız belesci maas alan isci?Sen nasil boyle genelleme yapabilirsin?İsini hakkiyla yapan birsuru ogretmen de var bu ulkede onlarin hakkini yemekten utanmiyor musun?

Ögretmenler sayesi de kazanmadım psikolojiyi demissin.Senin yks ye hazırlandigin kitaplari soru bankalarini yazanlar,youtube da kanallarindan videolarindan faydalandigin kisilerin hepsi ögretmen bunun farkinda misin cok akilli psikolog arkadasim?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.