Şimdi Ara

Dünyanın en iyi tv'si Pioneer LX5090 Tr listelerinde(İnceleme,fotolar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
29.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: aced

Lx5090 gerçekten 5900ytl mi imiş peki?

Kadıköyde ki pioneer showroomdan aldığım listede 5999 ytl yazıyor.Ancak forumdaki satıcı üstadlar daha uygun fiyat verirler zaten.
  • optik çıkış ve ayrıca sub çıkış olması + özellik.

resimlerden gördüğüm kadarı ile gerçekten kral
  • quote:

Orjinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Orjinalden alıntı: ner0_06

quote:

Orjinalden alıntı: ybah

6090 ne zaman çıkacak acaba? Ve ne zaman Türkiye'ye gelecek?

ybah 6090 lar 5090 larla beraber piyasaya girdi 12.990 liste fiyatı ile satışta...

bencede 6090 lar oldukça pahalı çıktı.Ama aklıma takılan bugün Kadıköy-Çiftehavuzlardaki pioneer showrooma gittim.Oradan katalog ve fiyat listesi aldım.Almış olduğum listede LX6090 için 14.999 ytl yazıyor Yalnız lx5090 ın SD performansı 1080p bir panele göre son derece başarılı geldi bana.

fiyatta bir yanlışlık var pıo bayisi olarak eminim 12.990 çiftehavuzlardaki arkadaşları uyaracağım bilgi için teşekkürler..

• 9G'de çeşitli picture ayarlarının menüden çıkarılmasına rağmen, tvler gerçekten de sağlam. Yalnız Dünya'nın en iyi tv'si buysa TR'ye hiç gelmiycek olan Elite'ler noluyo acaba merak ettim

Elite TVs
  • ELITE serisi eskiden beri sadece USA pazarı için üretilir ve bunlar bir üst seviye panellerdir
    Elite PRO 110/111/150/151/155 v.s böyle gider,bunları unutun siz!

++
  • +
  • süper tv hayalim oldu valla para olsada alsam bir 5090
  • Bir ekleme daha yapalım cihazın oyun perfromansının da muhteşem olduğu yazılıyor, "simply amazing" deniyor. Input lag yok, detaylar muhteşemmiş
  • "For console gaming, there are 3 ways to minimise input lag on the Pioneer PDP-LX5090 plasma HDTV:

* Setting [Game Control Pref] to "On" in [Game] mode
    * Engaging [PC] mode by setting [Option] > [HDMI Input] > [Signal Type] to "PC"
    * Connecting via VGA input (which basically uses [PC] mode)

In each of these scenarios, we measured the input lag on Pioneer PDP-LX5090 to be equal to our resident Samsung F96 LED-backlit LCD TV that was set to [Game] mode. Otherwise, the Pioneer PDP-LX5090 would be 30ms slower."

diyor bi incelemede.

4000lere inse de biz de kurolansak.
  • Bilgi için sağol, ben avforumstaki kullanıcı yorunlarına göre yazmıştım oyunda iyi diye, f96 ile aynıysa lag peki f96 nasılmış oyunda o konuda bilgi var mı

Kullanıcı yorumları;
    http://www.avforums.com/forums/plasma-televisions/852040-pioneer-pdp-lx5090-gaming-performance.html
  • Vallahi benim kullanma ölçülerime göre bu 5090 serisi benim 5080 den iyi değil.
    Bana göre 5080 dünyanın en iyisi.
    Çünkü ben hala %90 SD için kullanıyorum ve full HD bir TV benimkinden kötü gösterecektir.
    720p ve 1080i HD yayınlar içinde çok bir fark olacağını düşünmüyorum. DVD'ler içinde benimki daha iyi olacaktır.
    Bluray ya da 1080 p yayın için konuşursak, 5 sene sonra olabilir derim...
  • Sd yayında zaten yazıyorlardı hd ready 5080 serisinin daha iyi olduğunu, ancak sd (standart yayın, digitürk, vcd, dvd vs..) dışında daha çok çözünürlük gerektiren 1080i hd yayınlar, blu-ray, ps3'te daha iyi olduğu mutlaktır, ondan daha önemlisi fiyat olarak nerdeyse 5080xa'nın 3 ay önceki fiyatına satılması, muhtemelen yaza doğru çok uygun fiyatlara alınabilecek bu müthiş tv.
  • Bilmediğimden soruyorum..
    1080i yayında HD ready 1366x768 çözünürlük mü, full HD'mi daha iyi görüntü verir?
    720 p de herhalde 1366x768 daha iyi görünütü verecektir değil mi? Yani 720p mkv için ...
  • 1080i'de full hd penelin daha çok detay vereceği direk olarak söyleyebiliriz zannedersem ama 720p'de hd panelin daha iyi olduğunu söylememiz mümkün değil diye düşünüyorum, çünkü iş saf çözünürlük değil görüntü kalitesine etkileyen bir çok unsur varki misal pioneer'de full hd panellerin native kontrastı
    hd panellerden daha yüksek. lx5090 için söylenen test cümleleri; gördüğümüz en iyi panel, paranın alabileceği en iyi tv gibi cümleler olduğu için hd bir yayında onu öne çıkarmak daha doğru olur zannedersem.
  • hımmm... o zaman işler değişir..
    ama doğal çözünürlüğüne en yakın olan daha iyi gösterir gibi geliyor bana.
  • Avforumsta Sony Z4500 izlenimlerini okurken bir life-long sony müşterisinin pioneer 6090 hakkındaki yazdıklarını gördüm

"I had a good look at many other tv's including the sammy led models, the panny pz85/81 and the mighty poineer 6090. Although I am a dedicated life long sony consumer I must say the poineer was leaps and bounds ahead of anything else on display in terms of pure cinematic reproduction... it was simply awesome. "
  • Bu panelin ömrü kaç bin saat bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanx -- 9 Kasım 2008; 13:11:31 >
  • Kağıt üzeri pioneer'lar 60 bin saat olarak geçiyor bildiğim kadarıylada hocam çok anlamlı değerler değil bunlar, size bolca yeter bütün tv'lerinki bir seçme kriteri olarak kesinlikle görmeyin.
  • bu özelliklerde 40 inch çıksa güzel olurdu...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.