Şimdi Ara

Dünyanin en iyi sol aciklari ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
31.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Akliniza gelen ve gercekten iyi oynuyan sol aciklari yazarmisiniz?

Benim suan aklimda stoch ve dia var. Sizin akliniza gelenleri yazmanizi rica ediyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dünyanın En İyi Sol Açıkları

Futbol tarihinin en ikonik ve yetenekli oyuncularından bazıları sol kanat oyuncuları olmuştur. Bu oyuncular, hızları, çalımları ve gol atma yetenekleriyle taraftarların nefesini kesmişlerdir.

Efsane Sol Kanat Oyuncuları

• Cristiano Ronaldo: Tüm zamanların en iyi oyuncularından biri olarak kabul edilen Ronaldo, sol kanatta ölümcül bir güçtü. Hızlılığı, bitiriciliği ve top kontrolü ile rakip defans oyuncuları için korkulu bir rüya haline geldi.
    • Lionel Messi: Bir başka futbol efsanesi olan Messi, sol kanatta oynadığı zamanlarda hücumda bir virtüözdü. Dribling becerileri, pas verme yeteneği ve gol atma içgüdüleri, onu tarihin en iyi sol kanat oyuncularından biri haline getirdi.
    • Pelé: "Futbolun Kralı" olarak bilinen Pelé, sol kanatta oynadığı dönemde olağanüstü bir yetenek sergiledi. Dribling becerileri, bitiriciliği ve liderliği, onu tüm zamanların en iyi oyuncularından biri haline getirdi.
    • Diego Maradona: "El Diego" olarak da bilinen Maradona, sol kanatta oynadığı zamanlarda futbol dünyasını kasıp kavurdu. Dribling becerileri, pas verme yeteneği ve maçları kazanma ruhu, onu tarihin en büyüleyici oyuncularından biri haline getirdi.
    • Garrincha: "Kanatların Meleği" olarak bilinen Garrincha, sol kanatta oynadığı zamanlarda rakipleri çıldırtırdı. Olağanüstü dribling becerileri ve top sürme yeteneği, onu tüm zamanların en iyi sol kanat oyuncularından biri yaptı.

Tarihin En İyi Sol Açıkları

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Pelé, Diego Maradona ve Garrincha gibi oyuncular, futbol tarihinin en iyi sol kanat oyuncuları arasında sayılmaktadır. Olağanüstü yetenekleri, maçları kazanma yetenekleri ve taraftarları büyüleyen oyun tarzları ile bu oyuncular, tüm zamanların en unutulmaz futbolcularından olmaya devam etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Riera ve Engin
    Emre Çolak'da solda iş yapıyor onuda sayabiliriz.
    Benim aklıma gelenler bunlar, bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRedDevils

Riera ve Engin
    Emre Çolak'da solda iş yapıyor onuda sayabiliriz.
    Benim aklıma gelenler bunlar, bu kadar
    Dünyanın demiş Stoch demiş hey allahım dia demiş kafan mı güzel?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imperatore

Dünyanın demiş Stoch demiş hey allahım dia demiş kafan mı güzel?

Alıntıları Göster
    ribery , R7 , bale :D

stoch ne la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Like a Sir

ribery , R7 , bale :D

stoch ne la

Alıntıları Göster
    Bale..
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsela

Bale..

Alıntıları Göster
    di maria
  • Juan Manuel Mata, Mario Götze, David Silva, Gareth Bale. Özellikle Götze ve Silva forvet arkası da oynayabilir, Mata ise bir numaram. Onların dışında ise Robben, Alexis Sanchez, Nani, Nasri, Marco Reus, Angel Di Maria ve bir de çok beğenmesem de Frank Ribery ve Eden Hazard var. Şu ana kadar yazdıklarım kalitesinde olmasalar da bir sol kanat olarak Gaston Ramirez, Pablo Armero ve Nene'yi de beğeniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 19 Şubat 2012; 18:30:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Juan Manuel Mata, Mario Götze, David Silva, Gareth Bale. Özellikle Götze ve Silva forvet arkası da oynayabilir, Mata ise bir numaram. Onların dışında ise Robben, Alexis Sanchez, Nani, Nasri, Marco Reus, Angel Di Maria ve bir de çok beğenmesem de Frank Ribery ve Eden Hazard var. Şu ana kadar yazdıklarım kalitesinde olmasalar da bir sol kanat olarak Gaston Ramirez, Pablo Armero ve Nene'yi de beğeniyorum.
    deli ibo: solu bana bırakın, kademe de yaparım açıktan da yardırırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemikkıran Pepe

di maria

Di Maria gene sakatlanmış sakatlıklar bir kere başladımı devamı gelir .Tam onun senesi olucakken İspanya liginin sert futboluna ayak uyduramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semgöz

quote:

di maria

Di Maria gene sakatlanmış sakatlıklar bir kere başladımı devamı gelir .Tam onun senesi olucakken İspanya liginin sert futboluna ayak uyduramaz.

