quote:Orijinalden alıntı: black3454 gerçektende komik okuma yazma bilmeyenler o afişi nasıl okuyacak hahahahaha asdasda :D:D:D:D Adam aynştayn
quote:Orijinalden alıntı: black3454 gerçektende komik okuma yazma bilmeyenler o afişi nasıl okuyacak hahahahaha asdasda :D:D:D:D hay allah bende neresi komik diyordum
quote:Orijinalden alıntı: black3454 gerçektende komik okuma yazma bilmeyenler o afişi nasıl okuyacak hahahahaha asdasda :D:D:D:D Hepimizi aydınlattın teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: black3454 gerçektende komik okuma yazma bilmeyenler o afişi nasıl okuyacak hahahahaha asdasda :D:D:D:D
quote:Orijinalden alıntı: XaVeN_3 quote:Orijinalden alıntı: black3454 gerçektende komik okuma yazma bilmeyenler o afişi nasıl okuyacak hahahahaha asdasda :D:D:D:D Abiye çay çabuk çabuk
quote:Orijinalden alıntı: black3454 gerçektende komik okuma yazma bilmeyenler o afişi nasıl okuyacak hahahahaha asdasda :D:D:D:D
quote:Orijinalden alıntı: black3454 gerçektende komik okuma yazma bilmeyenler o afişi nasıl okuyacak hahahahaha asdasda :D:D:D:D OH MY GOD! Adam yüzyılın problemini çozdü, dağılın!
quote:Orijinalden alıntı: Madrox.theSage quote:Orijinalden alıntı: black3454 gerçektende komik okuma yazma bilmeyenler o afişi nasıl okuyacak hahahahaha asdasda :D:D:D:D hay allah bende neresi komik diyordum ha öğrendiysek sorun yok snn gibileri hep sorugu için önceden cvp vereyim dedim böyle grzekalılar