Şimdi Ara

Dünyanın en iyi Vayne oyuncusu 쓸데없이베인만함 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fraunhiyel

soloq yu küçümseyenler görüyorum ama bence tam tersi bi durum var. bu adam tek başına böyle şeyler yapıyorsa uyumlu olduğu bir takımla neler yapar bir düşünsenize ?

Karşısında da en az onlar kadar Iyi ve uyumlu bir takım olacak unutma , soloq daki gibi oynatmazlar iflahini keserler adamin:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rinoritze

quote:

Orijinalden alıntı: Fraunhiyel

soloq yu küçümseyenler görüyorum ama bence tam tersi bi durum var. bu adam tek başına böyle şeyler yapıyorsa uyumlu olduğu bir takımla neler yapar bir düşünsenize ?

Karşısında da en az onlar kadar Iyi ve uyumlu bir takım olacak unutma , soloq daki gibi oynatmazlar iflahini keserler adamin:)

tamam abi bende farkındayım onun soloq da bir takımın yok ama karşıda da bir takım yok, turnuva da takımın var ama karşıda da bir takım var. elbette biraz daha zor ama soloq kolay demek değildir bu

• win ratei 53.8 sadece spamlayarak 1. olmuş ligin tamamen oturmasını bekleyin yada spamlamaya devam ederse lolskilli kandırabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

:d mesela şimdi o siteye göre lb birincisi fakerdan iyimi lb oynuyor xd

Sux web page

mantık buysa evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 25 Şubat 2015; 2:48:52 >
  • Vayne'i @Fastidious kadar oynasan yeterli. Basit şampiyon, bütün bruiser-assassinleri kesiyo soloq da 30+ zor tutuyosun cc yoksa. Katarina-Akali-Vayne-Fizz-Kha'Zix-Rengar spamlayanlardan korkun çoğu başka bi şey oynayamaz
  • Beni buralarda ifşa etme snipelicaklar

• Doublelift der susarim

• A kore serverındaki smurfümü bulmuşsunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sseuldeeobsibeinmanham (?)

Okuyan lal oldu.

• Buildi biraz garip denemek lazım
  • Ketchum kullanıcısına yanıt
    ben geçen aylarda denedim gayet hoş gidiyo ama oyunu hep trinity bitmeden bitmiş gerisi nasıl acaba bazen mercury alıyo yada hexdrinker karşıya göre diziyo fakat hiç armor aldığını görmedim bunun için takip etmek istiyorum bu adamı twitch te azubuda bulamadım belki profesyonel bir oyuncudur çünkü günde 2 en fazla 3 maç atıyo hala çözemedim acaba bu adam kim
  • Nice asosyal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.