Alıntıları Göster
    Robben tabii ki.
  • quote:

di maria

düz koşudan başka bomboş bi adam, önüne top at koşsun, ne top atma, ne çalım, ne ayağa bas, ne orta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

di maria

düz koşudan başka bomboş bi adam, önüne top at koşsun, ne top atma, ne çalım, ne ayağa bas, ne orta.

sanırım bu sezon hiç izlemedin di maria'yı. sadece 15 maç oynamasına rağmen çok şey kattı real madrid'e.

• quote:

Orijinalden alıntı: SüperSiper

quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

quote:

di maria

sanırım bu sezon hiç izlemedin di maria'yı. sadece 15 maç oynamasına rağmen çok şey kattı real madrid'e.

Alıntıları Göster
    Di Maria yetenekli ama dünya çağında yeteneği yok. En iyi sol açıklar arasında yeri de yok. Tabi çok iyi bir oyuncu olduğu aşikar. Orta falan yapmıyor ama ara pasları çok yerinde. Şutları da genelde hedefi buluyor. Tabi Robben'i yollayıp Di Maria ile yetinmek istemezdim ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

quote:

di maria

Alıntıları Göster
    Giggs, Nedved, David Ginola, McManaman, Pires, Gento, Barnes, Overmars aklıma gelenler... Ya başlığı değiştirmelisin ya da ilk mesajını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Giggs, Nedved, David Ginola, McManaman, Pires, Gento, Barnes, Overmars aklıma gelenler... Ya başlığı değiştirmelisin ya da ilk mesajını...

Alıntıları Göster
    bale dan başaksı yalan
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

bale dan başaksı yalan

Alıntıları Göster
    Ribery (Açık ara 1 numara )
    Ç.Ronaldo (Ribery den sonraki en iyi solaçık)
    Alexis sanchez (mükemmel bir oyuncu )
    Bale
    Götze (forvet arkası da oynuyor )
    Mata
    Robben (tekniği hızlı çok iyi ancak eksik olan başka şeyler var )
    David silva ( solaçık değil o yüzden koymuyorum ama gerçekten muazzam bir oyuncu çok beğendiğim bir oyuncu aslında İngiliz futbolunun çok üzerinde olan bir oyuncu silva)

• quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

Bale
    Mata
    David silva ( solaçık değil o yüzden koymuyorum ama gerçekten muazzam bir oyuncu çok beğendiğim bir oyuncu aslında İngiliz futbolunun çok üzerinde olan bir oyuncu silva)

Gareth Bale

Arjen Robben

ve

Alexis Sanchez'e SOL açık dendiğini de duyduğuma göre rahatça ölebilirim.

Roaming yapan oyuncuları aslında gerçekten SOL 'da sanmanız gerçekten çok başarılı

• quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Bale
    Mata

Gareth Bale

Arjen Robben

ve

Roaming yapan oyuncuları aslında gerçekten SOL 'da sanmanız gerçekten çok başarılı

Tabii ki öyle değil ama bir kanat oyuncusuna da devşirilebilir. Udinese'de forvetti, Barcelona'da sistem gereği zaten forvet ama sonuçta bir Manchester United'a, Liverpool'a falan gitseydi forvette oynamayacaktı, en azından kağıt üstünde açık olarak başlayacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 20 Şubat 2012; 7:39:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: judith

quote:

Bale
    Mata

Gareth Bale

Arjen Robben

ve

senin deyimine göre götze-Ç.ronaldo-ribery de sol açık değil
    bu oyuncular serbest oyuncular diye solaçık denemez diye bir kanun mu var ?
    devşirme ve çok mevkili oyuncular vardır mesela örnek iniesta da solaçık olabilir ve ribery den sonraki en solaçık da denilebilir
    buna kim saçma diyebilir ? kesinlikle hiç kimse çünkü iniesta orada da rahatlıkla oynayabiliyor

• şüphesiz stoch
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.