Şimdi Ara

Dünyanın en iyi Vayne oyuncusu 쓸데없이베인만함

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 쓸데없이베인만함 bu adamın adını bilen yada stream açıyor mu ne yapıyor adamın bi kaç maçını izledim harika oynuyoru tabi bende vayne hastasıyım ne bu adam kim

http://www.lolskill.net/summoner/KR/%EC%93%B8%EB%8D%B0%EC%97%86%EC%9D%B4%EB%B2%A0%EC%9D%B8%EB%A7%8C%ED%95%A8

• Shae wei jzao

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimdir bilmiyorum ama Youtube'da dolu videosu var aşık oldum galiba

• dünyanın en iyi vayne o adammı sanıyosun lolskill sadece soloqculardır dünyanın en iyi vayne uzi imp piglet 3lüsünder biridir cpt jackde bi aralar efsaneydi
  • Hayır benim

• bu adamı tanıyorum flamer nobun teki.
  • :d mesela şimdi o siteye göre lb birincisi fakerdan iyimi lb oynuyor xd

Sux web page

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En Zor Lane
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xbeslag X kullanıcısına yanıt
    ben lolskill skoruna bakmıyorum sadece fakat sezon 4 te sadece rankedda 2000 vayne oyunu olan bir kişiden bahsediyoruz. oyunlarını falan izledin mi hiç? bana göre uzi yi imp i pigleti candypanda yı dlift i hepsini ezer geçer bu adam abi sadece vayne nedir ya tamam başka hesabı falan vardırda yani manyaklık bu
  • Mad Rawennnn is that u M kullanıcısına yanıt
    dostum oyunu bilmediğin uzi imp piglet in yanına candypanda koymandan belli oluyo kusura bakma
    o adamın oynadıgı elo max 2.5k 3k elo uzi wcs finalinde vayne oynuyo dünaynın en büyük maçı yani
  • xbeslag X kullanıcısına yanıt
    hm candypanda o çoğu wcs oyuncularına karşı oynamadı mı peki? bunun oyun bilmemek ile ne alakası var ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

:d mesela şimdi o siteye göre lb birincisi fakerdan iyimi lb oynuyor xd

Sux web page

evet.

Dünyanın en iyi Vayne oyuncusu 쓸데없이베인만함

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FullFlavour -- 24 Şubat 2015; 21:52:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

Kimdir bilmiyorum ama Youtube'da dolu videosu var aşık oldum galiba

Link?

• KDA OP . 5.6/3.7/5.8
  • Dlift varken gerisi çöp dlift <3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    competitive game diye bişey var be kardeş herşey senin düşündüğün kadar kolay olsa her yetenekli olan kişi profesyonel oyuncu olurdu :) klasik solo q vayne spamcılarından birisi ama güzel oynuyor.

not:anlatmak istediğin profesyonel bi arenada damage bile attırmazlar sana solo q kafasıyla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mad Rawennnn is that u

ben lolskill skoruna bakmıyorum sadece fakat sezon 4 te sadece rankedda 2000 vayne oyunu olan bir kişiden bahsediyoruz. oyunlarını falan izledin mi hiç? bana göre uzi yi imp i pigleti candypanda yı dlift i hepsini ezer geçer bu adam abi sadece vayne nedir ya tamam başka hesabı falan vardırda yani manyaklık bu

genç dimaglar yine en iyiyi buldu.
  • soloq yu küçümseyenler görüyorum ama bence tam tersi bi durum var. bu adam tek başına böyle şeyler yapıyorsa uyumlu olduğu bir takımla neler yapar bir düşünsenize ?

• İyimiş

karşısında oynamak farklı güzel oynamak farklı uzi wcs finaline kadar vayne birçok kez tercih etti ve takımını taşıdı candypanda iy ibi oyuncu olsa sk den atılmazdı ztn
  • Zeonn dan iyimi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.