Şimdi Ara

DÜNYANIN EN KARİZMA ADAMININ amerikaya KONUŞMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://uk.youtube.com/watch?v=I-mxINbzjfU

evet arkdaşlar

DÜNYANIN EN KARİZMA EN GÜÇLÜ EN SERT LİDERİ KİM OLDUĞUNU BİLİYORSUNUZ BUYRUN 2 DK AYIRIP ŞU VİDEOYU İZLEYELİM HEP BERABER

• Türk tarihinde belki ATA mız kadar hiçbir lider amerikaya bu denli korkussuzca konuşamayacak konuşamıyorda...
  • Çok güzel, teşekkürler konu için, millet baksında lider görsün..
  • Atam benim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sight

Çok güzel, teşekkürler konu için, millet baksında lider görsün..

ben teşekkür ederim gerçekden Atatürk ü izleyince tüylerim diken diken oluyor ATAM
  • Atam.....
  • İyi konuşmuş...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

quote:

Orjinalden alıntı: sight

Çok güzel, teşekkürler konu için , millet baksında lider görsün..

çok haklısın
  • örnek alsınlar işte
  • Bir insan bu kadar karizma bu kadar korkusuz bu kadar akıllı olur..Yanımda olsada dertleşsem....Rahat uyu orada..

Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakandurden -- 19 Nisan 2008; 13:02:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FREE-4

Türk tarihinde belki ATA mız kadar hiçbir lider amerikaya bu denli korkussuzca konuşamayacak konuşamıyorda...

Atatürk'ün Amerika'ya korkusuzca konuşmasını gerektirecek bir durum yok ki zaten o dönem de müttefikimiz.Ayrıca aşağıda konuşmasının metni var,Amerika'ya kafa tutmak gibi bir durum söz konusu değil

Muhterem Amerikalılar,

Türk milletiyle Amerikan milletleri ve karşılıklı olduğuna emin bulunduğum muhabbet ve samimiyetin tabii menşei hakkında birkaç söz söylemek isterim.

Türk milleti zaten demokrattır. Eğer bu hakikat şimdiye kadar medeni beşeriyet tarafından tamamıyla anlaşılmamış bulunuyorsa, bunun sebeplerini muhterem sefirimiz Osmanlı İmparatorluğu’nun son devirlerini işaret ederek çok güzel ifade ettiler. Diğer taraftan Amerikan Milletinin kendini hissettiği dakikada istinad ettiği (….) demokrasidir

Amerikalılar bu mevhibe ile mümtaz bir millet olarak beşeriyet dünyasında arzı mevcudiyet eyledi. Büyük bir millet birliği kurdu. İşte bu noktadandır ki Türk milleti Amerika milleti hakkında derin ve kuvvetli bir muhabbet hisseder. Ümit ederim ki bu müşahede iki millet arasındaki mevcut olan muhabbeti kökleştirecektir. Yalnız bu kadarla kalmayacak, belki tüm beşeriyeti birbirini sevmeye ve bu müşterek sevgiye mani olan mazi hurafelerini silmeye, dünyayı sulh ve huzur altına sokmaya medar olacaktır.

Muhterem Amerikalılar,

Temsil etmekle mubayi olduğum Türk milletinin, Yeni Türkiye Cumhuriyeti’nin insani gayesi işte bundan ibarettir. Bu yüksek gayede zaten çok yükselmiş bulunan Amerika milletinin, Türk milleti ile beraber olduğundan şüphem yoktur.”

• quote:

Orjinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

quote:

Orjinalden alıntı: FREE-4

Türk tarihinde belki ATA mız kadar hiçbir lider amerikaya bu denli korkussuzca konuşamayacak konuşamıyorda...

Atatürk'ün Amerika'ya korkusuzca konuşmasını gerektirecek bir durum yok ki zaten o dönem de müttefikimiz.Ayrıca aşağıda konuşmasının metni var,Amerika'ya kafa tutmak gibi bir durum söz konusu değil

Muhterem Amerikalılar,

Türk milletiyle Amerikan milletleri ve karşılıklı olduğuna emin bulunduğum muhabbet ve samimiyetin tabii menşei hakkında birkaç söz söylemek isterim.

Türk milleti zaten demokrattır. Eğer bu hakikat şimdiye kadar medeni beşeriyet tarafından tamamıyla anlaşılmamış bulunuyorsa, bunun sebeplerini muhterem sefirimiz Osmanlı İmparatorluğu�nun son devirlerini işaret ederek çok güzel ifade ettiler. Diğer taraftan Amerikan Milletinin kendini hissettiği dakikada istinad ettiği (�.) demokrasidir

Amerikalılar bu mevhibe ile mümtaz bir millet olarak beşeriyet dünyasında arzı mevcudiyet eyledi. Büyük bir millet birliği kurdu. İşte bu noktadandır ki Türk milleti Amerika milleti hakkında derin ve kuvvetli bir muhabbet hisseder. Ümit ederim ki bu müşahede iki millet arasındaki mevcut olan muhabbeti kökleştirecektir. Yalnız bu kadarla kalmayacak, belki tüm beşeriyeti birbirini sevmeye ve bu müşterek sevgiye mani olan mazi hurafelerini silmeye, dünyayı sulh ve huzur altına sokmaya medar olacaktır.

Muhterem Amerikalılar,

Temsil etmekle mubayi olduğum Türk milletinin, Yeni Türkiye Cumhuriyeti�nin insani gayesi işte bundan ibarettir. Bu yüksek gayede zaten çok yükselmiş bulunan Amerika milletinin, Türk milleti ile beraber olduğundan şüphem yoktur.�

bence sözlerde sonuna kadar haklı ATAMIZIN videoda bir sözü var benlğimiz kaybetmekle iligli orası çok anlamlı

admaın duruşu bakışları bile asalettli

rahat uyu ATAM

• Arkadaşlar yanlış anlamayında orda Amerikaya ne dediki? 2 defa dinledim ancak hiç bir sert üslup veya ikaza rastlamadım. Sadece yeniş Tğrkiye cumhuriyetinin çizgisi hakkında bilgilendirdiğini gördüm o kadar. Yukarıdaki arkadaşlar hemen durumdan vazife çıkarmışlar gibi.. Yapmayın ya..
  • Ya bu yanındaki adam kim yaww...!!

Bende onu merak ettim...

• quote:

Orjinalden alıntı: manisa7771

Ya bu yanındaki adam kim yaww...!!

Bende onu merak ettim...

Yanındaki kişi amerikan sefiri. Atatürk'ün yanında bayağı pasif kaldığı için şekilde şekile giriyor
  • bence burda yorum yapanların yarısından çoğu konuşmayı anlamadı(şahsen ben çoğunu anlamadım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

bence burda yorum yapanların yarısından çoğu konuşmayı anlamadı(şahsen ben çoğunu anlamadım)

Yukarıda metnin tamamını vermiş arkadaş.Ordan anlayabilirsin.
  • evet arkadaslar atamız burda amerıkaya dıklenıyor felan degıl lutfen ıyı dınleyın anlamadan yorum yapmayın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.